torstai 25. helmikuuta 2016

Onnidog - nyt kaikki mukaan!

Useimmat meistä on joskus ollut koiraleirillä - jotkut ihan lapsena ja jotkut sitten vähän vanhempana. No tiedättehän, että kun tulee täysi-ikäiseksi niin nuo leirit ei välttämättä enää hirveästi vetoa. Tai toisinsanoen niille ei myöskään enää pääse, sillä ikää mittarissa on muka ihan liikaa. Hups, niin kävi mullekin aikoinaan! Olen ollut itse koiraleirillä viimeksi vuonna 2011 eli siitä on jo muutama vuosi aikaa. Leirielämä on musta niin rennon letkeetä ja mukavaa - usein viikko leirielämää kuluikin ihan pienessä hujauksessa, kun oli niin kivaa olla siellä. Olenkin siis haaveillut koiraleirille pääsemisestä jo useamman kesän ja vihdoin siitä on tulossa totta, sillä päästiin toiseksi bloggaajaksi Onnidogille. Ihan huippumageeta! Oon niin iloinen valinnasta, sillä ilmeisesti hakijoita oli hurjasti ja kaikki olisivat olleet varmasti tosi mahtavia♥ Eikä siinä vielä kaikki, sillä toisena bloggaajana toimii viime vuonnakin leirillä ollut Jenny koiransa Ilon kanssa! Tuttuja naamoja siis luvassa leirillä ainakin yksi :-) Kivaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikkia hyviä ideoita leiriä ajatellen! Tänne blogiinkin on tulossa kaikkia kivoja erilaisia postauksia leiriin ja leirielämään liittyen. Ihan uusi aluevaltaus siis meille. Voinkin varoittaa, että saatte varmasti kuulla tästä leiristä melkein kyllästymiseen asti :-D I'm sooooo happy!

Asiani koskee pääosin sitä, että vielä ehtii ennakkoilmoittautua leirille! Me nimittäin haluttaisiin nähdä teitä lukijoita ja muita bloggaajaystäviä - ja mikä onkaan parempi tapa nähdä ja tutustua kuin koiraleiri? Eli jos haluatte nähdä tämän höpinäomistajan kera kolmen ipana-apina-adhd-koiran, niin ole hyvä ja laita ilmoittautuinen vetämään! Tämä 4 päivää kestävä koiraleiri järjestetään Jämsän Himoksella kolmatta kertaa. Leiriaika on 8-11.9 ja voit majoittua joko omassa teltassa, hotellihuoneessa tai vaikkapa lähialueen mökeissä. Mukaan voi ilmoittautua koko leiriksi, osaksi leiriä tai vaikka vain luennoille. Paljon siis valinnanvaraa kaikessa! Voin kertoa, että luvassa on laaja kattaus...ööh, miten sen nyt sanoisi? Sanottaisiinko, että laaja kattaus ihan kaikkea. Aivan! Niinhän se on! Sen verran voin paljastaa, että luennot on aiheiltaan ainakin tosi mielenkiintoisia ja itseäni noista lajeista kiinnostaa ainakin pallopaimennus, dobo ja kickbike hirmusesti! Eikä se koiratanssikaan hassummalta kuulostaisi - Hertalle ainakaan, kun neiti osaa niin paljon erilaisia temppuja! Lisäksi on luvassa rentoa iltaohjelmaa, yhteislenkkejä ja vaikka mitä muuta kivaa - oon jo nyt ihan täpinöissäni leiristä, vaikka aikaa siihen on vielä vaikka kuinka paljon. Ei ehkä tärkein asia ensimmäiseksi pohdittavaksi leiriä varten, mutta täällä mä pähkäilen, että kenet otan leirille mukaan - ainakin Martan, mutta kolme koiraa olisi ehkä hivenen liikaa yhdelle leirille. Hmm, hankala valinta! No, ehkä mulla on tässä kuitenkin aikaa pohtia ja pähkäillä :-D Heh!

