lauantai 27. huhtikuuta 2013

Esittelyssä koirakirja osa 1

Muutama viikko sitten kirjailija Noora Valkila otti minuun yhteyttä ja kysyi, olisinko halukas saamaan hänen toimittamansa "Kasvata koirasta kunnon kaveri"-koirakirjan. Vastausta ei tarvinnut hetkeäkään miettiä; tottakai kirja saisi meille muuttaa!

Kirja tuli meille jokin aika sitten ja siitä lähtien olen kirjaa pikkuhiljaa lueskellut. Syy hitaasti lukemiseen on se, että olen nyt koko kevään ajan ollut melkein koko ajan menossa, eikä aikaa kirjan lukemiselle ole ollut. Unohtamatta sitä, että haluan lukea kirjan kannesta kanteen rauhassa. En siis kiireellä, vaan omaan tahtiin rauhassa.

Lämmin kiitos kirjailijalle itse kirjasta ja tietysti kiinnostuksesta blogia kohtaan! Sen verran mitä olen jo kirjaa lueskellut, niin voin paljastaa sen, että tämä on yksi monipuolisimmista ja mielenkiintoisimmista koirakirjoista mitä olen koskaan lukenut. Enkä kirjoittanut tuota äskeistä lausetta "lämpimikseni", sillä olen todella tuota mieltä. Kirjan ulkoasuun on todella panostettu ja kirjailija on saanut esitettyä asiansa selkeästi ja mielenkiintoisesti. Mahtavaa, sanon minä! :)

Jos haluat tutustua kirjaan paremmin, niin täältä löytyy lisää infoa!

4 kommenttia:

 1. Tämä kirja taitaakin mennä heti tilaukseen :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin antaa täyden suosituksen tästä kirjasta eli uskon, että ei ole mikään turha ostos! :)

   Poista
 2. Olipas mieltä lämmittävää löytää täältä moisia kommentteja. Todella! Ja ihanaa, että se intohimo ja hartaus, jota opukseen on uhrattu, välittyy lukijalle saakka;)

  Lähtölaukaus koko kirjalle oli muuten se, että laittaessani ensimmäisiä omia kasvatttejani maailmalle uusiin perheisiin, tahdoin kertoa näille noviisikoiranomistajille niiiiiin paljon asiaa, ettei se mahtunutkaan suunnittelemaani vihkoseen... Vaan paisui kokonaiseksi kirjaksi. Mistä kyllä koiraharrastajakonkarikin (mukaanluettuna minä itse) löytää hurjasti mielenkiintoisia vinkkejä varsinkin haastattelemieni koira-ammattilaisten osuuksista.

  Ulkoasusta en voi ottaa gredittejä, vaan tiimissä oli myös taitava graaffikko Sanna-Reeta Meilahti, loistava kuvaaja Marek Sagogal ja näppärä kustannustoimittaja Paukla Zitting. Yhteistyöllä saimme toivotavasti aikaan kirjan, joka löytää tiensä pitkäksi aikaa koiraihmisten sydämiin ja tieto välittyy sitä kautta kaikkien karvakorvien parhaaksi <3

  Heljälle ja suloiselle blogille kaikkea hyvää ja ihania kevätrientoja koirakamujen kanssa!!

  Noora Valkila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Todellakin välittyy :-) Mitä sitä turhaan vihkosta tekemään, kun voi tehdä kokonaisen kirjan. Ja onnistua tehtävässä vielä hyvin! :)

   Näin on!

   Samoin sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)