maanantai 1. joulukuuta 2014

Luukku 1 : Joulukalenteri starttaa!

Taas on aika aloittaa joulukalenteri - meillä tämä on jo kolmas vuosi joulukalenterin kimpussa! Aloittaessani pari vuotta sitten toteuttamaan joulukalenteria, se oli aivan uusi juttu blogimaailmassa ja olin sen ainoita tekijöitä koirablogien puolella - nykyään näitä taitaa ollakin melkein jokatoisessa blogissa. Toisaalta on hienoa, että niin monet jaksavat panostaa sen hivenen vajaan kuukauden verran postauksiinsa päivittäin - se jos mikä on hatunnoston arvoinen suoritus!

No, aion kuitenkin tapani mukaan itse panostaa näihin postauksiin oikein kunnolla - minulla onkin jo mielessä monta loistavaa ideaa, mutta otan kyllä enemmän kuin mielelläni lisää ideoita vastaan!

Eli nyt saa toivoa ihan mitä vain - mä yritän toteuttaa ideoita parhaani mukaan! Haluatko siis kenties omistajan esittäytyvän paremmin, tytöistä enemmän juttua, tee-se-itse-postauksia tai vaikka joululahjatoive-postauksen? Kerro meille siis ideasi! Me toivotaan kädet ja tassut ristissä, että te lukijat jaksaisitte kommentoida ja kertoa mielipiteenne kaikista näistä joulukalenterin postauksista, sillä se jos mikä tuo motivaatiota itselle ja ennenkaikkea, sisältöä tähän blogiin :-)

Nyt viimeistään kannattaa liittyä tiimiimme - tulossa on paljon kaikkea kivaa! :)

18 kommenttia:

 1. Tee se itse-postaukset ja esittelypostaukset kiinnostavat, esim. omistajan esittely, koirien takkien/pantojen/valjaiden yms esittelypostaukset :)

  VastaaPoista
 2. Tee ulkoilutarvike postaus ja herkkupostaus

  VastaaPoista
 3. Tee itse postaukset olisivat kivoi!

  VastaaPoista
 4. Itsesi esittelyn lisäksi kiinnostaa varsinkin tee-se-itse-postaukset, sillä omasta mielestäni on kivaa näperrellä asioita käsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista ideoista - enköhän siis kehittele jotain kertomusta itsestäni (apua?! :-D ) sekä tee-se-itse-postauksia :-)

   Poista
 5. Joku jouluinen postaus vaikkapa aiheesta millainen joulu teidän koirillanne on vai vaikuttaako joulu mitenkään niiden elämään, ostetaanko niille lahjoja jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta ideasta! Eiköhän me jotain kehitellä tähänkin aiheeseen liittyen ;-)

   Poista
 6. tee-se-itse, blogilistausta persoonallisista tai jollain muulla kriteerillä valikoiduista blogeista :)

  VastaaPoista
 7. musta ois tosi kivaa joku tee-se-itse postaus jossa tehtäis pennuille jotain, koska meille synty viime viikon torstaina 14 pentua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta :-) Pitääkin laittaa mietintämyssyyn, mitä tuollaisille määrälle pentuja voisi keksiä :-)

   Paljon onnea huikeasta katraasta - antoisia hetkiä pentujen kanssa <3

   Poista
 8. Lahjatoive- ja tee-se-itse postauksia! Myös esittely olisi kiva, tulisi kirjoittaja tutummaksi! :)

  VastaaPoista
 9. Täällä kans ääni tee-se-itse -postauksille! Parhaat ideat tulee siitä, kun joku muu on kokeillut ensin ja kertoo, millaisesta hommasta on kyse :) Sitten alkaa lukijallakin sormet syyhytä tekemisen kimppuun. Olen kans muutaman vuonna harkinnut joulukalenterin tekemistä, mutta muistin sen taas eilen ja oli vähän liian myöhäistä aloittaa, kun ei ollut kunnon ideaa ;) Juttuja täytyisi laittaa etukäteen ajastuksella tulemaan, sillä läheskään joka päivä ei ehdi koneelle. Mukavaa joulun odotusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta - silloin kun joku on testannut ja todennut asian varmaksi, niin lähtee itsekin helpommin mukaan kokeilemaan :-) Kiitos siis vinkistä - eiköhän me ainakin joku tee-se-itse-postaus kehitellä!

   Joulukalenterin teko on mahtavaa ja antoisaa, mutta vaatii kyllä todenteolla luovuutta, aikaa, mielenkiintoa ja panostusta, että luukuista saisi mahdollisimman mielenkiintoisia :-)

   Samoin teille - nauttikaahan <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)