Nyt kuitenkin kannattaa laittaa vauhtia ilmoittautumiseen, sillä jos ilmoittaudut mukaan 27.2 mennessä, pääset mukaan halvimmalla hinnalla, saat ilmaiset kahvit ja pystyt ilmoittautumaan sekä kursseille että luennoille ensimmäisien joukossa. Ennakkoilmoittautumisessa on kuitenkin parasta se, että se ei vielä sido sinua mihinkään - sinun täytyy ilmoittaa aikataulusi varmaksi 31.3 mennessä ja jos et ilmoita tulostasi, niin ilmoittautumisesi raukeaa. Musta aika hyvä mahdollisuus!

Onnidogia voit seurata niin kotisivujen, Facebookin kuin Instagraminkin kautta. 

Huomatkaa myös, että postausta värittää kaksi vuonna 2011 koiraleiriltä otettua kuvaa. Voi kuinka aika vierähtääkin nopeasti..

14 kommenttia:

 1. Me ollaan Frinin kanssa tulossa leirille pe-su ;) Peltojäljelle ei nyt päästy, kun oli täyttynyt tosi nopeasti ne ajat mitkä meille olisi muiden koulutusten osalta parhaiten sopineet, joten päätin sitten jättää peltojäljen kokonaan pois meidän ohjelmasta :) Hetan kanssa viime vuonna oltiin peltojäljellä ja Heta oli siinä kyllä ihan luonnonlahjakkuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi siistii, jee! :) Eli tuttuja maisemissa! Mä itse taas havittelin Reijan hakutreeniä, mutta paikat meni ihan huiman nopeasti. Onneksi pääsen edes katsomaan jos en muuta ;) Muutenkin koko leiri täyttyy tasaisesti, ihan huippua!

   Poista
 2. Me ollaan la-su tuolla ja saatiin paikat haluamilleni koulutuksiin. :) Innolla odotan. Odotukset on aika korkeella leirin suhteen, toivottavasti ei tartte pettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, jee! Nähdään siis vihdoin teidätkin :P Ollaan varmasti jossain samassakin koulutuksessa, jos yhtään haetaan leiriltä samoja juttuja! Mullakin eka kerta tuolla leirillä ja odotukset on täälläkin hirmuisen korkealla!

   Poista
 3. Eikä kuulostaa ihanalta!! Täältä on vaan niin super pitkä matka että ei kyllä taideta päästä paikalle... Muuten kyllä oltais varmana mukana :)

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! :) Ihan huippuleiri tulossa kyllä varmasti, oon jo nyt tosi innoissani!

   Voi eikä :( Ehkä ensi kerralla sitten! Meiltäkin on sinne sen 3,5h, mutta onneksi itsellä käytössä auto niin tuollaiset matkat ei haittaa :) Kannattaa kimppakyytejä kysellä muuten, jos joku sattuu menemään samalta seudulta!

   Poista
 4. Kuulostaa kyllä kivalle ja monipuoliselle tapahtumalle! :) tosin meiltä jää välistä kun on sen verran kaukana, että haastavaksi tulisi yrittää päästä paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin oon just tuon takia hyvinkin innoissani - tapahtumaan on oikeesti meinaan nähty hirmusesti vaivaa jo nyt ja siellä on monipuolisesti kaikkea! :)

   Ehkä ensi kerralla sitten saadaan teidätkin mukaan :)

   Poista
 5. Olin jo, että jipii päästään näkee Martta, mutta meiltä Himokselle on kauhean pitkä matka!

  Yli 700km matkaa ja melkein 10h kestäisi matka :(
  Oih!

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että :( Oispa ollut ihana treffata! Matka on kyllä ikävä este suurimmalle osalle tulijoista, mutta toisaalta kannattaa pitää silmät auki jos tulee muitakin sieltä suunnalta, niin voi olla kimppakyyti-mahdollisuus :)

   Poista
 6. Kuulostaa kivalta! Minkä ikäisille leiri on tarkoitettu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille eli mukaan vain :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)