perjantai 19. huhtikuuta 2013

Arvonnan voittaja!

Ajattelin arpoa ja julkistaa keskiviikkona Tuotepaketti-arvonnan voittajan, mutta tulinkin sitten yllättäen kuumeeseen ja hirveään flunssaan, joten suunnitelmani petti totaalisesti.

Viimeiset pari päivää on mennyt sängyssä makoillessa ja voi että, kun koirat ovat nauttineet! Koirien mielestä mamma voisi olla aina kipeänä, sillä se merkitsee sitä, että aina on joku kaverina päivisin ja mikä parasta, saa vain löhöillä mamman kainalossa.

Nyt täällä pohjanmaalla on hirveät tulvat ja kurakelit! Vettä ja kuraa on ihan jokapaikassa. Koirat tykkää, mutta mä en :-D Asiaa ei ole auttanut paljoa se, että nyt kun olen ollut kipeänä, eikä voimia koirien kunnolliseen lenkiltä tulo-pesuun ole ollut, niin turkit ovat hirveässä kunnossa. Jos nyt viikonloppuna olisi aikaa ja jaksamusta pestä ja trimmata koirat kesäkuntoon..:)
ai mitenniin kurakelit (=vesipesut) näkyy Hertan turkissa?!


Ettei menisi vain jokapäiväiseksi löpinäksi, niin nyt olo on jo hieman parempi ja sainkin vihdoin arvottua voittajan! Olipas urakka - ensin nimet tiedostoksi, tiedostosta tulostaa ja leikata lapuiksi ja sitten arpominen.

Voittajaksi selviytyi tälläisellä kommentilla Sonja S! Paljon onnea! :) Laitoin sinulle s-postia tulemaan.

Voittajalle lähtee tässä kuvassa olevat tuotteet palkinnoksi:

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä Unessa.net-verkkokaupalle yhteistyöstä! :)

4 kommenttia:

  1. Kiitos näin myöhästyneenä siitä toisesta arvonnasta! Tosi upea palkinto. Lelu tulee käyttöön ensi keskiviikosta lähtien kun mennään agimölleihin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)