maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kerrassaan HURTTAmaista

Eilen olin ekaa kertaa tänä vuonna Hertan kanssa lumikenkäilemässä. Lenkiltä tultuani tajusin, kuinka hyviä Hurtan tuotteet ovatkaan, sillä Hertta olisi ollut ihan lumessa ilman Hurtan haalaria. Rehellisesti ottaen, olisin putsannut lumipaakkuja Hertasta pari tuntia (lumipaakkujen sulatus lämpimällä vedellä ja föönäys siihen perään), ellei mulla olisi ollut käytössä Hurtan haalaria. Nyt ajattelet, että voisihan se olla jonkun muunkin merkkinen haalari kuin Hurtta, mutta ei. Pari vuotta sopivaa ja ennenkaikkea, istuvaa, haalaria etsineenä voin sanoa, että Hurtta oli ainut merkki, jolta löytyi sopivankokoinen haalari tälle meidän "vääränkokoiselle".

Hurtta.Tuo kuusikirjaiminen sana. Sana Hurtta tuo lähes jokaiselle koiranomistajalle mieleen koiranvaatteet ja -vermeet. Hurtta-merkkiä pidetään laadukkaana ja kestävänä merkkinä. Eikä turhaan, sillä Hurtta todella on sitä. Lisäksi Hurtta on jo monen vuoden ajan ollut yksi koirapiirien arvostetuimmista ja suosituimmista koiran vaatemerkeistä.

Hurtan tuotteet voidaan jakaa kolmeen osaan: Outdoors, Motivation ja Lifeguard. Mallistoista löytyy erilaisia hihnoja, valjaita, pantoja ja vaatteita. Jokainen tuote yhtä laadukas ja ergonominen. Ihan huippuja tuotteita!

Mutta mennäänpä näihin meidän Hurtta-tuotteisiin:

Etsiskelin viime vuonna koirille heijastinliivejä. Kriteereinä heijastinliiveille oli, että ne pysyvät hyvin päällä vauhdikkaassakin menossa ja ennenkaikkea, näkyvät hyvin pimeässä! Toivoin myös, ettei heijastinliivi kuluttaisi turkkia hirveästi. Ja mitä sainkaan?! No, kaiken yllämainitun ja lisäksi vielä kaksi hyvää ominaisuutta, jota en osannut odottaakaan..Nimittäin nuo heijastinliivit on tosi lämpöisiä ja sopivat siksi hyvin meidän koirille, koska kummatkin palelevat helposti. Syksyllä kurakelien aikaan koirat olivat joka lenkin jälkeen ihan kurassa, mutta uskokaa tai älkää, en ole pessyt heijastinliivejä kertakaan. Tuo kangas meinaan hylkii likaa niin paljon, ettei pesemiseen ole ollut tarvetta. Melkein jäi vielä yksi ominaisuus mainitsematta, nimittäin vetoketjun välissä oleva kangas estää turkin takertumisen vetoketjuun. Tosi hyvä ominaisuus varsinkin turkkikoiralle!

Ollaan saatu paljon kehuja siitä kuinka hyvin meidän koirat näkyvät lenkillä! Ja kenenkä ansiosta...no Hurtan tietysti!Hertalta löytyy jo reilu 3vuotta vanha fleecehaalari, joka on ollut joka talvi aktiivisessa käytössä. Tää oli Hertan eka haalari, ja taisipa olla myös Hertan eka vaatekin. Tällä haalarilla Hertta oppi, että vaatteet eivät olekaan niin kamalia. Haalari on ollut tosi monet kerrat pesukoneessa, eikä ole mennyt miksikään. Tarvitseeko siis mainita, että laadukas on?! :-)Monta vuotta vanha, mutta vain lukosta hieman väriä menettänyt hihna. Voi, olisipa meillä näitä kaksi! Mutta kun ei silloin ollut meillä kahta koiraa, niin ei tiennyt ostaa..
Hihna on kevyt ja kestävänoloinen. Lisäksi hihnassa on tosi paljon heijastinta, eli etenkin syksyisin tämä on kovassa käytössä!


 Lisäksi tein syksyn alussa maailman parhaan löydön kirpparilta parilla eurolla - Hurtan täysin uusi pinkki hihna. Tää pääsikin heti käyttöön, sillä tässä(kin) on ihan loistavat heijastimet!
Meiltä löytyy myös Hurtan namipussi. Paljon käytetty, mutta silti hyvässä kunnossa! Tää on tosi näppärä ottaa esim.lenkille tai treeneihin joukkoon. Tämän tuotteen parhaimmat puolet on tilavuus, sisäkangas (ei ime itseensä likaa ja helppo puhdistaa!) sekä hyvät heijastimet!


