sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tutustumassa Niinistöön

Hei vain ja aivan loistavaa sunnuntaita jokaiselle! Mä tuossa jo viikolla ihailin meidän lukijamääräämme. Teitä on jo Bloggerin kautta huikeet 427 ja Blogvinin kautta 62 lukijaa. On aina niin ihanaa nähdä kuinka lukijamäärämme senkun kasvaa kasvamistaan - en enää osaa olla kuin äärimmäisen kiitollinen teistä jokaisesta. Ihan huippua, että meidän jutut ylipäätään kiinnostaa näin monia ja sitä, että sieltä ruudun takaa löytyy niin ahkeria seuraajia, jotka aktiivisesti kommentoi meidän juttuja. Se jos mikä kasvattaa motivaatiota blogin pitämiseen! Yksi asia, mitä jaksan varmaan vuodesta toiseen ihmetellä on se, että kuinka tälläisen pienen kaupungin kolme koiraa ovat voineet saavuttaa ylipäätään näin suuren suosion täällä blogimaailmassa...hullua, mutta samalla myöskin ihan parasta! Tämän voisi kaiken sanomiseni voisi kiteyttää yhteen sanaan - kiitos.

Ja ettei menisi tämä postaus ihan lepertelyksi, niin lähdimme eilen Seinäjoki KV:n jälkeen koirien kanssa lenkille. Mulla oli tarkoituksena kuvata parit kuvat yhteen kouluprojektiin pitkospuilta, mutta voitte arvata löydettiinkö me tuolta loppujenlopuksi pitkospuita? No ei löydetty! Kaikeksi onneksi oli kuitenkin kiva tutustua ihan uuteen maastoon ja ainakin nautimme täysin siemauksin tästä ihanasta syksyisestä päivästä. Koko lauma oli tietenkin messissä ja neidit saivatkin kirmata hulluna ympäri metsiä ja soita vapaasti temmeltäen. Syksyinen ilma oli saanut muutkin ihmiset liikkeelle ja koirat saivatkin superhyvät treenit luoksetulossa. Ja tietty koirat keräsivät kivasti rapsutuksia, kun ihmiset halusivat noita karvakäpäliä tervehtiä :-)
En jaksanut rehata sekä kameraa että videokameraa, joten tässä videokooste reissusta. Mitäs tykkäätte välillä tälläisistä postauksista, joissa ei aina ole vain pelkkiä kuvia? Hyvä vai huono juttu? :) Nyt jos koskaan kannattaa vaikuttaa, sillä mun videoiden kuvausinto on oikeesti aika huipussaan ja ois kiva tietää mitä te näistä siellä ruudun takana tykkäätte!

PS. Ovelia-heijastinolkavyön arvonnan voitti nimimerkki Vilpo. Laitan sinulle sähköpostia tulemaan tämän illan aikana. Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea voittajalle! 

16 kommenttia:

 1. Minun puolestani videoita vain lisää ! (-------:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla!! :-) Täytyy siis laittaa mietintämyssy päähän ja ruveta miettimään videoiden aiheita..

   Poista
 2. Mukavan rento video! Tämän tyyppisiä rentoja videoita vois kyl tulla minun puolesta vaikka lisää :)

  http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!

  Heh, kun katoin otsikon luulin et te olitte tutustumassa Sauli Niinistöön :'D Toisella puolella suomea asustelen niin en noita Kurikan luontopolkuja tunne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-D

   Hahahaha, eikä :'D En edes itse hoksannut asiaa ennenkuin etsin videotani Youtubesta hakusanalla Niinistö ja voit arvata tuliko sieltä esiin meidän video...no eipä tullut :-D No, ollaan siis johdettu varmaan tällä meidän otsikolla joku muukin harhaan :P Ei tuu itse paikallisena ajatelleeksi, että joku ei Niinistöä tunne - siis luontopolkua Kurikassa ;-)

   Poista
 4. Joo lisää videota ihmeessä, jos vaan jaksat tehä :) mulla kävi muuten samoi mielessä, mitä edellisellä anolla, että ai jaahas nyt te ootta jo sit Sauli Niinistöönki päässy tutustumaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi siistiä, että muutkin innostuu videoita muutakuin mä! :)

