perjantai 19. helmikuuta 2016

"Mikä haamuasu tuo oikein on?"

Heheh, Martta sai vihdoin oman haamuasunsa reilu kuukausi sitten. Tuo puku on nimittäin herättänyt hupia mun parin kaverien keskuudessa, kun Martta näyttää ihan haamulta tuo päällä - etenkin jos häntä ei mee häntäreiästä vaan se on tuolla puvun alla. Mun oma pikku haamu

Tosiaan kiittelinkin jo Instagramin puolella, että vitsit toi blogikirppis kannatti oikeasti. Vaivaahan se jonkin verran tietysti tarvitsee, mutta ekat kamppeet myytiin jo ensimmäisen puolen tunnin tunnin aikana pois. Osaa kamppeista en edes kerinnyt tuonne lisäämään, kun omat kaverit kyseli ne multa jo pois puhelimen kautta - suuri kiitos siis kaikille ostaneille! Vielä toki löytyy tavaraa eli sinne vaan ostamaan. Blogikirppikseen pääset tästä!
Näillä varoin sain kustannettua vihdoin ja viimein kauan haaveilemani BOTin koiranloimen Martalle.  Haaveena olisi tämän jälkeen saada myös villiksille omat loimet, mutta saas nähdä kuinka rahavarat antaa myöden. Samalla kertaa sain ostettua myös itselleni BOTin hanskat, joista kerron ehkä myöhemmin, kun saan vähän niitä paremmin käytettyä - ainakin ne hanskat on ihanaa materiaalia, jos ei muuta :-D

Tuo loimi vaikuttaa kyllä ihan huippuostokselta. Materiaali on miellyttävää, puku on helppo pukea ja siinä on mukavasti säätövaraa. Olen lukenut näistä BOTeista niin paljon hyvää, että malttamattomana odotan vaikuttaako tämä ja millätavalla vaikuttaa neitiin. Neiti ei ainakaan suuremmin piittaa tuosta päällänsä sisälläkään eli ei haittaa käpertymistä tai röhnöttämistä sohvalla :)
Valitsin kooksi 67cm, joka on mun mielestä ihan sopiva koko. Seuraava koko ois ollut ihan liian suuri tälle ruipelolle ja edellinen koko taas selkämitasta himpun verran liian lyhyt. Tää nyt vielä vähän ui Martan päällä, kun on tuollainen luikku silakka, mutta massaa kerättyään istuu varmasti paremmin. Toisaalta tuo suojaa nyt ihan tarpeeksi koiraa, niin mitäpä sen väliä, vaikka ei istuisikaan ihan satanolla tuon otuksen päälle?
Mielenkiintoista siis nähdä onko BOTista meillä mihinkään...jaiks! Onko muilla kokemuksia miten loimi vaikuttaa pidemmän ajan saatossa vai vaikuttaako ollenkaan? :) 

23 kommenttia:

 1. Ilolla on verkkoloimi ja se oli viime vuoden paras ostos. Ja ehkä paras koiraostos koskaan. Olen ollut tosi tyytyväinen. Ilo ei kauheasti tykkää pukemisesta, mutta bottia se tulee jopa vastaan. Kulkee huolettomasti botti päällä ja nukkuu tosi sikeästi. Jatkossa tulee jokaisella koirallani olemaan botti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh ihanaa, et on muitakin BOTiin ihastuneita! Tai pitäiskö jo sanoa, että rakastuneita <3 Mä ainakin oon ihan rakastunut tähän, vaikka ollut käytössä vasta vain hetken aikaa..niin helppo, niin kätevä ja niin edelleen..

   Mä kanssa haaveilen BOTeista villiksillekin - kun vaan rahatilanne sen sallii, niin tulee niillekin omat :)

   Poista
 2. Pitäis varmaan itselläkin siirtää ns. omaan blogiin blogikirppis. Vähän ärsyttää, kun kukaan ei osta sitä tavara määrää pois :| Semmonen kasa lojuu mun huoneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuttu tunne :-) Mä oon kyllä hyvin saanut blogikirppiksen kautta menemään tavaraa, nytkin pitäisi päivittää sinne myydyt ja lisätä uusia!

