sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Lämmikettä pakkasen keskelle..

..onnea on omistaa veljen avopuoliso, jolla pysyy hanskassa sukkapuikot! Me nimittäin vihjaistiin tässä jokin aikaa sitten hänelle, että pystyisikö hän tekemään Martalle villapaidan pakkasille ja Katariina sitten tietysti suostui ehdotukseemme! Jeij! Jotkut varmasti tietävätkin, että olen itsekin aika näppärä käsistäni, mutta pari vuotta sitten kutomani villapaidan jälkeen en ole puikkoihin koskenut enkä muuten koske jatkossakaan hetkeen. Mun kutomiskiintiö on meinaan täysi sen paidan jälkeen, joten ihan mielelläni ulkoistan kaikki neuletyöt muille:-D
Martan villapaita on mun mielestä ihan täydellisyys. Langasta täytyy sanoa sen verran, että rakastuin siihen jo kaupassa - se on musta niin kaunis ja luonnollinen. Ostin sitä sitten kolme kerää, mutta pukuun menikin vain vähän reilut kaksi rullaa. Ei musta paha ollenkaan! Väri sopii mun mielestä mainiosti mustaruskealle koiralle :-)
Villapuku lämmittää nyt pakkasilla tuota meidän nakupelleä, jolla turkki lähti allergiaepäilyn myötä. Nyt se alkaa kuitenkin olla jo fiksussa kunnossa ruokavalion vaihdoksen myötä, huh! Tuo villapaita on muuten tosi helppo pukea ja riisua eikä se ahdista menossa kuin menossa istuvuutensa ansiosta. Ja mikä parasta, se pysyy menossa mukana mallinsa ansiosta! Meillä nimittäin on ollut läjä erilaisia villapaitoja villiksillä, jotka eivät ole niiden vauhdissa pysyneet - kuvitelkaapa samanlainen paita sitten Martalle, jonka vauhti on välillä ainakin kaksinkertainen! Lisäksi ennen ja jälkeen treenien on hyvä vetää jotain päälle lämmikkeeksi - meillä kun ei vielä niitä BOT:teja ole siihen tarkoitukseen.
Ekan kerran pukua testatessa mietin kuinka selän palmikkokuvio tulee oikein langan väristä esiin, mutta puvun edistyessä huoleni kävi turhaksi - se nimittäin tulee tuosta esiin yllättävän kivasti! Ei liikaa, mutta erottuu kuitenkin selkeästi. Nyt koirat saavatkin marssia lenkeilläkin yhtenäisenä - kaikki kolme omissa villapaidoissaan, hih!

Kaunis kiitos ihanalle Katariinalle - oot ihan huippu

24 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten kiva paita! Katariinan kannattaisi tehdä näitä tilaustöinä jos kiinnostusta riittää. Ihan varmasti tällaisista ihanista käsintehdyistä koirien vaatteista maksettaisiin! :D

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle :) Samaa mäkin sanoin Katalle, kun kehui, että tykkäsi kyllä tehdä villapaitaa :P En sitten tiedä kehkeytyykö tästä jotain - ainakin voisin tilata omille villiksillekin uudet villapaidat ;)

      Poista
  2. Toi on vaan niin hieno! Kyllä Martan kelpaa nyt :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana. Itelläkin on ikuisuusprojektina villapaita koiralle. Kerran olen sen jo saanut puoliväliin asti valmiiksi ja sitten sovitin koiralle ja huomasin että se on aivan liian iso. Ei muuta kuin purkamaan ja nyt se on sitten tämän talvea ollut tekemättömänä kaapissa. Ehkä sitä joskus saan sen valmiiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Huojentavaa kuulla, että muiltakin löytyy noita ikuisuusprojekteja! :P

      Ehkä saat sen sitten juhannukseksi valmiiksi ;) Mulle meinaan käy aina noin, että aikataulut menee päin honkia..heh!

      Poista
  4. Oi miten hieno ja väri on ihana!

    VastaaPoista
  5. Vau, ihan tosi hieno villapaita!

    VastaaPoista
  6. Mitäääää! :( Mistä noin näppäriä ihmisiä oikein löytyy?!
    Siis aivan IHANA paita ja aivan täydellinen värivalinta juuri Martalle! <3 Mäki Karpolle olevinaan jonku villapaidan viime vuonna kudoin, mutta se näytti ihan Hemulilta se päällään niin nakkasin vaan roskiin ja menin ostamaan kaupasta uuden. :D

    Kyllä nyt on Martan hyvä ulkoilla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Niimpä ;) Tykkään kanssa tuosta ihan hurjasti <3 Toi on niiiiin ihana! Ja helppo pukea sekä riisua :)

      Hahahaha, ihana Hemuli-Karpo! :-D Musta tuntuu, että jos mä oisin ryhtynyt samaan hommaan, niin ois käynyt samoin :P

      Poista
  7. Onpa hyvännäköinen villapaita, ihana ja taitava tyyppi kun teille tuommosen tekaisi :) Onko Martta tarjennut hyvin villapaidassa? Eikö mee tuuli läpi? Mulla on muuten kahdet villasukat tosta samasta langasta ja tykkään kans hirveesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Kata on kyllä supertaitava! :)

      Hyvin on tarjennut - tuuli tietysti menee läpi, mutta kovilla tuulilla oon käyttänyt sit melkein tuota manttelia, joka pitää enempi tuulta :) Martalla toki turkki on niin tiivis, että pitää kylmää ja tuulta hyvin, mut just kovat pakkaset saa neidinkin jopa palelemaan!

      Oiihh, oot valinnut hyvän langan ;-)

      Poista
  8. No onpas kyllä kivan näköinen! Ja varmasti lämmin.

    Miettinyt miten kiva olisi jos itse osaisi ommella ja käyttää ompelukonetta, vois olla ihan kiva osata tehdä itse jokin manttelin tapainen koirille, vaikka jo yhdet omistaakin kumpainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan huippu! Niin helppo pukeakin tuollaiselle adhd-koiralle päälle :)

      Mä oon väsännyt kans villiksille omia mantteleita ja pukuja. Martalle tulee melkein halvemmaksi ostaa kuin tehdä, jos löytyy vaan joku fiksu :-D Toki eipä tuo paljon mitään vaatetta tarvikaan, mut kovilla pakkasilla ja ennen/jälkeen treenien on hyvä nakata jotain päälle :) Oma kädentaito on kyllä suuri plussa!

      Poista
  9. Postauksen kuvat eivät valitettavasti näy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sanonko mikä! Mikähän näissä kuvissa nyt on :( Mulla näkyy nimittäin puhelimella, mutta koneella taas ei näy..

      Yritän tsekkailla vikaa..

      Poista
  10. Kiva postaus!
    Kuvat eivät kyllä valitettavasti jostain syystä suostuneet näkymään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kehuista ja ilmoituksesta! :)

      Huomasin kanssa nyt saman jokin aika sitten enkä sitä kiireiltäni ehtinyt korjaamaan..nyt kuitenkin tänään kuvat jostainsyystä alkoivatkin näkyä - ilmeisesti Photobucketilla oli joku bugi vain :) Toivottavasti kuvat näkyy nyt siis muillakin kuin mulla vain!

      Poista
  11. Joo, tänään alkoi kuvat minullekkin näkymään :)

    On Martalla kyllä hieno nuttu, kyllä kelpaa ulkoilla! <3

    -Vilna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)