perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku 18 : Blogin hakusanoja kyttäämässä..

Voi hurjuus mikä viikko alkaa olla takanapäin! Apua, kuinka kiire on ollut kaiken kanssa! Sain viime viikonloppuna uurastettua aiemmat postaukset valmiiksi tältä viikolta, mutta tämän päivän postaus jäi tekemättä enkä todellakaan sitä ole nyt viikolla kerinnyt tekemään. Joten sori, ette saanut tänään aamupostausta vaan postaus tulee näin illalla :-) Huomenna taitaa käydä samoin, mutta ei kai sen niin väliä..toivottavasti tää kiire hellittäisi joskus!

Me tykätään aina sillointällöin kytätä ja katsella hakusanoja millä ihmiset löytää meidän blogiin. Välillä sieltä tulee bongattua vaikka minkälaisia hakusanoja, mutta on siellä paljon sellaisiakin hakusanoja mitkä pitää ihan paikkansa. Edelliset hakusanat kesältä löydät täältä! 

1. kokemäki projektikoirakokemuksia - No ööh?! Nyt en osaa kyllä tähän sanoa mitään - jo eka hakusana löi ällikällä. Voi ei, tää ei ala hyvin! 2. ontelokude läheltä kurikka - Joku kurikkalainen ilmeisesti metsästää ontelokudetta, sitä saa ainakin Kauhajoelta Tapion lankakaupasta ja Kauhavalta Lankavalta. 3. koirablogi ideoita - Eikös koirablogien idea ole yleensä koirat? ;-) 4. saavi koiranruuille - kutsutaan myös ämpäriksi ja sangoksi. Meiltä löytyy monia kappaleita, saa lainaan jos tahtoo! 5. polvilumpion sijoiltaanmeno + nivelrikko - vaikka ollaankin toheloita ja meillä on oikeesti aina enemmän epäonnea kuin onnea, niin silti nää ei oo meitä vaivannut onneksi. Toivottavasti ei vaivaakaan..6. koira ei enää leiki - kyllä meillä vielä leikitään :P 7. hullun koiran trimmausvinkit - kerrankin hakusana joka osuu kohdille :P nää on hulluja ja näitä trimmataan, mutta vinkkejä ei kyllä osata antaa ;-) 8. koira harjapussit - mitähän tällä hakusanalla oltiin etsimässä? säilytyspaikkaa harjoille? 9. orava varastaa tuikut - hahahahah, no olipas se sitten ahne orava! 10. "me puututaan"  - ei hitto, nyt mä jo repeilen :-D Onko joku yrittänyt epätoivosesti etsiä itseään?
11. bostoninterrieri myydään - Hertta sanoo, että myynnissä ei olla eikä olla myöskään bostoninterriereitä. 12. tee-se-itse villakoira - voiko villakoiria nykyään tehdä itsekin? :-D Tahtoo! 13. valkokaulus blogi - niin mikä oli? Minä en ymmärrä.. 14. villakoira häntä - loistava oivallus! Koirilla on kyllä yleensä häntä ;-) 15. koira ei karvojen takaa näe - näkeehän! Ja jos sun koira ei näe, niin leikkaappas hivenen niitä karvoja :P
16. nahkarasva resepti - voin kertoa, että helpoin resepti siihen on, että marssit suutariin ja istat nahkarasvaa! 17. millä kannattaa ajaa villakoiran naama - partaveistä ja sheiveriä ei kannata käyttää! 18. cockeri ja setteri - kokemusta ei löydy kummastakaan sen suurempia, mutta edellämainitun kotiuttaisin vaikka heti jos saisin! 19. lumipaakkujen irrottaminen koirasta - oon todennut helpoimmaksi tavaksi kuskata koirat kylppäriin ja lämpösella vedellä huuhdella lumipaakut jaloista! 20. herrakoiruus - onneksi ei vielä herroiksi olla sentään täällä talossa ruvettu!
21. herttakoiruus 5 parasta blogia - musta on ihanaa, että joku tahtoo tietää meidän lemppariblogeja! 22. hurttaa herttakoiruus - ennen Hurtta oli yks meidän lempparituotemerkeistä, mutta ajan kanssa ollaan löydetty ihan uudet lempparit itellemme.. 23. rottweilerin hihnakäytös - meitä vastaan on tullut sekä hyvin että huonosti käyttäytyvää yksilöä eli tästäkin rodusta löytyy erimoisia koiria! 24.tassutöyrä - näköjään on tullut joskus mainittua oma firmakin täällä..25. suosittu koirablogi - täytyy myöntää, että ollaanhan me aika suosittuja, vaikka en kyllä sitä vieläkään usko. Miten tälläset perämettän kasvatit voi muka olla suosittuja? :-D