   Poista
 3. Mun molemmilla naaleilla on BOTit, verkkoloimet, käytössä. Taikalla koko 33 ja Lumolla koko 40. Takit istuu niille hyvin, hännät mahtuu takkien sisään (kippurahännillä pakollista :D) ja koirat liikkuu takit päällä hyvin. Nuo on meillä käytössä treenitakkeina, sekä treenien jälkeen koirien päällä 1-2 tuntia. En tiedä kuvittelenko vain, mutta ainakin koirat tuntuu tykkäävän noista takeista, eikä lihasjumeja ole näkynyt vaikka treenataan aika paljon (agilityä). Aika laajasti tutkimuksia aiheesta olen lukenut hevospuolelta, jossa vaikutuksia palautumiseen on tutkittu enemmän. Totta tai ei, mutta jatkan käyttöä kun tulokset puhuvat sen puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, ihana nimi tuo naalit :-D Hihi!

   Jee, kivaa! Muutkin ovat näköjään siis huomanneet positiiviset vaikutukset. Mulle ja äidilleni naureskeltiin tuotteiden toimivuudesta, kun äiti käyttää BOTin hanskoja sekä sijauspatjaa ja mä Martalla tuota koiranloimea. Eihän tuollaiset voi edes toimia?? Miten muka?? Humpuukia kuulemma..mutta niin kauan käytän näitä, kun tunne itse näiden toimivan <3 Ja vaikka ei toimisikaan, niin ei näistä haittaa kyllä ole ;)

   Poista
 4. Meillä Yemillä ainaki selkeesti lihasjumit vähentyny BOTin käytöstä! Meillä siis verkkoloimi. Ja näyttää muuten aika samalta Yeminki päällä tuo kuin Martan, vähän telttamainen mutta pienempi koko olis ollut selkämitalta liian lyhyt. Kannattaa muuten pitää huoli että jos pidät esim treenien alku/loppulämppäilyssä tuota ettei koira pääse kakkimaan, nimittäin se ei onnistu ainakaan verkkoloimessa sotkematta.. :D Valitettavasti Yemraasu on kerran testannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, nonni! Eli positiivisia vaikutuksia sielläkin :) Millähän lailla muuten verkkoloimi eroaa koiranloimesta? Lienee ilmeisesti hieman ohuempaa materiaalia vai?

   Mä kanssa naureskelin tuolle telttamaisuudelle, mutta selkämitaltaan on ihan nappikoko. Martta on vain tuollainen luikku silakka, niin sen takia näyttää hukkuvan tuonne - ilmeisesti samanlainen kuin Yemikin :-D

   Hahahhahaha, en ehkä voi pidättää naurua :-DDD Voi että! Ette oo vielä kuullut, että kaikkea ei aina kannata kokeilla ;) Muttajoo, oikeessa taidat olla! Pidetään huoli, en haluaisi ainakaan oppia tätä asiaa kantapään kautta :P

   Poista
 5. Verkkoloimi on meillä ja on kyllä hyvä! Niin helppo heittää päälle kun lähetään treeneihin ja treenien jälkeen. Toisinaan on myös sisällä loimet päällä, varsinkin Häjy.

  Ja meillä on kyllä tarpeet pystyny hoitamaan loimi päällä, enkä kyllä tiedä miten edes pääsis sotkemaan. :D toinen jalkaremmi meillä valahtaa pois jos ja kun koiraa makaa tuon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mageeta, et on muitakin vannoutuneita BOTtilaisia. Me tosin vielä ihan tuoreita käyttäjiä, mutta silti :P Mekin ollaan käytetty tätä nyt ennen ja jälkeen treenien sekä satunnaisesti muuten vaan sisällä. Martta lienee tykkäävän, kun ei yhtään moiti laittamista tai sen päällä pitämistä.

