keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Tee-se-itse koiranherkkupurkki

Onko sinulla ollut joskus ongelmia keksiä omalle karvatassulle synttärilahjaa? Tai oletko halunnut muistaa kaverisi koiraa, mutta et ole keksinyt siihen sopivaa lahjaa? Hienoa, nyt olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä on nimittäin lahja, joka valehtelematta hurmaa koiran kuin koiran♥ Voin melkein laittaa pääni pantiksi!

Purkin voi täyttää oikeastaan millätahansa herkuilla. Voit tehdä vaikkapa herkkuja itse (ohje löytyy täältä) tai käydä ostamassa niitä kaupasta. Itse kävin hakemassa purkkiin Mustista&Mirristä irtoherkkuhyllyltä kuivattuja kalkkunaherkkuja, kuivanaudanlihapullia, kanaherkkuja ja Kennelrehulta ostin kuivattuja kivipiiroja. Kaikki noista ovat viljattomia tuotteita, eli koko lauma pystyy nyt syömään tuosta purkista. Itse tykkään erityisesti käyttää tälläistä purkkia, kun lähden pois kotoa, sillä muuten mun pikkuisessa eteisessä olisi kolme koiraa odottamassa mukaan pääsyä. Nyt ne tietävät saavansa herkun, kun avaan purkin poislähdettäessä ja osaavat siten asettua omille paikoilleen kiltisti odottamaan. Herkku tekee kotoa lähdöstä paljon rauhallisemman ja koirat jäävät tyytyväisenä mutustamaan pientä makupalaansa :-) Helppo ja toimiva ratkaisu!

Tarvitset:
-lasisen kannellisen purkin (esim. Ikea on tässä ihan loistava paikka)
-muutamaa erilaista herkkua (esim. Mustin&Mirrin irtotavara-hylly on tosi jees)
-pätkä satiininauhaa


1. Aloita menemällä kauppaan ja osta sieltä sopiva purkki sekä kivoja herkkuja. Kannattaa ostaa herkkuja reippaasti, sillä meillä ainakin hävisi puolet herkuista jo parempiin suihin kotiintullessa..:-D

2. Sitten kokoa purkkiin kerroksittain valitsemiasi herkkuja täpötäyteen. Sekoita!



3. Nyt korkki kiinni ja rusetti koristamaan purkkia - purkkisi on nyt valmis!

4. Ilahduta omaa tai kaverisi parasta ystävää herkkupurkilla! Tälläiset käyvät myös näppärästi esimerkiksi pentupaketteihin mukaan vietäväksi uusille pennunomistajille ;-)

Aion antaa tälläisen Kertulle synttärilahjaksi, kun neiti täyttää 24.päivä huimat 5vuotta! Vautsi, kuinka iso tyttö neiti jo on♥ Tää on mukava lahja myös esimerkiksi vilja-allergikolle, sillä kaikki nuo mun kokoamat herkut ovat täysin viljattomia. Sopii siis meidän Martallekin mainiosti! Nyt vain herkkupurkkeja väsäilemään..

12 kommenttia:

  1. Olipas hyvä ohje! Aivan ihana tuo purkki <3

    VastaaPoista
  2. Mulla onkin itsetehdyt kuivatut herkut ollut emali- tai lasipurkeissa, mutta enpä ole ajatellut koristelemista :D saatika että olisi oiva lahjavinkki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nonni! Kiva, että sait uutta ideaa postauksesta! :) Nyt vain piristämään kaverin karvaista ystävää tai omia koiruuksia ;)

      Poista
  3. Tosi kiva DIY! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva ohje! Tuleekin jo tänään käyttöön :) !

    VastaaPoista
  5. Ihana ohje! <3
    Väsäsin heti sen ja on ihan huippu!!!

    -Aamu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)