Tunnustaako kukaan muu kyttäävänsä hakusanoja? Olenko ainut outo lintu, joka näitä vahtaa? :D

14 kommenttia:

 1. Hahah, ihan parhaita! :D Kyllä mä seuraan hakusanoja ja välillä saa nauraa.. En nyt paljasta mitä sieltä on löytyny, jos joskus teen vielä postauksen niistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, jee! Jäämme innolla oottamaan mitä kaikkea sieltä teidän hakusanoista oikein löytyy :P

   Poista
 2. Kyllä mä aina aika ajoin tuijotan ja varmaan paras jolla on eksytty mun blogiin on "(nimeni) alastomana". Jep jep :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheheheh mitä ihmettä :DDD Voi elämä! No, löysikös hakija etsimänsä ;)

   Poista
 3. Hahah mielenkiintoisia hakusanoja! :D Tuo 5. lienee siitä, kun silloin taisin sinulle selittää siitä polvilumpparin sijoiltaanmenosta ja myös koiran nivelrikosta.

  Nauroin kyllä ääneen tuolle "hullun koiran trimmausvinkit"-hakulauseelle. Mitä ihmettä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista! :-D Totta muuten!

   Hahaha, nojoo :-D Hulluja me kyllä ollaan, mut trimmattavana neidit on enemmän kuin mallikelpoisia :P

   Poista
 4. Hauskoja hakusanoja taas! Täytyy myöntää että itse olen varmaan päätynyt blogiin tuolla "herrakoiruus" kun olen kirjoittanut hertan väärin;)

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :P No, et oo ainakaan ainut sillä toi hakusana on meillä ollut tosi monta kertaa! Virheitä sattuu :P

   Poista
 5. Mistä ne näkee, mielenkiinnosta haluaisin kattella :D tai ilmottaa, että hakusanoja ei ole. Niitä ei si vissii ole tai joku bugi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun meet tuonne blogin asetuksiin, sit klikkaat "tilastot" ja sieltä sit "liikenteen lähteet" :) Sieltä pääsee ainakin yksinkertaisesti noita kattomaan!

   Kannattaa vaihtaa sieltä oikeasta yläkulmasta sitä aikamäärää, esimerkiksi "nyt"-hetkestä "viikko"-näkymään :)

   Poista
 6. Aivan loistavia! Orava varastaa tuikut ja tee-se-itse villakoira :'DD Kunnon päivän piristys! Oon kyllä vähän kattonut näitä, mut samalta viikolta ei koskaan ole mitään ja koko ajalta näyttää vain niitä suosituimpia, jotain blogin osoitetta tms. Mut nyt vasta tajusin, että sieltä viimeisin kuukausi kohdasta löytää parhaiten. Ehkä mäkin alan nyt kyttäämään näitä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Arvaa oonko mä kikatellut näille :-D Musta nää on vaan niin hauskoja ja just kivaa kytättävää! Jäämme odottamaan innolla mitä kaikkea teidän hakusanoista löytyykään :P

   Poista
 7. Milloin tulee lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyttäilen näitä vaan aina sillointällöin, pitänee varmaan taas ruveta kirjoittelemaan näitä ylös :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)