lauantai 10. lokakuuta 2015

Hiekkamontuilla peuhaamassa

Eilinen iltalenkki sujui pitkästäaikaa hiekkamontuilla. Ei ollakaan hetkeen tuolla käyty, vaikka paikka onkin suhteellisen lähellä meitä! Oli siis aika korjata asia, joten eikun koirat autoon ja menoksi! Mulla viivästyi työjuttujen takia meidän lähtö hiekkamontuille hivenen, joten kerittiin montuille vasta just ennen pimeän tuloa. Onneksi sain kuitenkin otettua edes parit kuvat ennen pimeän tuloa :-) Oli muuten vähän pelottavaa olla tuolla pimeässä, kun tuolla tuuli ja kaikui lujaa..


Tuolla on niin kiva kävellä, kun koirat riehuu ihan hulluna keskenään tai juoksee mäkiä ylös ja alas kerta toisensa jälkeen. Mä en tiedä saako tuo pehmeä hiekka vai laaja alue koirat juoksemaan villisti vai mikä :-D Kaikki koirat nimittäin villiintyy ihan hulluiksi tuolla!

Villakoirat paineli menemään välillä omiaan ja Martta kulki jokapaikkaan pallo suussaan. Välillä neiti toi palloa heitettäväksi ja välillä vaan juoksi omiaan. Martalla oli niin superhauskaa kun hiekka pöllysi ja kun pääsi kirmaamaan niin lujaa kuin jaloista pääsi. Tuo koira on tehty juoksemaan. Se on sen intohimo. Rakkaus. Elämän tarkoitus. Juokseminen vapaana on yksinkertaisesti neidin mielestä parasta.

Tulin tänne muka vain pikaisesti päivittelemään näitä eilisiä hiekkamonttu-kuulumisia, mutta tässä menikin oletettua pidempään ja nyt on jo ihan hirveä kiire. Me nimittäin lähdetään Martan kanssa mätsäriin Seinäjoelle - pitäkäähän meille oikeasti peukkuja, etten ainakaan kuole siellä myötähäpeään neidin käytöksestä..nimittäin alkaa muuten kaduttaa jo Seinäjoki KV:n ilmoittautuminen :P heh!

16 kommenttia:

  1. Toivottavasti Martta osaa käyttäytyä... Kannattaa kyllä treenata paljon ennen näyttelyä, kotipihallakin voi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! Kyllähän se pääosin osaakin käyttäytyä, taitaa ennemmin sitä hihnan päätä vaan stressata ja jänskättää :P

      Tänään saatiin hyvät treenit mätsärissä Seinäjoella ja sitten huomenna pitäis mennä Lapualle mätsäriin eli vielä saadaan mukavia paikkoja opetella näyttelyjuttuja. Tuo neitihän juoksee kuin unelma, mutta seisomiseen pitäis saada enemmän varmuutta. Neiti seisoo ekat pari kertaa hyvin, mutta sit alkaa jo kyllästyttää paikallaanolo :P

      Poista
  2. Mahtavat kuvat koirien hiekkahurmasta =D Ja kyllä, huomattu on, että hiekka villitsee, juoksemaan, kaivamaan - ja juoksemaan!
    Nyt en muista (enkä juuri nyt ennätä selata blogia taaksepäin...) mistä nuo villisten villapaidat ovat kotoisin? Näyttävät tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvä että muitakin hiekasta hurmaantuvia :P On se vaan jännä kuinka se voikin saada koirat ihan sekaisin!

      Itseasiassa oli parempi kuin kysyit, en tiedä löytyykö täältä blogista edes vastausta kysymykseesi.. Nuo villapaidat on tilattu yksityiseltä tekijältä täältä netistä muutamia vuosia sitten. Silloin tekijä kulki nimellä ˆKoKoˆ-neuleet, mutta en kyllä osaa sanoa tekeekö hän enää noita :) Nuo on kyllä olleet ihan hirmukäytännölliset ja superhienot!

      Poista
  3. Me asutaan tuollapäin! :) Oon kyllä Hetan tulosta asti huomannu miten hiekka VILLITSEE koirat peuhaamaa - se on totta! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva tietää! Voitais vaikka joskus mennä tuonne yhdessäkin koiria juoksuttamaan :) Ja tuo hiekka on kyllä mahdoton villitsijä :P heh!

      Poista
  4. Te ootte ollu eri paikas ku me. Tai me oltii lähinnä tuolla 'alhaalla'. Toi kuva mis näkyy tuo kaivuri, ni sen oikeella puolella olevien hiekkakasojen tykönä me vaa oltii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai te ootte ollut vaan siellä! Me oltiin kans siinä, mut kierrettiin sitten tuolta ylhäältä sellainen pieni lenkki :P Siellä oli mellastettu kaivinkoneella sun muilla!

      Poista
    2. Jooo nii joo sielä sillo pari päivää sit kaivettiin kaivurilla jotaki ku oltiin tuola montuulla :D

      Poista
    3. Aijaa, mitähän ne meinaa siellä oikein tehdä :P

      Poista
  5. Ihania kuvia taas :)

    VastaaPoista
  6. Näyttää niin ihanalta teidän iltalenkki hiekkakuopilla! Mun tarvisi kans selvittää, missä Tampereen seudulla pääsisi vastaavassa paikassa juoksuttamaan koiria :) Veikkaan, että toi pehmeä hiekka tekee sen villiintymisefektin ;) Ollaan oltu muistaakseni vaan kerran hiekkakuopilla, kun oltiin Tahkolla lomailemassa. Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan huippu lenkkipaikka - niin omistajan kuin koirienkin mielestä :P Selvitä ihmeessä ja infoa meillekin. Meillä kun luultavasti muutto sinnepäin edessä keväällä ja ois hienoa, jos tiedettäis sieltä jotain tälläisiä paikkoja :-)

      Pehmeällä hiekalla on ilmeisesti tälläisiä sivuvaikutuksia olemassa ;-) saa koiraan kuin koiraan kivasti vauhtia! Samoin teille <3

      Poista
  7. Aivan ihania kuvia! <33

    Tunnetko sä Jessen seinäjoelta, joka hakkas oman naisensa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kiva, että tykkäät! Alkoi jo pimeä tulla niin nopeasti, että osa kuvista on vähän huonolaatuisia..Nuo maisemat on kyllä niin hienot, että pakko lähteä ny lomalla sinne uudestaankin valosalla kuvailemaan :-)

      Tää on sellainen asia, jota en halua tuoda tänne blogin puolelle. Voit tulla kysymään vaikka Facebookin puolella, jos asia kiinnostaa enemmän. En halua puida täällä asioita, jotka eivät minulle kuulu :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)