perjantai 6. helmikuuta 2015

Lumileikkejä

Viime viikonloppuun kuului paljon ulkoilua, Tiian pentukuumeen lievitystä (vai pikemminkin pahennusta :-D), uuden kameran opettelua, omia töitä, temppujen treenausta sekä paaaljon lunta!

Tämä viikonloppu olisi tarkoitus viettää aikalailla samoin, mutta ainoana erona on, että luvassa on omien töiden puolesta vapaa viikonloppu. Ainoastaan muutama blogiin sekä kouluun liittyvä juttu on hoidettavana, mutta muuten oon vapaa noista "velvotteista". Odotankin innolla sitä, että huomenna päästään koirien kanssa heti aamupäivästä kunnon lenkille läheiselle metsässä kulkevalle polulle ja tytöt saavat riekkua mielensä mukaan - voiko oikeesti lauantai-aamupäivää paremmin viettää?


Tämänpäiväinen studiokuvaus meni Martan kanssa enemmän kuin hyvin ja toivottavasti saadaan mahdollisimman monta kuvaa julkaistavaksi tänne - neiti vain poseerasi, leikki, nautti rapsutuksista ja loppuajan nukkui boksissaan nätisti. Okei, kyllä neiti vähän aluksi yritti järsiä mielenkiintoisia liikkuvia johtoja ja kivoja piippauksia, mitkä kuului aina salamoiden välkähtäessä, haha :-D

Lisäksi tämän päivän rokotukset meni hyvin - kukaan koirista ei edes huomannut pistämistä, mutta olisittepa nähneet sen hulabaloon kun saavuttiin eläinlääkäriin, sillä vastassa oli villatyttöjen vakio-eläinlääkäri ja pitihän sitä nyt rynnätä syliin pussailemaan ja rapsutuksia hakemaan. Ja Martta tietysti meni neitien perässä niinkuin mikäkin..Painoa oli kertynyt Martalle 8,7kg - äkkiä se neiti vain kasvaa! Hertta painoi 6,6kg ja Kerttu 4,5kg. Oikein hyvät painot kaikille - ei liikaa, eikä liian vähänkään :-)

Nyt mun on varmaan pakko päästää koko konkkaronkka ulos riehumaan, sillä virtaa tuntuu kertyneen kaikille tän parin tunnin nukkumisen jälkeen vähän liikaakin..näkyillään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)