lauantai 21. helmikuuta 2015

Martan uudet koirakontaktit sekä lenkkireitti

Martta tapasi toissapäivänä taas uusia koirakavereita ja vitsit kuinka mukavaa meillä kummallakin oli! Martta oli heti alusta alkaen innokkaana collie Frinin ja sekarotuisen Hetan menossa mukana ja yrittikin pysyä isompien neitien messissä minkä kintuistaan vain pääsi - vielä neiti kuitenkin jäi pahasti jälkeen, mutta kyllä se vielä sinkoaa yhtä lujaa kuin lähes ferraria muistuttava Heta :-D heh!

Koirakavereita nähdessä tulee aina huomanneeksi, kuinka erilaisia koiria onkaan olemassa - esimerkiksi Heta pinkoi pitkin metsiä, kun taas Frini kulki metsätietä meidän lähellä. Oli tosi ihanaa, että Frini sekä Heta olivat todella nätisti Martan kanssa - leikkivät hienosti ja juoksivat kilpaa välillä kolmistaankin! Tälläset turvalliset ja leikkisät koirakaverit on kyllä superkivoja koirakontakteja tälle meidän pikkuneidille :-)Minusta oli mukavaa jutustella Miran kanssa ja jakaa omia koiramaisia juttuja keskenämme. Koiramainen puheseura kelpaa aina - on mielenkiintoista jakaa just niitä omia kokemuksia sekä mielipiteitä koirista (ja kaikesta muustakin), niin ettei toinen osapuoli ole aivan kyllästynyt saati ymmällään.
Uusien koirakavereiden lisäksi saatiin tietoon tuo aivan ihana hiljainen metsätie - ihan ylikiva uusi lenkkireitti meille! Tänne täytyy kyllä suunnata uudestaankin :-)


Muutenkin on ollut tapahtumarikas viikko - meillä on rampannut tasaiseen tahtiin vieraita pallottelemassa tätä pientä neitiä (ja villojakin tietty), ollaan harjoiteltu uusia temppuja pikkuneidin kanssa (mm. seisominen sekä hampaiden näyttö sujuu jo oikein tahdikkaasti!), ollaan kyläilty kaverieni työnä koirien kera, nähty justiin näitä uusia koirakavereita sekä oltu vain kotosalla. Mä vietän nyt ensimmäistä lomapäivääni ja olen jo koirien kanssa näinkin varhain pystyssä. Olemme Martan kanssa tästä ihan pian suuntaamassa Tiian luo taas Louhea moikkailemaan sekä noita meidän kevään match show-asioita järjestelemään. Vähän alkaa jo jänskättämään mitä tuosta meidän mätsäristä oikein tulee - ainakin tavoitteet ovat korkealla ;-)

Oon suunnitellut mun lomalle nyt koirien kanssa vaikka mitä kivaa tekemistä, joista kerron sit vähän lisää myöhemmin :-) Nyt koirat autoon ja menoksi!

PS. Ja loppuun vielä piristykseksi Martta "the honkkelijalka"-kuva :-D sieltä ne jalat alkaa kasvamaan...

4 kommenttia:

  1. Paljon kyllä Martta on kasvanut :D ihana tuo vika kuva! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tuntuu, että viimeisen viikon aikana neidille on tullut kehitystä sillätavalla, että minäkin sen huomaan :P Heh!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)