lauantai 6. helmikuuta 2016

Meidän lemppariblogit-kooste

Saatiin yhteensä 53 erilaista ja ihanaa blogia Linkkaa blogisi-postaukseemme. Kiitos siitä teille jokaiselle linkanneelleNyt on vihdoin ja viimein aika koota meidän lemppareita. Jokainen blogi oli omallatavallaan ihan superhyvä ja mielenkiintoinen, mutta kun menee tyhmänä ihmisenä lupaamaan, että tekee lemppariblogit-postauksen niin jostain on sitten karsittava. On ihan mahdotonta karsia sellaisista, jotka kaikki tuntuvat olevan yhtä hyviä blogeja - olisitte siis voineet helpottaa mun operaatiota ja ylläpitää vähän huonompia blogeja ;-) Haha!

Blogien valinnassa kiinnitin lähinnä huomiota lähinnä kokonaisuuteen. Mikäli kokonaisuus toimi moitteettomasti, niin ovet aukeni samantien lempparit-listalle! Mun mielestä hyvään kokonaisuuteen pääsee monipuolisuudella, aktiivisella postaustahdilla, laadukkaalla sisällöllä, hyvillä kuvilla, selkeällä ulkoasulla ja kirjoitusvirheettömällä kirjoitustyylillä. Kaikki muu on sitten tuon lisäksi vain suurta plussaa! Paljon näytti löytyvän tälläisiäkin blogeja listalta, vautsi!

Muistakaa, että meidän lukulistalta löytyy myös paljon muita ihania blogeja! Tässä ei siis ole lukulistani lempparit, vaan linkattujen blogien lemppariblogit :-) Pikemmittä puheitta, tässä kuitenkin linkkauspostaukseen tulleista blogeista lemppareitani koosteena..Toivottavasti pidätte!

Pääset blogeihin klikkaamalla blogin nimeä tai banneria!

Vanhat hyvät
"Meidän blogi kertoo suurimmalta osin nuoren sileäkarvaisen noutajan elämästä. Mukaan mahtuu aksaa, nomea, mätsäreitä, näyttelyitä sekä vain arkikuulumisia. Mukana pyörii myös kolmipäinen hunnilauma, jonka omistaa eräs flättikasvattaja. Pyrin postailemaan 3-4 päivän välein, vaikka välillä näin syksyn, sateiden ja huonojen ilmojen takia postausväli venyykin!"

Panjoteamia on seurannut jo vuosien ajan - aluksi epäsäännöllisesti, mutta nyt jo vuoden verran säännöllisesti. Blogi, joka on hyvän mielen blogi. Lukijalle välittyy aidosti se, että koirien kanssa touhataan pilke silmäkulmassa - ei oteta liian vakavasti sitä, vaikka aina ei onnistuisi tai sujuisi niinkuin on suunnitellut. Tasainen postausrytmi, mukavat postausaiheet sekä jokaiseen kommenttiin vastaaminen on ehdottomasti tämän blogin parhaimmat puolet! 

"Sekarotuisen Tipsun kommelluksia ja muuta touhua. Blogissa valokuvausta, DIY-ohjeita, koulutusjuttuja, temppuohjeita ja normaalia arkea."

Tempputaituri tuli mulle tutuksi alunperin siitä, että blogissa oli vinkkejä ja videoita siitä, mitä temppuja voisi opettaa omalle koiralleen. Minä sitten yritin etsiä kalastaa sieltä meidän villakoirille uusia temppuja ja yhtäkkiä vain huomasin, että vitsit tämä blogi oikeastaan on ihan supermahtava. Sen jälkeen blogi vaihtuikin pelkästä temppublogista enemmän arkisemmaksi ja aiheetkin monipuolistuivat. Pidän blogin tasaisesta postausrytmistä, mutta myöskin vaihtelevuudesta - ikinä ei tiedä blogiin astuessa onko uusin postaus mielipidepostaus vai kenties jokin kiinnostava diy-postaus. Suurta plussaa blogissa ansaitsee kuvat, sillä ne ovat laadukkuuden lisäksi hauskoja! Voitte arvata, että muutama naurunpyrskähdys on tullut esimerkiksi tämän postauksen kuville päästettyä :-D
"Kuuden koiran lauman muodostavat pari phalénea, papillon, chihuahua, bordercollie ja grontun pentu. Blogista voi seurata muun muassa chihuahuan menoa ja menestystä toko kentillä ja agiradoilla, belgi pennun kasvamista aikuiseksi ja ylipäätään kuuden koiran arkea iloineen suruineen päivineen."

