sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Testissä : Relaxant Animal-tuotteet

Pari kuukautta sitten saimme iloisen yllätyksen sähköpostiimme - Teija Detrialta näytti vihreää valoa yhteistyökumppanuudellemme. Meistä on kovin hienoa, että eri yritykset ja yksityiset henkilöt haluavat meidän testaavan tuotteitaan tai palveluitaan - emme voi kuin kiittää ja kumartaa, toivottavasti olemme olleet luottamuksenne ja testailun arvoisia. Lisäksi koen, että koiranomistajana on enemmän kuin tärkeää saada tietoa eri tuote-vaihtoehdoista, ettei niitä turhia virheostoksia tulisi.

Tälläkertaa saimme oikein kunnon aimo pakkauksen Detria Relaxant Animal-tuotteita testaukseemme. Joukosta löytyi mm. hajunpoistajaa, eri hoitavia tuotteita sekä pihkaseerumia. Näitä tuotteita oli ilo ottaa testaukseen, sillä näiden materiaalit on kerätty suoraan Lapin luonnosta. Voisiko enempää toivoa?

Näin näitä tuotteita esitellään niiden omilla kotisivuilla:
"Relaxant Animal on antimikrobinen tuotesarja eläinten iho-ongelmien hoitoon. Tuotteidemme ydin ja vahvuus on Lapin luonnollisissa superyrteissä. Tehoaineet estävät ihoa tulehtumasta ja rauhoittavat kutisevaa ja ärtynyttä ihoa. Tuotteet tehoavat moniin bakteereihin sekä sieni- ja hiivamikrobeihin estämällä niiden kasvun.
Relaxant Animal-tuotteiden käytöllä voit estää lemmikkisi alkavien ihovaivojen pahenemisen lääkehoitoa (esimerkiksi antibiootteja) vaativaksi ongelmaksi. Tuotteiden käyttö helpottaa myös monia oireita parantaen näin lemmikkisi oloa. Tuotteet ovat tutkittuja ja turvallisia.Tehoaineet on kerätty Lapin luomukeruualueiden yrteistä. Ihoystävällisiä. Ei alkoholia. Ei doping–varoaikaa"

Tuotepaketti sisälsi seuraavat tuotteet ja näitä ollaan nyt testailtu parin kuukauden verran. Ainoastaan pihkaseerumi ei ole päässyt käyttöön, mutta eiköhän sekin pääse vielä jossainvaiheessa.


Mutta tästä se lähtee - tuotteiden esittely sekä testitulokset:

Hoitava pesuneste

"Antimikrobinen pesuneste vaurioituneen ja kutiavan ihon puhdistukseen sekä hilse- ja hiivashampooksi - sopii myös kurarupiselle ja sieniselle iholle. Sisältää mikrobien kasvua estäviä sekä ihoa rauhoittavia aineita. Ihon puhdistus pesunesteellä ennen muiden hoitotuotteiden käyttöä on suositeltavaa. Kätevä myös pesuun ilman juoksevaa vettä sekä tassupesuihin astiassa.
Tehostavana hoitotuotteena käy mm. varustehankaumien hoitamisessa sekä ärtyneisiin varpaanväleihin."

Meidän kommentit: Toimi meillä ainakin loistavasti! Jätti turkin ihanan puhtaaksi ja pehmeäksi sekä oli hellävarainen. Todella riittoisa tuote, sillä tuotetta piti laimentaa 1:5 veteen. Tuotteen haju oli mielestäni vähän liian voimakas.


"Pihkan puhdistava ja bakteereja tuhoava teho on tunnettu jo pitkään. Antimikrobinen pihka estää haitallista mikrobikasvua haavoissa ja edistää kudoksen paranemista. Pihkaseerumi sisältää pihkan vaikuttavimmat ainesosat. Detrian käyttämän prosessointimenetemän ansiosta valmisteesta on saatu poistettua hartsit, jotka voivat olla pihkatuotteissa ärsyttävä ja allergisoiva ainesosa. 
Käytetään 1-2 kertaa päivässä puhtaalle ja kuivalle iholle. Öljymäinen koostumus, ei pihkamaisen tahmea. Riittoisa.
Ensisijaisena hoitotuotteena käytetään hyönteistenpuremiin, ihovaurioihin ja varustehankaumiin.
Vaikuttava aineena on luomu männyn pihka."

Meidän kommentit: Tätä tuotetta ei päästy vielä testaamaan.


"Pitää polkuanturat joustavina, ehkäisee kuivien ja halkeilevien anturoiden syntymistä ja edistää niiden paranemista. Vähentää lumen paakkuuntumista tassukarvoihin (levitetään karvoihin ½-2h ennen ulkoilua). Säännöllinen käyttö tehostaa laskimoverenkiertoa ja voi siten lämmittää tassuja sekä nopeuttaa jalkojen palautumista rasituksesta."

