tiistai 10. helmikuuta 2015

Esittelyssä koirakirja osa 2

Minulla on ollut jo kuukauden ajan päässäni sekä tietenkin siellä kalenterin nurkassa odottamassa idea siitä, että kirjoittaisin esittelyn kirjasta nimeltä "Suuri koiraharrastajan kirja". Sain tämän kirjan joululahjaksi veljeltäni, ja tämä kirja kyllä yllätti minut positiivisesti.
Luin tuossa aiemmin tammikuussa hyvin kirjoitetun esittelyn tästä kirjasta Koiria maalta-blogista (klik), mutta ajattelin kuitenkin tulla itsekin postailemaan aiheesta - tää kirja kun oli niin kattava ja selkeä!

Näin kirjaa esitellään sen takakannessa:
"Suuri koiraharrastajan opas on kattava läpileikkaus suomalaisesta koiraurheilukulttuurista.
Tutustu koiraharrastuslajeihin ja käytetyimpiin käyttökoirarotuihin johtavien suomalaisten kasvattajien ja maailmallakin menestyneiden koiraurheilijoiden johdolla. Opi valitsemaan koiraharrastuksiin sopiva rotu, kasvattaja ja pentu. Löydä sinulle ja koirallesi uusi yhteinen harrastus!

Suomen koiraharrastus on korkeatasoista ja harrastuksien pariin tulee jatkuvasti lisää uusia innokkaita ohjaajia. Tämä kirja antaa uutta tietoa ja mielenkiintoisia ajatuksia niin aloittelevalle harrastajalle kuin jo harrastuksen parissa viihtyvälle.

Kirja avaa ovet kiehtovaan koiraurheilun ja käyttökoirien maailmaan ja antaa puheenvuoron niin maamme MM-kultamitalisteille, rotujen konkareille kuin uusille idealisteillekin. Kirja on täydellinen näyte koiraharrastajien talkootyön voimasta pitäen sisällään lähes sadan suomalaisen koiraharrastajan laji- ja rotuesittelyitä sekä yli 400 upeaa koiraharrastus- ja rotukuvaa. Kirjan idea on lähtöisin uuden DogSports.fi-koiraurheiluverkkojulkaisun päätoimittajalta ja ylläpitäjältä Mia Läätiltä"

Kirja on loistava opas joko aloittelevalle koiraihmisille tai jo hivenen kokeneemmalle. Kirjassa on lyhyesti esitelty eri lajit koiravaljakosta paimennukseen - mikäli kiinnostut jostain näistä lajeista, kannattaa hankkia enemmän tietoa eri kirjoista, netistä tai ottaa yhteyttä paikalliseen koiraharrastus-yhdistykseen. Kaikenkaikkiaan kirja on kattava opas käyttö-ja harrastuspuolen tekemisistä sekä tunnetuimmista käyttökoiraroduista.

+siisti sekä selkeä kirja 
+hinta/laatu-suhde (maksoi noin 30€)
+ kuvien monipuolisuus sekä laadukkuus
+ lajit esitelty totuudenmukaisesti
+tehty suomalaisten näkökulmasta
+ rotuesittelyt kattavia sekä niiden lisänä kasvattajien/harrastajien näkemyksiä
-kirjoitusvirheitä; jäi hieman huolimaton vaikutelma

Eli jos kaipaat lukemista näihin pimeisiin talvi-iltoihin, niin tässä on ehdottomasti lukemisen arvoinen opus!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)