Hiuhau-blogi tuli mulle tutuksi aluksi Instagramista, sillä kiinnitin huomiota heidän suureen koiralaumaansa. Harvallapa on 6 koiran lauma, jonka kanssa harrastetaan aktiivisesti! Blogin kauniin ulkoasun lisäksi blogista löytyy läjä treenipostauksia ja videoita! Videot on ainakin mun mielestä blogiin kuin blogiin tosi suuri lisä ja rakastan ainakin itse katsoa niitä! Blogin postausväli on tasainen - noin 7 postausta per kuukausi eli jos kaipaat luettavaa, niin tuolta löytyy ja paljon ;)

"Päätähtinä seikkailevat kaksi sekarotuista narttua, Cindy ja Fanny. Harrastuksiin kuuluvat agility, toko, rally-toko, peko, veto ja mätsärit. Tätä pientä laumaa johtaa 15-vuotias Tiia Etelä-Lapista."


Blogi on nuoren koiraharrastajan pitämä monipuolinen ja omasta mielestäni blogi kehittynyt nopeassa ajassa huomattavasti - niin kuvien, tekstien kuin ulkoasunkin osalta. Nyt blogin kokonaisuus on todella yhteneväinen ja siisti - kokonaisuus toimii siis todella loistavasti! Bloggaajan reipas ote kirjoittamiseen välittyy blogin lukijallekin positiivisena energiana. Tämä blogi jos mikä on aito ja varmasti yksi parhaimmista nuoren koiranomistajan pitämistä blogeista!"Hurjapäiden blogi kertoo kolmesta belgianpaimenkoira tervuerenista ja niiden elämästä, kotisohvalta aina koe/kisakentille asti. Mukaan mahtuu niin arjen iloja kuin surujakin. On pohdintoja treeneistä ja mielentiloista. Harrastusten kattavakirjo näyttelyistä, pk-lajeihin ja agilityyn! Monipuolista luettavaa kaikenlaisille koiraihmisille ;)"

Blogi, joka iskee muhun yhä uudelleen ja uudelleen. Mä en tiedä mikä blogissa oikein on, mutta sitä on vaan niin mukava selata ilman, että blogiin olisi tullut uutta postaustakaan. Haen ehkä blogista treenimotivaatiota ja iloa - sitä todellakin joka kerta saan! Aktiivinen treeniblogi, josta löytyy kuitenkin todella monipuolisesti muunkin aiheisia postauksia. Blogissa pidän erityisesti siitä, että se ei sekoitu liikaa muihin samankaltaisiin blogeihin - persoonallinen tyyli kirjoittamiseen ja vaihtelevuus lienevät ne suurimmat erottavat tekijät. Blogin lisäksi Hurjapäät on aktiivisia muunkin sosiaalisen median parissa (Instagram ja Facebook), josta lähtee suuri pojo kirjoittajalle!

Uudet kivat
"Kahden bordercollien elämää ja nuoremman treenejä sekä kisoja (lähinnä toko ja lisäksi kesäisin pk jälki ja haku). Paljon kuvia."

Ensimmäisenä media-assistentin silmäni kiinnittyy tietysti blogin kuviin sekä ulkoasuun. Kuvat ovat laadukkaita, mutta myöskin sävähdyttäviä. Ihanan raikkaita ja aitoja. Oikeita tilanteita. Fiilis välittyy ruudun toisellekin puolelle. Kuvat kietoo lukijan ympärilleen. Lisäksi blogin ulkoasu on persoonallinen, mutta oikein toimiva. Ja hyvin toimiikin - tuota voisi katsella omassakin blogissa vaikka päivästä toiseen ;) Blogin postausaiheet ovat myös rentoa luettavaa - löytyy niin treenijuttua kuin arkista löpinääkin. Blogi yhdistää mielestäni mainiosti niin sen rennon olemisen kotona kuin sen hassun tohinan treenikentillä - sellaista jos jotain on mielenkiintoista lukea!

