keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vieno toiveemme..

"Meillä on teille yksi pyyntö. Meille se pyyntö on äärimmäisen tärkeä ja iso juttu, mutta teille ihmisille meiän mielestä aika pieni. Tai joillekin tuntuu toiveemme olevan kovin suuri joka vuosi. Puhutaan nimittäin semmosista räjähtelevistä jutuista nimeltä raketit. Me ollahan sitä mieltä, että me ei pystytä niiden ampumista millää estämään vaikka haluttais ja niimpä meiän täytyy vaan tyytyä osaamme. Oikeastaan se on meille ihan okei juttu, mutta..Nyt päästäänkin siihen kuuluisaan mutta-sanaan. Me toivottais, että te voisitte ampua ne raketit vain ja ainoastaan aikavälillä 31.12.2015 alkaen klo 18:00- 01.01.2016 klo 02:00. Siinä on aika monta tuntia aikaa, eli jokainen varmasti ehtii käydä posauttamassa ne rakettinsa tuona aikana. Meistä on nimittäin tosi kurjaa käydä pisulla pihalla ennen rakettien ampumisaikaa, kun ei ikinä tiedä mistä suunnasta räjähtää ja koska räjähtää. Ei auta siinä remmit eikä mammat, kun meistä joku säikähtää. Oikeen pahasti kun säikähdetää, niin sit otetaan jalat alle ja se on menoa. Eihän kukaan nyt halua, et meistä nelijalkaisista kukaa karkais tuommoisena päivänä? Ei ala nimittäin seuraava vuosi hyvin, jos karkureissu on ensimmäinen asia mitä koetaan. Lisäks meiän pitäs oikeesti päästä vielä iltapisulle ennen nukkumaanmenoa, ei meidänkään rakot mitään loppumattomia oo - kuvitelkaa ittenne vaikkapa kauppareissulla kunnon pisuhädässä ilman tietoa siitä, koska sinne huussiin pääsee seuraavan kerran. No niimpä, aattelinki et te ymmärtäisitte. 

Me kun pelätään noita paukkeita kuitenkin aika paljon, niinkuin kaikki meistä nelijalkaisista. Ja kun te ammutte niitä raketteja, niin voitteko kattoa ettei me nelijalkaiset oltais lähettyvillä? Lähinnä nyt tarkotetaan niitä kavioeläimiä, mitä mamma kutsuu hevosiksi. Ei tarttis sit niidenkää pelätä niin suunnattomasti..

Tiiän, tää on suuri pyyntö joillekin. Tai pyyntöjä! Mut me ollaan ainakin yritetty. Oikeesti, kiitos ja hännänheilutukset teille kun muistatte meidätkin"Rakkaudella, 
Hertta, Kerttu ja Martta

7 kommenttia:

 1. Myrsky ja Tuisku olj tehnnä hienon runon plokkiisa tuosta! Kääkeepä kahtomassa. Toevottavasti immeeset käättää järkeesä eevätkä ryttyytä koko yötä niihen rakettiisa kansa.
  Mukavata ja paakutonta vuuenvaehetta teejjän ihanalle laamalle! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Meillä eläimet(koira, ponit(varsalle ensimmäinen uusivuosi niin ei kyllä tiedä miten suhtautuu) ja lampaat ovat olleet melko rauhallisia viime vuodet kun ovat meillä asuneet:)Koirankin pystyy ihan hyvin käyttämään ulkona vaikka raketit paukkuisivatkin!

  Peukut pystyyn että sääntöä noudatettaisiin ettei raketteja ammuttaisi ennen kuutta eikä kahden jälkeen! Kaikkia paukkuherkkiä eläimiä käy kyllä sääliksi sen 8 tunnin aikana:(

  Onnellista uuttavuotta teille kaikille <3

  -Linda

  VastaaPoista
 3. Rakastan rakettien ammuntaa! Mutta itse en ikinä ole pitkittänyt sitä aikaa. Toivottavasti teidän uusi vuosi menee hyvin!<3

  -JN

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan samaa mieltä! Eilen kuulin jo joidenkin ampuvan niitä,tyhmää kun tulevat kauppoihinkin niin aikaisin.
  Hyvää uuttavuotta teille!

  http://biginelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Meidän vanhin koira pelkää raketteja ja siksi minäkin laitoin eilen saman tyyppisen kuvan blogiini, koska se on myös omistajalle tuskaa kun näkee että koira on ihan kunnolla paniikissa.

  VastaaPoista
 6. Puhut kyllä aiheesta! Tuota kun ei saa talottua kaikkien päähän joka on kyllä tosi ikävää!

  VastaaPoista
 7. Puhutte niin asiaa, monen koirakamun puolesta, kiitos siitä.
  Hyvää uutta vuotta koko teidän porukalle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)