tiistai 16. helmikuuta 2016

#onnellinen

Nyt se on ohi. Kauanjännittämäni ja myös pelkäämäni Martan kuvaaminen. Soitin eilen Ventelälle tilatakseni aikaa ja sain sen meille parin viikon päähän. No ei mennyt kuin vartti puhelusta, kun Kari soittaa takaisin ja kysyy voitaisiinko tulla peruutusajalle tälle päivää. Voitiinhan me tietysti mennä, olihan mulla kuitenkin tänään vapaapäivä!

Menimme siis Kari Ventelälle Kankaanpäähän kuvauksiin. Paikka on ensinnäkin niin monen tuttuni suosittelema - asiantunteva palvelu, edullisuus ja se, että tulokset tulee yleensä samana Kennelliitosta minä Ventelä on ne heille arvioinut. Miksi siis en maksaisi laadusta, vaikka jouduinkin ajamaan yhteensä sen vähä reippaan 200km :-) Itse olen ainakin äärimmäisen tyytyväinen Ventelään - jatkossakin jos tulee vastaavia juttuja, niin sinne me mennään ehdottomasti. Ihan huippupaikka.

Martalta kuvattiin siis selkä, kyynärät, lonkat sekä tutkittiin polvet. Selkä jää tosin vielä epäviralliseksi spondyloosin osalta, mutta LTV ja VA tuli tutkittua - täysin puhdas oli. Polvet ja kyynärät olivat Ventelän mukaan 0/0 ja lonkat A/A. Eli niin priima neiti kun vaan voi ollaVentelän mukaan tulokset oli tosi vahvat, eli ei pitäisi hänen mukaan Kennelliitossakaan muuttua. Seuraava etappi lienee silmätarkki ja sydänkuuntelu sekä spondyloosin kuvaus mahdollisesti sitten 2-vuotiaana viralliseksi. Meinasin itkeä ilosta, kun kuulin tulokset. Niin ihanaa saada virallista tietoa tuon koipiveikon terveydestä.

Nukutuksesta pökertynyt toveri oli niiiiiiin suloinen, kun heilutteli mulle ja äidilleni häntää odotushuoneessa tultuaan kuvauksista. Maailman suloisin kaveri. Ja ennenkaikkea terve myösAhh olen niin onnellinen! Ja kiitollinen, sillä terveys ei ole todellakaan itsestäänselvyys. Martta on nyt toinen koira pentueestaan, joka on kuvattu - linja on tällähetkellä ihan priimaa, toivottavasti pysyy sinä jatkossakin! Nyt vielä odotellaan tosin virallista Kennelliiton lausuntoa..

21 kommenttia:

 1. Tosi hyvä, että olivat puhtaat, toivottavasti Kennelliitto on samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta, että Kennelliitto soisi myös priimat tulokset :)

   Poista
 2. Huippu-uutisia! :-). Pidetään peukut pystyssä että myös kennelliitto katsoo kuvat samoin arvioin!

  Hyvää elliä todellakin kannattaa arvostaa, itsekin käytän mieluiten Hansun tuolla Joensuussa 130km päässä kun en oikein kehenkään muuhun lähialueen eläinlääkäriin osaa edes luottaa :D. Olen varmaan ihan kamala asiakas eläinlääkäreiden mielestä kun olen niin kriittinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Pitää nyt pitää varpaat ja sormet ristissä, että tulokset pysyisi samana Kennelliiton puoleltakin :)

   Olet niin oikeassa - tuttu ja turvallinen eläinlääkäri on meille ainakin äärimmäisen tärkeä juttu. Ja onneksi ollaan löydetty sellainen (tai varaeläinlääkärikin ihan huippu myös) <3 Mä mielummin ajan vaikka sen 150km eläinlääkäriin kuin meen ensinnäkin a)vieraalle tai b) "huonolle" eläinlääkärille (jos niin voi edes sanoa??:-D). Huonolla siis tarkoitan sitä, että eläinlääkäri ei esimerkiksi käsittele mielestäni tarpeeksi lempeästi koiraa - se kun on mun mielestä myöskin tärkeää, vaikka itse oikea hoitohan se tärkeintä loppujenlopuksi onkin. Nyt tulevan muuttoni takia aion jatkossakin asioida tällä tutulla eläinlääkärillä, ajelen siis mielummin tänne kuin käyn Tampereen suunnalla :) Ellei nyt sitten tietysti tule mitään yllättävää hätäjuttua. Oon ehkä myös vähän kriittinen, mutta koen mielummin tekeväni näin kuin esimerkiksi pettyväni hoidon suhteen. Tunnen oloni nimittäin nyt turvalliseksi eläinten puolesta, kun luottaa eläinlääkäriin täysillä <3

   Poista
 3. Vau, mahtava juttu!:) Toivottavasti tosiaan Kennelliitto on samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee niimpä! Kiitos paljon :) Pitää toivoa parasta, ainakin lähtökohdat on Ventelän mukaan vahvat!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ihanaa omistaa terve koira <3 Huh, iso kivi vierähti sydämeltä..

   Poista
 5. Supermahtavaa, ihana on kyllä omistaa terve koira! <3
  Mekin täällä tuuletettiin koirien kanssa Martan tuloksille, toivottavasti Kennelliitto on samaa mieltä! :D

  Meilläkin Eetu ja Enne ovat ihan priimat ja se on kyllä mukavaa, kun voi harrastella vapaasti! :D

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani, niin on <3 Ja Kennelliitto oli onneksi puolellamme ja erinomaisena tuli takaisin! Huh, vierähti kivi sydämeltä! Ihan mahtavaa! Oon niin fiiliksissä!

   Ihanat ja priimat Eetu sekä Enne <3 Terve koira on kyllä todella tärkeä asia.

   Poista
 6. Jeeeee onnittelut loistavista luustotuloksista! ^_^

  VastaaPoista
 7. Onnea hienoista tuloksista! :) Meilläkin sama homma edessä näillä näkymin kesäkuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tsempit teille kesäkuulle - toivotaan parasta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)