lauantai 28. helmikuuta 2015

Uusi aluevaltaus..

Haaste napattu! Olen nyt parin kuukauden ajan testaillut Biolin Pellavan tuotteita koirilleni. Tuotteet ovat olleet meillä päivittäisessä käytössä ja nyt testijakson jälkeen olen kyllä niinvakuuttunut tuotteiden toimivuudesta, että otin ja päätin ryhtyä näiden tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Näitä tuotteita on saatavilla siis Pellava-Camelina-rouhetta (1kg), Pellava-Camelina-öljyä pumppukorkilla (0,5litraa) sekä kylmäpuristettua pellavaöljyä hanapakkauksena (3litraa) hintaan 29,90€/kpl. Jos otat enemmän kuin yhden purkin, niin katsellaan hivenen pientä alennusta loppusummasta :-)


Näin Biolin-tuotteita kuvaillaan heidän kotisivuillaan..
 • Tutkittuja ja toimivia terveystuotteita koirasi hyvinvointiin
 • Raaka-aineina puhtaat, jäljitettävät ja kotimaiset luonnontuotteet
 • Pellava ja camelina ovat molemmat arvokkaita öljykasveja, joissa on ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja niillä on tunnetut terveysvaikutukset jo aikojen takaa
 • Tuotteet on valmistettu kylmäpuristusmenetelmällä, joka on oikea tapa valmistaa öljyä ja rouhetta, säilyttäen kaikki ravintoaineet
 • Biolin-tuotteilla on Avainlippu-tunnus ja se on kansainvälisesti rekisteröity tuotemerkki
Tuotteista voit lukea lisää tietoa täältä!Tuotteita voi tilata minulta osoitteesta (heljakeskilusa@gmail.com) / Facebookissa yksityisviestillä - etenkin te Kurikan ja Kauhajoen lähialueella asuvat! Nyt on oikeasti hyvä aika saada se koiran turkki sekä yleiskunto parempaan kuntoon tai vaikka tuoda lisäenergiaa sille omalle karvatassulle :-)

6 kommenttia:

 1. Heips!
  Vitsi, pitäisköhän munkin laittaa tilaukseen..
  Mitäs ruokaa muuten koirasi syö, kun näin uutena lukijana en tiedä? :)


  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä niin loistavia tuotteita, että kannattaa ehdottomasti tilata! :-)

   Meillä kaikki koirat syö aikalailla 50/50-menetelmällä nappulaa sekä lihaa. Villakoirilla on tällähetkellä ruokana käytössä ANF:n Adult Holistic + siinä lisänä hivenen saman firman penturuokaa sekä erilaisia lihoja & lihaisia luita puolet. Martta syö ProBoosterin penturuokaa sekä samaisia erilaisia lihoja & lihaisia luita.
   Lisäksi laitan aina välillä mukaan piimää, raejuustoa, juustoa, kananmunaa tai vaikka yrjölänpuuroa - vähän aina oman maun mukaan :-)

   Käyn kurkkimassa blogisi :)

   Poista
 2. Mun äiti on käyttänyt tuota camelinapuriste juttua ja muistaakseni tykkäs kovasti ja kehu sitä mullekkin. voi olla et tilaan sulta jossain kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla - itse oon kans kovasti näistä tykännyt, vaikka olinkin aluksi näitä kohtaan vähän turhan skeptinen, sillä luvatut vaikutukset ovat tälläisissä tuotteista kuitenkin aika suuria...Tämä tuote täytti kuitenkin lupauksensa :-)

   Poista
 3. Oho vaikuttaapa oikeasti hyviltä! Täytyy miettiä josko tilaisia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä olleet ihan hirmuhyviä, eli suosittelen kokeilemaan! :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)