tiistai 22. joulukuuta 2015

Luukku 22 : Luonnollinen Kamu-tuotteet osa 2

Sitten on aika esitellä toinen osa näistä Luonnollinen Kamu-tuotteista. Ekan postauksen saman tuotemerkin shamppoista voit lukea täältä! Siellä on muuten käynnissä arvonta, jossa voit ottaa itsellesi tuotepaketin Luonnollinen Kamu-tuotteista, kannattaa siis käydä osallistumassa ;-)

Saimme siis Luonnolliselta Kamulta testattavaksi myös siivous-ja pesuaineen. Näitä oli mun mielestä kaikkein mielenkiintoisinta testata - enpäs olekaan aiemmin edes ajatellut, että eläimille voisi edes olla olemassa oma pyykinpesuaine. Meillä on kyllä ollut eläimille tarkoitettuja siivoussuihkeita jokunen tässä vuosien varrella eli se oli meille jollaintapaa tuttu juttu. Lähdimme siis testaamaan tuotteita suurella mielenkiinnolla ja innolla!

Siivoussuihkeena meillä oli testissä koiran paras Raikas-siivoussuihke ja samainen Raikas oli myös pyykinpesuaineena. Tuo Raikas-nimi sopii musta mainiosti tämmöisiin koiratuotteisiin! Just sopivan kepeä ja kuvaa hyvin koiratuotteita :-)

-Yleissiivoussuihke 500ml (vaihtoehtoina hajusteeton tai raikas)
Koiran tarvikkeiden pesuun. Hajut ovat osa koiran identiteettiä. Siksi koiran koti sekä vaatteet ja makuupaikat kannattaa pestä koiran hajuaistia ärsyttämättä. KAMU-pesuaineet pesevät tarvikkeet luonnollisen puhtaiksi. Hajusteellisissa tuotteissa tuoksuvat aidot eteerset öljyt. KAMU- on tehty luonnollisista raaka-aineista, kuten erilaisista kasviuutteista. KAMUt ovat turvallisia, eläinystävällisiä sekä 100-prosenttisesti biohajoavia. Tuotteet sopivat myös muille lemmikeille, kuten kissoille ja hevosille.

KAMU-siivoussuihkeella pyyhit kätevästi seinä-ja lattiapinnolta koiran turkista irronneen rasvan tai muita eritteitä. Hajumaailmastaan tarkka eläin saattaa tarkistaa siivousjäljen. Siivoussuihke on valmistettu luonnon raaka-aineista. Eteerinen eukalyptus ja sitruuna antavat luonnollisen raikkaan tuoksun. pH 6,5

Plussat ja miinukset: 
+hyvä sumutuspullo, nokan saa kiinni ja auki
+riittoisa
+näppäränmuotoinen pullo
+siisti ulkoasu
+sumuttaa tasaisesti
+tuoksuu hyvälle, ei liian voimakkaalle
-jättää öljymäisen kalvon pinnoille, pitää pyyhkiä pois siis todella hyvin!

Koiran pyykinpesuaine 500ml (vaihtoehtoina hajusteeton ja raikas)
30-90asteiseen, kirjopuukille, pesukerrat 16krt/pullo

Koiran makuupaikka ja vaatteet tarvitsevat aika ajoin puhdistusta. Jotta koira viihtyisi puhtaissa vaatteissaan, täytyy ne pestä luonnollisella tavalla, ilman voimakkaita hajusteita. Kamu-pyykinpesuaine on valmistettu ainoastaan luonnon omista raaka-aineista. Eteerinen eukalyptys ja sitruuna antavat luonnollisen raikkaan tuoksun. pH 6,5

Plussat ja miinukset:

+kätevä nokka, hyvä sulkea ja laittaa kiinni
+toimii!
+ei liian voimakas tuoksu
+ulkonäkö on yksinkertainen ja selkeä
+biohajoava
+/- en huomannut suurtakaan eroa käytettävyydessä normaaliin pesuaineeseen
Ollaan siis kaikenkaikkiaan hyvin positiivisesti yllättyneitä ja varsin tykästyneitä tuotteisiin. Ainakin shampoot ja varmasti myös pesuaine tulee jäämään pysyvästi meidän talouteen! Musta on ihanaa, että näissä tuotteissa on kiinnitetty ulkonäköön ja käytettävyyteen myös paljon huomiota - ne kun aika monissa tuotteissa jäävät yleensä vähemmälle huomiolle. Kaikki tuotteet ovat myös biohajoavia ja täysin kotimaisia, mikä on itselle varsinkin nykyään todella suuri ja tärkeä asia. Ja mikä parasta, näiden hintakaan ei juuri päätä huimaa, sillä nää on musta tosi edullisia! Opiskelijana kun tulee väistämättäkin kytättyä myös hintapuolta, niin mulle ainakin hinta tuntui sopivalta. Annamme siis kokonaisuudessaan koko tuotesarjalle täydet 5/5 tassunjälkeä!

(*postaus on toteutettu yhdessä Luonnollisen Kamun kanssa)

2 kommenttia:

 1. Mukava kuulla näin positiivisesta kokemuksesta! Mä vaan jäin miettiin tota pesuainetta, luonnolliset ja luontoystävälliset kun on harvassa, niin jäin vaan miettimään, että meniskö tuo tarvittaessa myös ihmisten pyykin pesussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - hienoa, että meistä oli iloa :)

   Oikeassa olet, itsekin suosin luonnollisia aineita - myös pesuaineissa. Itse olen lorauttanut tätä myös ihmisten pyykkeihin ja hyvin on toiminut :) Maksaa tietysti jonkin verran jopa enemmän kuin ns. "normaalit" pesuaineet ja saatavuus on huonompi - melkein pitää ostaa aina enempi, jos löytää jostain :)

   Mulla toki itsellä on käytössä ekologiset pesupallot. Ne on ihan parhaat - niissä olevat kemikaalit on miedompia kuin normaalien pesuaineiden eikä ne ole myrkyllisiä tai ympäristölle haitallisia. Ne pesee hyvin eikä vaatteisiin jää pesuainejäämiä. Lisäksi pesukone kiittää, kun ei jää pesuaineesta jäämiä esimerkiksi sinne kannen väliin :) Tuotetta ei ole myöskään testattu eläimillä, eikä sisällä eläinperäisiä valmistusaineita. Eli aika huippuja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)