"Shetlanninlammaskoira Foxin, siperianhusky Aprilin ja blogin uuden tulokkaan shelttipentu Zekon elämää, johon sisältyy pennun tuoksuista arkea, agilitya, tokoa ja metsässä pyörimistä. Mätsäreissä ja virallisissakin näyttelyissä pyörähdellään aina silloin tällöin! :)"


Tässä se tulee - ehkä toimivin arkiblogi ikinä. Musta tuntuu, että itse kirjoitan aina arkikuulumiset niin tappavan tylsästi, niin tällä bloggaajalla sitä ei todellakaan ole ongelmana - arkikuulumiset on meinaan niin mielenkiintoista luettavaa. Mukavat kuvat, siisti kirjoitusasu ja yksinkertainen ulkoasu takaavat lukijaystävällisen lukukokemuksen!"Blogissa seikkailee hieman yli 2- vuotias tiibetinspanieli Vella, jonka kanssa tokoillaan koti oloissa, hölmötään koirakavereiden kanssa, temppuillaan, kulutetaan lenkkipolkuja loppuun ja tehdään muuta mukavaa :)"

Voin tässä ensimmäiseksi todeta, että jos yhtään tällä bloggaajakokemuksella voin sanoa, niin tämä blogi tulee vielä saavuttamaan ja paljon. En epäile, vaikka blogi tulisi olemaan vuoden lopussa yksi Suomen suosituimmista koirablogeista! Musta tässä blogista on potentiaalia vaikka mihin, vau! Rennon letkeä kirjoitustyyli, selkeä ulkoasu, monipuoliset postausaiheet, kivat kuvat...ja niin edelleen! Tartteeko mun enää edes kuvailla blogia enempää - olkaa hyvä ja menkää katsomaan!"Vuoden ikäisen lagotto romagnolon blogi. Mukaan mahtuu koirakavereita, aksaa, tokoa metsäsamoilua, DIY-postauksia, valokuvia, lähiaikoina tulossa ehkäpä mielipidekirjoituksia ja videoitakin. Lyhyesti tiivistettynä Riemun riemukasta arkea! ;) "

Rajatonta Riemua-blogi on ollut mulla jo pitkään seurannassa Instagramin puolella, mutta jostainsyystä heidän bloginsa on meiltä mennyt kokonaan ohi. Nyt kuitenkin eksyin sinnekin puolelle  viimein ja täytyy sanoa, että oonpas jäänyt paljosta paitsi! Todella monipuolinen ja mukava koirablogi, josta löytyy lukemista ja hienoja kuvia rutkasti! Blogi ei jätä ketään koiraystävää todellakaan tyhjäksi ;-)

"Walesinspringerijuniorin kanssa aloitellaan harrastusuraa, ihmetellään ja ihastellaan arjen ihanuutta."

Blogi on minulle nimenä, mutta ei jostainsyystä blogina tuttu. En  tosin tiedä mistä blogin nimen tunnistan - oonkohan joskus törmännyt sattumoisin vaikkapa blogimainokseen tai johonkin vastaavaan vai  nimi jäänyt siitä mieleeni? :-D  Kuitenkin tästä blogista löytyy vauhtia ja vaarallisia tilanteita maustettuna laadukkailla kuvilla sekä hauskoilla jutuilla!

Lisäksi päätin antaa muutamille blogeille erityismainintoja eri aiheista, sillä valinta mulla oli top5 vanhoihin ja uusiin tuttavuuksiin liian vaikea. Näissä blogeissa mun mielestä korostui juuri tuo valitsemani piirre vahvasti, vaikka löytyihän noista paljon muitakin hyviä ominaisuuksia ;)
Villisblogien parhaimmistoPersoonallinen kirjoitustyyli

Erilaisuus
Iloinen meininki

Treeniblogi

Inspiroija

Rento ote elämään

Monipuolisuus

Laadukkaat kuvat
Kiitos kaikille osallistuneille! Mukavaa, että niin moni halusi linkata meille bloginsa - toivottavasti myös te löydätte tästä lukulistallenne suosikkeja

