torstai 10. joulukuuta 2015

Luukku 10 : Puhelinkuvat osa 16

Taas on vaihtunut kuukausi uudeksi ja on aika toivottaa joulukuu tervetulleeksi! Tai onhan joulukuu ollut jo melkein kymmenen päivän ajan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :-D Sitä ennen on kuitenkin hyvä käydä vähän läpi viime kuun tapahtumia ja ylipäätään koko sitä meininkiä!

En tiedä ollaanko jotenkin poikkeuksellinen nelikko, mutta meille sattuu ja tapahtuu kuukaudesta toiseen kaikkea hauskaa ja outoakin! Tänäkin kuukautena meidät tunnistettiin mitä erikoisemmissa paikoissa, seottiin olemassaoloomme, Martan päälle kävi joku pikkukoira ja sit Martta tuhos pohjallispaketin, mutta ihmekyllä jätti pohjalliset rauhaan....:D

Mua ei ihme kyllä tämän enempää tänään höpisytä, joten tyytykäähän kuviin! Tässä ne tulee..
(Edelliset puhelinkuvapostaukset löytyy 1 , 2 , 3 , 4 ja 5)
1. Treeneihin käy matkamme! 2. Mun uljas työnjohtaja renkaiden vaihdossa.. 3. #selfietime 4. Lenkillä taasen koko porukalla..
5. Meillä koiratkin on aamu-unisia..mitään en myönnä! Multahan ne ei vahingossakaan oo tälläistä oppinut..eihän nyt tokikaan! 6. Tämmösissä maisemissa kelpais ulkoilla vaikka joka päivä.. 7. Väsynyt yökyläilijä.. 8. Mainoskuvauksiin käy matkamme, mainosvideon voit katsoa täältä! 
9. Matkalla yhteislenkille autolla.. 10. Kauhajoen Sotkassa ulkoilemassa. Martta ei pelottanut edes rämisevä silta.. 11. Tämmöinen ahkera apulainen mulla on siivoukses..sais mun puolesta kyl vähä auttaakin, kun Martta sotkee kuitenkin koirista eniten..:D 12. Hertta hieronnassa - selässä parit jumit, mutta muuten hyvässä kunnossa :)
13. Maailman paras jalkapallon pelaaja... 14. Martta täytti marraskuussa vuoden. Missä mun tuo 5,3kg pikkuinen hauvavauva on? :( 15. Tais olla makoisia hajuja.. 16. Menossa riehumaan Rommi-sekarotuisen ja Mimosa-collien kanssa!

17. Joulunavauksen hulinassa - neiti on kyllä niin varma tapaus, vaikka mitä tapahtuis ympärillä.. 18. #firstsnow 19. ja 20. Lenkillä talven ihanassa valkeudessa!
21. Raukkariepu föönättävänä.. 22. Ja putipuhtaana tyttönä23. Kirjoittelin jo Facebookin puolelle meidän inhottavasta iltalenkistä..ärghh! 24. Mitkä lenkkipolut!!
25. #aamupala 26. Oihh! Tässä ois teille #sneakpeak Martan uudesta villapaidasta! Oooon niiiiiin fiiiliiiksissää!!! 27. Martta ei tuhoa mitään ja sen takia lattialle oon jättänytkin vähän huolettomasti kaikkea..no yks aamu heräsin siihen, että pohjallispaketti oli avattu :-D 28. Martta sai uusia kavereita 6kk isosveitsinpaimenkoirasta ja bernistä!
29. ja 30. Vielä lumista ja liukasta.. 31. Tää on ehkä yks syy miks mulla on villakoiria - nimittäin karvanlähtö! :-D 32. Pimeetä, kuraa, rapaa, mustaa, vettä...tahdon takaisin valkean ihmemaan :(
Meidän marraskuu oli siis kovin toiminnantäyteinen, vaikka pimeys meinasikin iskeä meihin syysmasennuksen. Onneksi kaikki menot ja tapahtumat pelastivat meidät tältä uneliaan omaiselta laiskuudelta ja saimme myös paljon juttuja aikaiseksikin :-) Toivottavasti joulukuusta tulee yhtä mukava kuukausi, niinkuin tämäkin oli..

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Puhelinkuvapostaukset on huippuja kun pääsee vähän enemmän katsomaan teidän arkea:)

  Harmi toi juttu kun Martan kimppuun hyökättiin:( Meilläkin eräs pikkukoira tullut yhdeltä pihalta ja myös metsässä kun se on ollut irti niin monta kertaa koirani kimppuun ja omistaja on ottanut koiran vain anteeksi pyytämättä ja välimpitämättömän oloisena pois:/

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oon just samaa mieltä sun kanssa tuosta, että puhelinkuvilla pääsee jotenkin lähemmäs arkea ja sitä todellisuutta :)

   No oli kyllä :( Tosi kurjaa ja tulee vaikuttamaan meidän elämään pitkään. Neiti nimittäin meni ihan sekaisin ja nyt lenkilläkin vaan kyttäilee epävarmasti ympärilleen koko ajan ja ohitukset tulleet epävarmoiksi. Ärgh, että ärsyttääkin!

   Voi eikä, että teillekin on sattunut noin kurjasti :S Mikä ihmisiä oikeesti vaivaa, kun enää ei välitetä toisista. No, ehkä se tästä - tsemppiä sinnekin :) <3

   Poista
 2. Näissä toden totta pääsee lähemmäs teitä!

  Piristivät vielä iltaa mukavasti nähdä syvemmin tuo teidän marraskuu, tosin Martan kimppuun hyökkääminen oli tosi kurjaa. :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, hienoa kuulla että fiilis välittyy sinnekin <3

   Martan kimppuun hyökkääminen oli kyllä koko vuoden pahin tapahtuma :( Sekoitti meidän elämää ihan totaalisesti..ärghh!

   Poista
 3. Mitä sillä iltalenkillä tapahtui, kun sanoi, että se oli inhottava? En ole Facebookissa, joten en tiedä.

  Ihania kuvia! Martta on joka kuvassa niin söpis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, en hoksannut kertoa - itseasiassa oon kirjoittamassa siitä jopa postausta. Martan kimppuun siis syöksyi yllättäen takaapäin ohituksen jälkeen tiibetinspanieli purren ja neiti (sekä myöskin minä) säikähdimme kovasti. Nyt lenkeillä neiti on tullut epävarmaksi ja kyttäilee ympärilleen. Neiti kun on ollut viimeiset 6kk niin varma ohittaja, niin nyt tuli takapakkia ja pahasti :( Mutta selventelen asiaa vielä erillisessä postauksessa, katsotaan mihin tää tästä etenee. Toivottavasti parempaan päin :)


   Martta kiittää ja lähettää pusut takaisin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)