lauantai 6. huhtikuuta 2013

Yhteistä taivalta takana 4vuotta

Tosiaan, kuten otsikostakin voi ehkä päätellä, niin Hertan kanssa tuli tänään täyteen yhteistä taivalta 4vuotta. Tai jos oikein tarkkoja ollaan, niin Hertan syntymästä on se 4vuotta.

Yhteiseen taipaleeseemme on kuulunut vaikka ja mitä. Ollaan harjoiteltu kaikenlaista, nautittu yhdessäolosta, matkailtu, onnistuttu, ja kuten koiran omistamiseen kuuluu, niin myös petytty. En tarkoita, että olisin pettynyt rotuvalintaan tai Herttaan (en todellakaan!) vaan tarkoitan sitä, että koiran omistamiseen kuuluu myös tämä "huonompi" puoli. Eli suomennettuna: kaikki ei aina suju niin kuin pitäisi :-)

Oon jo useamman kerran koonnut koirien synttäreinä tänne pentu- ja juniorikuvia koirista, ja pikkuhiljaa kaikki kuvat alkaa olla nähtynä niiltä ajoilta, joten tälläkertaa laitan vain yhden vanhan kuvan.
Hertta 1v 10kkHertta 4v.
Tänään ollaan käyty pitkällä lenkillä ja rentouduttu. Sää on täällä mitä ihanin!
Huomenna olis luvassa mätsäröintiä ekaa kertaa tänä vuonna! Hui, osataankohan me enää edes mitään :-D No, ainakin me osataan nauttia yhdessäolosta, jos ei muuta! 

Hertta sai juuri synttärilahjansa. Päädyin ostamaan lahjaksi uuden aktivointipelin, sillä tytöt tykkää näistä ihan hirmusesti eikä näitä voi olla ikinä liikaa :-D Toki mietin juuri, että osa kyllä joutaisi myyntiin, sillä tytöt osaa ne vähän liiankin hyvin..

Illalla olisi luvassa vielä ainakin kakun tekoa Hertalle. Saas nähdä minkälaisen kakun väsään tälläkertaa. Pikeimmittä puheitta,
Paljon onnea Hertta! :-)

8 kommenttia:

 1. Onnea Hertta (: Niin se aika vain rientää, muistan ku vasta munkin villis oli pikku pentu ja pian se täyttää jo 6v <3

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut Hertalle ja tsemppiä myös mätsäreihin! :)

  (P.S. Taavi on ihan hulluna noihin Planet Petin herkkutikkuihin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta kiittää! Sitä tarvitaan :)

   Meillä on kans noita Planet Petin herkkuja ollut monesti! Kummatkin koirat tykkää kans hirmusesti. Ja mikä parasta, niin noista lahjoitetaan eläinten hyväksi joku osuus ostosummasta, ellen ole aivan väärin ymmärtänyt :)

   Poista
 3. Paljon onnea tännekkin! Meidän villoillahan on samana päivänä synttärit :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta kiittää!

   Heh! onpa sun villalla sitten hyvä syntymäpäivä :-D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)