   Tuo varmaan riippuu paljon siitä, että pitääkö häntää siinä vetoketjureiän kautta menevänä vai tuolla alla. Jos on alla, niin tarpeet lienee tulevan ihan ok, mutta tuollalailla häntää pitäen jää kyllä väistämättäkin sinne sisään sotkemaan. Tai ainakin meillä tuo häntäreikä on juuri ja juuri hännänkokoinen :P

   Poista
 6. Meillä verkkoloimi viime vuodesta asti käytössä! Pitäs ostaa Royllekki oma ku selkä reistailee tokosta. Renellä ja Riimillä yhteinen ko ne on nii samankokosia ja harvemmin ne yhtäaikaa on agitreeneissä mukana. Meilläki aikamoine teltta, mutta koko pienempi joka aluks tilattiin oli aiva liia pieni eikä suojannu hyvin takajalan lihaksia. Harmittaa vaan ko ei ikinä voi Renen päällä pitää alku- ja loppuverryttelylenkeillä ko herra on semmonen kusilukki ja jalka nousee taivaisiin, eli verkkoloimi on lenkin jälkeen aina iha pisussa :S noo lenkkien jälkeen on verkkoloimi sit päällä ja yleensä koko yön illan treenien jälkeen. Olen kyllä näi muuten kovasti tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee! BOT on huippu :P Mä oon nimittäin kans tykästynyt näihin hirmusesti.

   Mä oon vähän kateellinen - haluaisin kanssa kaksi samankokoista koiraa just muunmuassa tuon takia. Ois niin helppo olla villiksillekin yksi ja sama loimi, sillä niinkuin sanoit, niin harvoin sitä tarvitsee juuri yhtäaikaa päälle laittaa. Mutta kun toiselle koko on sopiva, niin toinen hukkuu ja päinvastoin. Hmmmph :/

   Teltta "ongelma" on siis muillakin. Onneksi tuo ongelma ei kyllä oikeastaan juurikaan haittaa, sillä loimea pystyy säätelemään ihan hyvin. Martalle kun tää koko oli just passeli selkämitaltaan ja lyhyempi taas ois istunut paremmin, mutta ollut liian lyhyt selästä.

   Voi Rene :S No onneksi on pieni murhe tommonen, korjaantuu laittamalla vasta lenkin jälkeen päälle :)

   Poista
 7. Toi on kyllä mahtava loimi, vaikka tuon hurjan pystykauluksen virkaa en ole tajunnutkaan. Mäyrikselle se on ainakin koko ajan tyhjän panttina sojottamassa, kun koira kulkee nokka maassa, niska joka tapauksessa paljaana. Tapaankin taittaa kauluksen niskasta kaksinkerroin, mutta muuten puku on älyttömän istuva ja varmasti lämmin. Kankkujen päälle tulevat liepeet on pienen koirankin puvussa aika "telttamaiset", mutta siihen oli oivallinen ratkaisu, kun ommeltiin kaksi pientä muotosaumaa kummallekin kankulle. Nyt ainakin näyttää, että puku istuu kuin valettu, ja lämmittääkin varmasti paremmin juuri reisien suuria lihaksia.

  Kävin aiemmin sun blogikirppiksessä, hienoa että oot saanu paljon myytyä =D Itsekin olisin ostanut jotakin, mutta pakettipostituksen vaativissa tavaroissa postikulut näyttelee niin suurta osaa, että edullinenkin tavara alkaa olla uuden hintainen :/ Siihen auttaa tietty, kun tilaa useamman kerralla =D Tsemppiä myyntiin jatkossakin, hyvä tapa ansaita uusia tarvikkeita varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teillekin BOT on tuttu <3 Hihi! Oon kanssa ymmärtänyt, että pystykaulus on tarkoitettu juuri suojaamaan niskaa (heh, tuntuupa olo tyhmältä :-D Mitä muutakaan se nyt suojaisi kuin niskaa...) Meillä homma toimii ihan hyvin, mutta kyllä sinne ilmavaraa jää - teillä varmasti vielä enemmän. Vaatisi siis vielä tuotekehittelyä :P Tai oikeanmalliset koirat ;) Pitääpä varmaan itsekin duunailla jotkut muotolaskokset, niin voisi istua vielä paremmin. Kiitos hyvästä ideasta!!