Tänä vuonna ostoslistalla on ainakin uudet haalarit ja sadetakit. Uudet harjoitustaluttimet olisivat myös paikallaan! Erityisesti koivunvihreät tai vadelmanpunaiset olis enemmän kuin kivat! Eikä Hurtan suunnittelukilpailun voittanut juoksuvyö olisi pahitteeksi, vaikka meillä juoksuvyö onkin. Mutta Hurtta on aina Hurttaa :-) 

Mun yks kaveri jo ehdotti kuullessaan mun Hurtta-hehkutuksista, että enkö ryhtyisi Hurtan mainostykiksi. Heh :-D

 En voi kuin suositella Hurttaa! Kokoja ja värejä löytyy varmasti jokaiselle karvatassulle! Ja ainiin, Hurtalla on myös omistajille tuotteita! Mulla itellä on esimerkiksi käytössä Hurtan maastonvihreä ulkoilutakki, joka on aivan huippu! Mutta kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan! :-)
 Kiitos hyvistä vermeistä Hurtta

Ps. Löytyykö muilta Hurtan tuotteita? Mitä ootte olleet niistä mieltä? :)

(Postausta päivitetty julkaisun jälkeen)

15 kommenttia:

 1. Itse kans pidän Hurttaa parhaimpana ja laadukkaimpana merkkinä (: Meillä on Hurtan mantteli, talutin, juoksuvyö, valjaat ja panta. Vielä kun löytäisi yhtä hyvät valjaat kuin edelliset mitkä jäi pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka teiltä löytyy vaikka mitä kivaa! Meillä on myös kahdet valjaat, mutta kummatkin ovat jääneet pieniksi.

   Meille ei sovi mitkään muut kuin nahkapannat. Ja Hurtan nahkapannoilla on kuitenkin hintaa, varsinkin kun niitä pitää hommata kaksin kappalein..laatu on tietty sit Hurttaa (eli tosi hyvää!), mutta opiskelijabudjetilla on jostain täytynyt supistaa..:/

   Ehkä me vielä joskus saadaan lisää Hurttaa!

   Poista
 2. Mulla on kääpiövillakoira ja kanssa kaikkea Hurttaa löytyy :) On fleecehaalari, kurahaalari, kahdet eri valjaat ja hihna näin ulkomuistista ainakin :D fleecehaalari on paljon käytössä talvella ja sitten kevään ja syksyn kurakeleillä on tuo ns. kurahaalari. Valjaat ja hihna on jokapäiväisessä käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kun sieltä löytyy hyvä Hurttavarasto, wau! :)

   Poista
 3. Meillä on kans jonkun verran Hurttaa! Molemmille kura- ja fleecehaalarit, yks toppatakki, kolme pehmustettuu pantaa ja yks palkintona saatu hihna, joka on vaan vähän turhan paksu näille :D Muuten oon ollu tosi tyytyväinen, mut varsinkii Aadalle kurahaalarin lahkeet on vähän lyhyet, vaikka kokeiltiin montaa eri kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja valjaat sekä pari heijastinliiviä..... :D

   Poista
  2. Teiltäkin löytyy hieno Hurttavarasto!

   Meillä Hertta on "vääränkokoinen", eli mitkään haalarit ym.ei tunnu sopivan, mutta Hurtalta onneksi löydettiin sit oikea koko :)
   Harmi kun teidän Aadalle ei oo löytynyt oikeaa kokoa..:/

   Poista
 4. Mullakin on joitain Hurtan tuotteita, mutta mun koirat on niin oudon mallisia (=vinttikoiria) että ei niille oikein istu Hurtan haalarit ja manttelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi:/ Toivottavasti Hurtan väki kiinnittäisi vinttikoiriin enemmän huomiota! :)

   Poista
 5. Ohhoh, onpa tästä postauksesta aikaa, mutta kerrompa kuitenkin :)
  Minulla on siis sheltti uros ja sheltti narttu kotona.

  Meillän on: molemmille Hurtan sadetakit, Hurtan monitoimitalutin, Hurtta talutin venyvällä pätkällä, 4kpl Hurtan puolikurkkareita, Hurtan valjaat (jotka ovat Bobbylle liian pienet ja Nemille liian isot) ja Hurtan namipussi sekä Hurtan heijastinliivit.
  Eli Hurtta varasto löytyy täältäkin :)
  Bobby on vaan niin iso sheltti (säkä 50cm) joten sille ei oikein meinaa Hurtalta valjaita löytyä, kun valjaiden kuitenkin pitää olla aika leveät kun karvaa on jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kuulla, kiitos siis kommentistasi <3 Vautsi mikä varasto teillä on Hurtan tuotteita! Tosi hienoa! Nää on kyl ihan huippuja :) Itellä ois kanssa haaveissa lisää Hurtan juttuja, jos rahatilanne antaisi periksi :P

   Joo nuo koot on vähän hassut, vaikkakin nekin on lisääntyneet mukavasti vuosien saatossa. Meillä esimerkiksi Martalle ei Hurtalta mikään sademantteli tai haalari ollut sopiva, kun neiti on niin vahva luustoltaan rinnasta :) Mutta pääosin onneksi kokoja on laajasti ja ne sopii :)

   Poista
 6. Kiitos vastauksestasi!
  Löydettiin Bobbyllekkin vihdoin Hurtalta sopivat valjaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, kiva kun kommentoit <3

   Mahtavaa kuulla, että Bobbykin sai nyt valjaansa! Kyllä nyt kelpaa ulkoilla :)

   Poista
 7. Kyllähän se nyt ulkona keikistelee menemään valjaat päällä ja aina kun tulee ihminen vastaan, niin Bobby oikein kääntyy, että sen valjaat näkyy :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)