Meidän kommentit: Tätä tuotetta käytetään näistä tuotteista ehdottomasti eniten! Saatiin jopa Hertan kuivat käkkyrä-anturat kuntoon (aiemmin meillä on ollut käytössä valkovaseliini, tummeli ja tassurasva). Tuote olisi mielestäni saanut olla hivenen "paksumpaa" - tosin nyt oli helppo levittää tassuihin, mutta sotki enemmän. Rasva imeytyi nopeasti ihoon, eli siitä suuri plussa! Tätä tuotetta kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos koirallasi on anturat huonossa kunnossa tai lumi tarttuu tassuihin - meillä ainakin toimi :-)

"Antimikrobinen voide eläinten kuivemman tyyppisiin iho-ongelmiin - sopii mm. hankaumiin, ruhjeisiin sekä kuivalle, halkeilevalle tai hilseilevälle iholle. Tuote hoitaa ihoa, estää ihoinfektioita ja edistää ihon kuntoutumista.
Tuotetta saa levittää aamuin illoin ongelma-alueelle, puhtaalle iholle. Hoitoa voi tehostaa RA-Hoitavalla pesunesteellä ja/tai Hoitoseerumilla.
Ensisijaisena hoitotuotteena käy varustehankaumiin ja ihovaurioihin. Tehostavana hoitotuotteena sopii hankaukseen ja hyönteisten puremien hoitoon.
Vaikuttavia aineita ovat luomu kataja, siankärsämö ja turve, luonnon rasvat sekä mehiläisvaha."

Meidän kommentit: Tätä testattiin vain pari kertaa - kummallakin kertaa ihovaurioon. Tuote mielestäni nopeutti ihovaurion paranemista. Ei huonoa sanottavaa!


"Eläinten eritteiden (kuten oksennuksen, virtsan, ulosteen tai ominaistuoksun poistoon makuualustoilta), kalusteiden tai auton verhoiluista, matoilta ju varusteista. Voi käyttää myös hienhajun poistoon kengistä - muutama suihkaus käytön jälkeen.
Suihkuta tuotetta 2 kertaa päivässä, kunnes haju poistuu.
Rusehtavan värin vuoksi käyttöä aroille vaaleille materiaaleille ei suositella. Tuote poistaa orgaanisten hajujen aiheuttajan. Tuotteessa ei ole lisättyjä hajusteita. Tuoksuna mieto kataja.
Vaikuttavana aineena on luomukataja"

Meidän kommentit: Toimii - meillä ei ainakaan tahrannut tuota vaaleahkoa mattoa eikä koirien makuualustoja. Helppo suihkuttaa suihkupullon ansiosta tasaisesti. Kokeilunarvoinen tuote!"Relaxant Animal Hoitava Korvapuhdiste on koirien korvakäytävän puhdistukseen ja huuhteluun tarkoitettu liuos. Valmisteella on kolme vaikutusta:
1) Puhdistaa korvakäytävän korvavahasta, liasta ja tulehduseritteistä.
2) Lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa.
3) Estää ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen, bakteerien ja sienten kasvua.
Korvapuhdistetta voi käyttää sekä kroonisissa että akuuteissa korvakäytävän ongelmissa. Erityisen suositeltava tuote koirille, jotka kärsivät ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen ja bakteerien liikakasvusta korvissa.
Korvapuhdisteen käytöllä voi ehkäistä mikrobien liikakasvusta johtuvien korvaongelmien kehittymisen lääkehoitoa vaativalle tasolle. Valmiste on luonnontuote, jonka tehoaineet on eristetty Lapissa kasvaneista luomulaatuisista yrteistä. Valmisteen on tutkittu estävän yleisimpien ulkokorvan tulehduksia aiheuttavien hiivojen ja bakteerien kasvun. Kataja on tehokas, mutta samalla kuitenkin hellävarainen antimikrobinen ainesosa. Sianpuolukka ja mustikka hillitsevät allergisia-reaktioita ja rauhoittavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Valmisteen miedot pinta-aktiiviset ainesosat liuottavat hellävaraisesti likaa, korvavahaa ja muita korvan eritteitä. Valmiste ei sisällä alkoholia tai propyleeniglykolia.
Tästä linkistä pääset lukemaan tuotteen käyttöohjeen."

Meidän kommentit: Hertan korvat ovat olleet aina herkät, koska neidillä on niin paksut luppakorvat, jotka eivät aina tuuletu tarpeeksi. Tulehduksia neidillä on ollut pari kertaa elämänsä aikana, ja lisäksi korvat on kutianut vääränläisen ruuan takia pari vuotta sitten. Korviin kertyy pikkuhiljaa likaa ja korvavahaa, ja tää tuote ainakin tehokkaasti sekä hellästi poisti sitä. Minusta ainakin käyttökelpoinen tuote - jää käyttöön meidän hoitotarvikkeisiin.