34 kommenttia:

 1. Vitja, taisin unohtaa linkata blogini! No ei voi mitään, olet varmaan jo nähnyt blogini :D ainakin myrskyjen perusteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ensi kerralla sitten! :) Kyllä me teidän blogissa aina säännöllisesti käydään kurkkimassa postaukset ;)

   Poista
 2. Eikä, kiitos paljon meidän mainitsemisesta ja ihanasta arvostelusta <3

  VastaaPoista
 3. Vau, kiva, että blogin pääsi listalle!! :) Minunkin pitäisi tämmöinen tehdä ja karsia joitain pois, kun osa blogi on lopettanut toiminnan ja uutta luettavaa haluan. Miten bloggerin listalta karsitaan blogeja pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva et tykkäilit <3 Oot kyllä oikeassa, että blogilistan läpikäyminen kannattaa tehdä - itellä oli ainakin siellä monia lopettaneitakin blogeja. Bloggerissa pystyy karsimaan blogeja menemällä tuohon Bloggerin Hallintapaneeli-sivulle -> sieltä oikeasta reunasta painaa työkalu-näppäintä, jolloin sivuun aukeaa kaikki seuraamasi blogit. Siitä pystyt sitten itse hallinnoimaan seuraamiasi blogeja :)

   Poista
 4. Jee, täältä löytyi kivoja uusia blogeja lukulistalle :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Nomutta! Johan on, ihana sepustus meidän blogista. Kiitos kamalasti teille. :) Minäkin aina teidän blogia tosiaan seurailen.

  VastaaPoista
 6. Vau! Kiitos paljon nostosta!! :D

  VastaaPoista
 7. Vautsi kiitos maininnasta! Olipas kiva postaus, löydin itsekin pari aivan kokonaan uutta blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Hienoa, että löytyi uusiakin tuttavuuksia joukosta :P

   Poista
 8. Oi, kiitos erikoismaininnasta! :) Paljon uusia tuttavuuksia tässä postauksessa - täytyy selata niitä läpi, jos vaikka löytyisi lukulistalleni sopivia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan supersiistiä, että löysit uusia blogeja sun lukulistalle! :) Jeij!

   Poista
 9. Oih! Kiitos paljon meidän mainitsemisesta ja hurjan ihanasta arvostelusta! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos mainonnasta - mekin tykätään teidän blogista! :')

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia maininnasta ihan hurjasti ! (":

  VastaaPoista
 12. Kiitoksia kehuista miun blogia koskien! :)

  VastaaPoista
 13. Usein nämä lempparikoosteiden blogit on sellaisia, jotka ei itselle niin iske, mutta näistä löytyi monta sellaista, joista itsekin pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olipas kiva kuulla tälläistä palautetta! :) Kiitos hirmusesti! Mageeta, et suakin miellytti nää munkin blogisuosikit!

   Poista
 14. Ihania blogeja ja löysin lukulistalleni oari uuttakin! <3

  Itselläniki on käyyt monta kertaa blogin aloittamine mielessä, mutta en ole vain saanut aikaiseksi aloittaa bloggaamista :P
  Ehkä minä vielä kehittelen kirjoitustaitojani vielä pari vuotta ja ehkä sitten :D

  -Aamu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoite saavutettu - blogilistalle löytyi muillekin kuin mulle uusia tuttavuuksia :P

   Oooo ihania ajatuksia! Pistä ihmeessä pystyyn - eihän sitä tiedä miten menee ellei kokeile ;) Jäämme innolla odottamaan bloginne osoitetta...:P

   Poista
 15. Suuret kiitokset maininnasta! :)

  VastaaPoista
 16. Kiitos paljon maininnasta, sai hymyn huulille! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi linkkaamisesta!! :) Ilo oli puolellamme!

   Poista
 17. Pakko oli tulla vielä tänne kiittämään Hurjapäiden puolesta! Ihania sanoja ja sai itsekin taas motivaatiota kirjoitella :) ISO KIITOS, tuli hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 18. Löytyy listalta monta omaakin lempparia. :D

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)