   Mä oon kans yllättynyt positiivisesti blogikirpparin pitämisestä - luulin, että en saisi mitään sen kautta myytyä, mutta toisinkävi. Huh, ihan superhienoa! Juuri tuon takia olet oikeassa - postikulut näyttelee oikeesti suurta osaa nykyään, ne kun ei ole mitenkään halpoja, vaikka yrittäisi kuinka pienesti ja kevyesti pakata..Tulee nopeasti ok-hintaisellekin tavaralle arvokas hinta. Siksi olen yrittänytkin osaa tavaroista ottaa aina johonkin tapahtumiin mukaan, niin on voitu sopia treffit niin on tavara vaihtanut helposti omistajaa :) Kiitos tsempeistä! Seuraava tavoite olisi villistytöille uudet BOTit :) Päätoimiselle opiskelijalle kaikki rahavarat ovat enemmän kuin plussaa!

   Poista
 8. Martta-haamu<3
  Itsekin miettinyt tuota samaa takkia mutta just kalliin hinnan takia ei oo tullu ostetua..

  Huomasin tässä viime postauksia selatessa että eipä oo tullu pitkästä aikaa kommentoitua blogiin mitään! Jotenkin aina lukee poatauksia kauheessa kiireessä koulussa :-)

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että palasit <3 Olikin jo ikävä, että mihin katosit :)

   Tuo takki on ollut kyllä huippu. Suosittelen lämpimästi! Nyt keräämme varoja villiksien takkeja varten :P

   Poista
 9. Meilläkin peukut BOTille. Jessellä on verkkoloimi kokoa 37. Se on hieman liian iso edestä, mutta yksi koko pienempi taas olisi ollut liian lyhyt selästä, mutta eestä parempi ehkä hieman. Meillä kans käytetään treenien yhteydessä ja välillä muutenkin bottia ja ei kyllä jumeja ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Mukavaa kuultavaa tuollainen :) Nuo koot on kyllä vähän häjyt, mutta toisaalta eipä markkinoilta löydy mitään takia, mitkä sopisivat täydellisesti kaikille :) Siispä mekin "kärsitään" teltasta BOTista..

   Poista
 10. Mielenkiintoinen! Miä oon niin ulkona koiramaailman asusteista ja kaikesta tarpeellisesta, mutta itselle vieraasta, että piti oikein perehtyä siihen, mistä tässä on kyse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Et oo ainut - mäkin pari vuotta sitten olin aivan, että "Öö, mitä?", mutta nykyisin jo suht tuttu juttu nää BOTitkin :)

   Poista
 11. Ihana Martta-haamu! <3

  Meillä BOTit ovat olleet ihan huiput käytössä ja niitä on käytetty todella paljon!

  Kun kattoo Martasta kuvia on se vaan niin samanoloinen kuin Enne ja Eetu. Enne ja Eetu ovat vain väriltään blue merlejä janiillä on pidempi karva.

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta-haamu kiittelee <3

   Onpas teitä monia, joilla on oma BOT kera hyvien käyttökokemusten. Vautsi! Me tullaan vähän jälkijunassa tämän asian kanssa, kun vasta hetki sitten ostettiin oma BOT :)

   Voi että, olisipa ihanaa nähdä Eetusta ja Enteestä kuvia <3 Ja samoin teidän kahdesta uutukaisesta lapsosesta :) Nää on kyllä vallattomia vesseleitä kaikenkaikkiaan! Tänäänkin Martta nautti niin hirmusesti lumesta ja juoksi ihan hulluna joka paikkaan :P Lumi on helppo tapa saada koira superiloiseksi (ja väsyneeksi :-D)!

   Poista
  2. Aivan, lumessa peuhaaminen on pop! <3
   Varsinkin malamuutit nauttii lumessa kierimisestä :P

   -Vilna

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)