sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Match show-kausi korkattu!

Vuoden eka match show eli mätsäri korkattu!
Lähdettiin tänään aamupäivästä Susannan ja Prada-bullin kanssa mätsäilemään Kauhajoelle. Tarkoituksena oli lähteä kokeilemaan pitkästä aikaa kehäilyä, pitää hauskaa ja nähdä koirakavereita.

Väkeä oli paikalla yllättävän paljon. Onneksi mätsärit oli sisällä, sillä lunta on tupruttanut koko päivän taivaan täydeltä. Kevät on ihan selvästi tulossa! ...tai sitten ei :-D

Päivä alkoi pienellä odottelulla, ja kun päästiin kehään, niin Herttaa vastaan kisasi Hertta-shetlanninlammaskoira. Ei ollut sitä shelttiä nimellä pilattu :-D Herttojen välinen kisa oli tiukka ja tuomari päätti antaa meille punaisen nauhan.
Punaisten kehästä Hertta poimi vaikka kuinka monta tippunutta namia, mikä vähän hidasti meidän menoa. Onneksi sain kuitenkin namien imuroimisen loppumaan ja päästiin kunnolla menemään. Punaisten kehästä sijoituttiin neljänneksi, eli meidän tulos oli pienten koirien PUN4! Ei paha ollenkaan näin ekaksi mätsäriksi pitkän tauon jälkeen! :)


Palkinnot oli kivoja! Saatiin pokaali, lelu, koirille herkkuja ja pieni karkkipussi. Kaikki suht hyödyllisiä :)
PS. Arvoin vihdoin Kehu Koiraasi-kilpailun voittajan ja tälläkertaa voittajaksi selviytyi Janika. Käy kurkkaamassa s-postisi. Janikan blogiin pääset tästä! Kiitokset kaikille meitä äänestäneille! :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)