   Heh, voi ei :-D Kuinkahan monella muulle ollaan aiheutettu harhaluuloja otsikon takia..no, ehkä Sauli Niinistöönkin tutustumispäivä tulee vielä joskus - ainakin sopii toivoa niin ;-)

   Poista
 5. Olipa kiva video, lisää näitä! :D

  VastaaPoista
 6. Haha, mäkin luulin eka, että ootte tutustunut Sauli Niinistöön :D

  Tosi kiva video, kyllä on kelvannut teidän lenkkeillä. Mä oon innostunut lenkkeilemään luontopoluilla. Lähinnä siksi kun nykyään tulee juostua paljon metsässä. Mimmikin nauttii metsässä juoksennella kun muulloin ei paljon juoksentele ja asfalttilenkkejä tehdään nykyään harvoin. Kävellen hihnassa tulee välillä tehtyä, mutta pääsääntöisesti pyritään lenkkeilemään muualla, sillä Mimmillä on alkanut iän myötä oireilemaan nivelet ja hieroja totesi vasemmassa polvessa pientä löysyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaha, me ollaan siis ilmeisesti otsikolla aiheutettu useammallekin ihmiselle kummastusta :P

   Kiva kuulla, että videotkin miellyttää! Vähän kyllä itse vielä kaipaan harjoitusta niiden teossa..:-D Noi lenkkipolut oli kyllä mukavia mennä, koiratkin saivat uusia paikkoja ja hajuja mitä haistella. Meillä metsä-ja hiekkamonttureissut on kyllä parasta tekemistä mitä voi vaan olla ja siksi siellä vietetäänkin viikossa paljon aikaa. Etenkin Martan kanssa, kun ei hihnalenkit ole sille tarpeeksi energiaa vieviä :P

   Voi että :/ Nivelien oireilu on kyllä kurjaa ja luultavasti meilläkin edessä Kertulla. Sillä on nimittäin hivenen liian yliliikkuvat nivelet, joka vanhemmiten luultavasti aiheuttaa meillekin nivelongelmia. Onneksi kuitenkin tekin pysytte vasemman polven kanssa pärjäämään - valintoja tietenkin lenkkipolkujen suhteen vaatii jonkin verran, mutta muuten ilmeisesti ei oireile pahemmin? :)

   Poista
  2. Onneksi löysyys on niin pientä, ettei aiheuta oireita. Ainoastaan oikea puoli saattaa jumiutua helpommin kun käyttää sitä puolta enemmän. Onneksi hieroja sanoi, että kun lenkkeillään paljon ja Mimmillä on hyvät lihakset voimme jatkaa samaan malliin lenkkeilyä :) Juurikin lihaksistosta huolehtiminen on entistä tärkeämpää, jottei vasemmankaan jalan lihakset surkastu. Ainoastaan jouduttiin lopettamaan Agility, mutta se ei oikeastaan harmita, sillä Mimmi nauttii enemmän rally-tokosta ja tarkoitus olisikin osallistua ensimmäisiin kilpailuihin tänä vuonna. Muutenkin Mimmi välttelee korkealle hyppäämistä eli ennen hyppäsi ketterästi eteisen penkille lenkkiä odottamaan, nykyään istuu oven eteen. Mutta siis hyvin jaksaa pitkiä lenkkejä eikä onnu jalkaa yhtään :)

   Poista
  3. Hyvä kuulla, ettei oo oikeastaan minkäänlainen ongelma! :) Nonni, hyvä te! Lihakset kyllä pitävät kehon koossa ja ilman niitä ois hankalaa. Monessa asiassa ne ovat siis hyödyksi :P

   Teillähän kävi sitten "tuuri", kun löytyi kuitenkin mielekkäämpi harrastus tilalle. Itse oon kans tuosta rally-tokosta innostunut hurjasti!! :-) Onnea ja tsemppiä kisoihin! Kertokaa sitten miten teillä kävi :)

   Poista
 7. Rento ja kiva video :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)