sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20 : Testissä TopCanis tuplatalutin

Aloitimme vuoden vaihteessa yhteistyön TopCaniksen kanssa. TopCanis on ollut lähellä sydäntä jo meidän ensimmäisen koiran aikana, jolloin tuli hankittua sille oma hihna ja panta heiltä. Villakoirien tultua taloon valikoima laajentui pedeistä valjaisiin. Tällähetkellä talossa on heiltä muunmuassa monet Ratian y-valjaat, hihnoja ja läjä leluja. Topcanis on merkkinä sellainen, joka musta herättää ihmisessä kuin ihmisessä luottamusta - he ovatkin jääneet ihmisten mieliin hyvien tuotteiden avulla eikä kyllä syyttä!

Ihana Tuula muisti meitä aikoja sitten ihanan pinkillä tuplataluttimella. Mä oon jo pitkään kärvistellyt kuinka meidän hihnat on välillä ihan solmussa, kun kulkee kolmen koiran kanssa (kiitos Martan...:-D) ja tässä on nyt siihen ratkaisu! Villakoirat saavat mennä nyt sitten yhteisellä hihnalla ja Martta omallaan :)
Villakoirille tää on oikein loistava, kun tytöt kulkee aikalailla samaa vauhtia lenkillä. Kerttu on tosin välillä sellanenkin sinkoilija, että Hertalla on perässä pysymistä - siksi tälläinen tuplatalutin on loistava, kun neideillä on kuitenkin varaa liikkua ympäriinsä. Sellaiset jakajat, kun ei meille tosiaan sovi juuri tuon liikkumavaran takia - ei noi neidit nyt ihan niin hyvin vierekkäin kuitenkaan kulje eikä kyllä tarvikaan kulkea :-DNäin tuplatalutinta esitellään TopCanisin sanoin:
"Kimpassa on kiwempaa! Joskus kahden koiran kanssa ulkoileminen saattaa olla hankalaa - hihnat sotkeutuvat toisiinsa. Tupla-taluttimessa on 2 in 1 eli yksi talutin kahdelle koiralle. Hihnat eivät mene solmuun, koska pehmustetussa käsilenkissä on kierteenpoistaja, joka hoitaa homman

Tupla-taluttimessa on kestävät BGB-lukot. Tupla-taluttimen nauhan leveys on 2 cm ja pituus 2 x talutinosa 125 cm + käsilenkki 25 cm eli yhteensä hihnan pituus on 150 cm. Jos haluat yhteensopivuutta koirasi varusteisiin, niin hihna on yhteensopiva esim. Salon-valjaan kanssa"

Plussat ja miinukset:
 +Laadukas ja kestävä talutin!
+Värivaihtoehdot valittu hyvin - musta, pinkki ja turkoosi
+Hyvät heijastimet pimeälle! 
+kierteenpoistajalle suuri plussa, ilman sitä ei kyllä pärjäisi..
+Käsilenkki ihanan pehmeä käteen - tälläisiä hihnoihin lisää, kiitos!
-vain yksi pituus (meillä oli ehkä hivenen liian lyhyt, kun totuttu kuitenkin 180cm hihnoihin)
-vain yksi koko (ei siis välttämättä sovi niille perheen isoimmille koirille)

Eli jos koet, että lenkkeily on kahden tai useamman koiran kanssa hankalaa, niin eikun kauppaan ostamaan tuplatalutinta helpottamaan arkeasi :P Tää on oikeasti superkätevä!

10 kommenttia:

 1. Meillä on myös tämä sama talutin TopCanisilta saatuna ja on kyllä tosi hyvä! Varsinkin, kun meillä nuo kaikki kulkevat vähän eri tahtia, niin on kiva, että hihna myötää todella hyvin niitten liikkeitä ja satunnaisia syöksähtelyjä, kun ei ole tollanen perusjakaja vaan ihan normipituinen remmi. Tosta käsilenkistä tykkään itsekin hirmuisesti, ihanan lämmin ja pehmoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Jeij, oon just samaa mieltä :) Meilläkin villikset kulkee just vähän eri tahtia, niin siks on kiva et tää on normipituinen hihna eikä mikään perus lyhyt jakava :P

   Käsilenkki on kyllä ihan täyttä rakkautta <3 Niin pehmeä!!

   Poista
 2. Tätä minä tarvitsen :) Ainoa mitä mietin on pituus ?
  Tuntuuko kätevältä vai liian lyhyeltä esim metsään ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl superkätevä! Suosittelen ihmeessä <3

   Musta tää 150cm on vähän turhan lyhyt hihnana, toki ollaan totuttu 180cm hihnoihin niin senkin takia varmaan tuntuu oudolta. Mutta nyt tästä on tullut myös 185cm pitkääkin hihnaa, joka on myös hivenen paksumpaa, joka sopii paremmin isommillekin koirille. Itse siis ostaisin mielummin sen, jos olisin sinä :)

   Poista
 3. Oho, kuulostaapa kätevältä! Nyt on ehkä pakko lähteä ostoksille :P Väri on muuten IHANA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on ihan rakkaus! Just sopivan tyttömäinen ja kepeä :P Ja hihnana tää on kyl ihan huippukeksintö!

   Poista
 4. Eikä!! Mekin tarvitaan 😍 olen jo pitkään aikonut hankkia jakautuvan hihnan ja nyt löytyi se oikea! Paljon oli hintaa tällä ihanalla taluttimella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl tosi kätsy! :) Mä en ihan tarkkaa hintaa edes tiedä, mut oon nähnyt tän eläintarvikeliikkeissä pyörivän siinä jossain 25-30euron kieppeillä :)

   Poista
 5. Teidät on haastettu! :) http://nerojakaisla.blogspot.fi/2015/12/joulukalenteri-luukku-23-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)