Lisäksi sarjaan kuuluu myös hoitoseerumi.
"Se on tehotiiviste, joka ehkäisee ihoinfektioita, rauhoittaa kutinaa, estää monien bakteerien sekä hiiva- ja sienimikrobien kasvun. Sopii hyvin mm. koirien ärtyneisiin varpaanväleihin sekä ihovaurioihin, hyönteistenpuremiin ja hilseeseen.
Avaa vastakarvaan ja suihkuta muutama suihkaus puhtaalle iholle tai levitä pumpulilla. Käytä 2-3 kertaa päivässä, tilanteen parantuessa harventaen. Hoitoa voi täydentää RA Hoitavalla pesunesteellä ja/tai Hoitovoiteella.
Ensisijaisena hoitotuotteena sopii hankaukseen, hyönteisten puremiin, ihovaurioihin, ärtyneisiin varpaanväleihin, kutinaan ja ihopoimuihin.
Tehostavana hoitotuotteena käy mm. hilseeseen, kurarupeen ja sieneen.
Vaikuttavat aineet ovat luomu kataja, siankärsämö, sianpuolukka, mustikka ja turve."


Yhteenvetona voisin todeta, että en voi kuin suositella näitä tuotteita - etenkin jos muillekin kuin mulle sana kotimaisuus on tärkeä avainsana koirien elämässä ja nää jos mitkä ovat kotimaisuutta parhaimmillaan. Tuotteet toimivat ainakin meillä kuten lupasivat ja näin päätyivät meidän koirien hoitotarvike-listan kärkeen - näistä me ei kyllä hevillä luovuta. Mä mielummin satsaan kotimaiseen ja kunnolliseen tuotteeseen kuin ostan ulkomaista ja vähän ehkä huonompaa :-) Eikä loppujenlopuksi näiden hinnatkaan mitään päätä huimaavia ollut - hinta-laatu suhde kun kohtasi sekä purkit olivat riittoisia.

Näitä tuotteita voit ostaa Musti ja Mirri -myymälöistä, Agrimarketeista, apteekeista, hyvinvarustetuista lemmikkieläin-,hevostarvike-,luontaistuotekaupoista sekä tietysti Detrian verkkokaupasta. Pyydettäessä myymälät tilaavat tuotteita lisää, jos niitä ei ole hyllyssä.

Voit tykätä näistä tuotteista myös Facebookissa!

(*postaus on toteutettu yhteistyössä Detrian kanssa)

14 kommenttia:

 1. Hajunpoistaja vaikuttas ehdottomasti kokeilun arvoiselta! :) Ois ollu kiva, jos tässä ois vielä ollut hinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä :-) Toimi ainakin meidän hajuihin!

   Kiitti ideasta, lisäilenpä tuonne myös hinnat! :-)

   Poista
 2. Pitää laittaa nimi muistiin, jos meille nyt joskus tulee koira niin nämä kuulostavat hyvältä:)

  VastaaPoista
 3. Kattelin tän tuotesarjan tassurasvaa ja korvanpuhdistetta vähän aikaa sitten Agrimarketista, mutta en kuitenkaan raaksinut ostaa, kun ei tiennyt yhtään toimivuudesta. Täytyy vissiin tehdä uus reissu ja ihvestoida noi. Tummeli on auttanut meillä kuiviin tassuihin, mutta jos tuosta Relaxantista saisi apua myös lumien tarttumiseen! Kiva postaus, tuotearvostelut on aina hyödyllisiä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä kyllä lähtee lämpimät suosittelut näille, vaikka hintaa näillä onkin :-) Tummelia meilläkin on ollut käytössä, mutta tää kyllä kiri käkeen tassurasvoissa.

   Kiva kuulla, että miellytti! :-) Tälläinen palaute saa aina motivaatiota tämmöisten postausten tekemiseen.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus! Pitää kyllä itsekin kokeilla näitä, varsinkin tassuvoidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä vain suositella - tassurasva oli ainakin ihan huipputuote verrattuna esim. muihin tassurasvoihin :)

   Poista
 5. Mä tykkäsin myös! Tuo tassuvoide varsinkin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kuulla, että tälläisistä postauksista on tykätty! Jes :-)

   Poista
 6. Myö on kokkeeltu kansa tuota tassurasvoo. Ja hyväks on huomattu. Eepä tartu lumet tassukarvoehin ku tuota laettaa. Ja nii on pehmeet anturat rasvuun jäläkeen :)
  Ja riittosata on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva kuulla, että muutkin on kerinnyt testata näitä tuotteita♥

   Ihanaa, että tassurasva on auttanut teilläkin! :) Mukavaa loppuviikkoa Iivari!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)