sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

On aika heittää hyvästit vuodelle 2014. Vuosi, jonka aikana tapahtui paljon - tuli koettua paljon iloisia onnistumisen hetkiä, mutta samalla myöskin tuli koettua niitä surullisia juttuja. Tytöille tuli taas vuosi lisää mittariin - apua kuinka aika meneekin nopeaa! On ollut mukava nähdä kuinka tuosta Hertasta kuoriutuu vain päivä päivältä yhä enemmän lapsi - voi sitä riekkumisen ja leikkimisen määrää. Jopa Kerttua välillä kyllästyttää Hertan jatkuvat leikkiinpyytämiset ja riehumiset...:-D

Blogin puolelle kertyi monia kymmeniä eri postauksia monenlaisista aiheista ja nyt onkin aika listata meidän elämän ja blogin kohokohdat tältä vuodelta!

Tammikuu - Kerttu täytti tasan 3vuotta. Käytettiin paljon Kongin tuotteita ja erilaisia aktivointipelejä.
Suunniteltiin tulevaa vuottamme. Nautittiin ihanista keleistä ja lenkkeiltiin. Fiilisteltiin vuoden 2013 kesää ja sen tekemisiämme.
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_01_01_archive.html
 
Helmikuu - Vietettiin blogin puolella pientä hiljaiseloa ulkomaanmatkani ja työharjoitteluni vuoksi. Nähtiin kuukauden aikana koirakavereita pitkän tauon jälkeen :-) Tyttöjen paino lähti valtavaan ja yhtäkkiseen laskuun, jonka syytä ei vielä tähän päivään mennessä tiedetä. (klik) 
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_02_01_archive.html

Maaliskuu - Julkaisimme maaliskuussa ainoastaan yhden postauksen, joka oli Koirien päivä kuvina-postaus (klik) Kuukausi meni todella nopeaa koirien, töiden ja opiskelun parissa..
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_03_01_archive.html
Huhtikuu - Huhtikuussa tsempattiin blogin puolella huimasti. Hertalle tuli mittariin tasan 5vuotta, wauLisäksi vietettiin koiranpäivää tyttöjen kanssa. Testailtiin yhteistyökumppanimme Pedigreen hampaidenhoito-tuotteita (klik). Nähtiin Tiiaa ja Loboa useasti :-) Tyttöjen turkki lyheni ihan lyhyeksi.
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_04_01_archive.htmlToukokuu - Testailtiin Risto-Matti Ratian y-valjaita hyvin tuloksin! Loppukuusta olivat veljeni valmistujaiset, jossa tytöt hääräsivät ja nauttivat oikein kunnolla vieraiden huomiosta :-) On oikeesti onni omistaa seurallisia koiria, sillä vieraat olivat aivan innoissaan tytöistä!
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_05_01_archive.html

Kesäkuu - Parsonrusseli Peppi oli meillä taasen melkein viikon hoidossa ja voi vitsi, kuinka tytöt tulevatkin hyvin keskenään juttuun! Käytiin monta kertaa hiekkakuopilla ja louhoksella uimassa. Juhannus meni loistavasti hyvässä seurassa. Mätsäiltiin Hertan kanssa Kurikassa (klik)
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_06_01_archive.html

Heinäkuu - Hirveä hellejakso. Käytiin useasti kaverin jätskikiskalla jäätelöille tyttöjen kanssa. Ostin vihdoin ja viimein uuden nylonhäkin ja meidän matkustelu alkoi sujua tyttöjen kohdalla paljon rennommin kuin aiemmin (klik). Mätsäiltiin Hertan kanssa Kauhajoella onnistuneesti :) (klik)
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_07_01_archive.html

Elokuu - Kokeiltiin ANF-koiranruuan vaihtoa Sam's Field-koiranruokaan. Päädyttiin kuitenkin takaisin ANF:iin, vaikka välillä tytöt saavatkin tuota toista ruokaa tuon ANF:in seassa. Uintireissuja louhokselle. Teitä lukijoita oli bloggerin kautta 259 ja kävijätilasto lähenteli lähes miljoonaa katselukertaaTiia ja Lobo olivat taas vahvasti elämässä mukana lenkkeilyn ja tapaamisten avulla. Tein muutaman ihanan kirpparilöydön (klik) ja lisäksi ostin uudet Salomonin lenkkarit, jotka osoittautuivat loisto-ostokseksi (klik)
Syyskuu - Tein myyntiin läjän treenileluja, joita voi muuten vieläkin tilata multa! Mätsäilin Hertan ja hoitokoira Rommin kanssa Kauhajoella (klik). Käytiin tyttöjen kanssa ahkerasti suunnistamassa ja voi vitsi kuinka olenkin tyytyväinen tyttöihin, kun pysyivät aina koko reitin ajan loistavasti lähettyvillä ja käskystä tulivat heti vierelleni, jos joku tuli metsässä vastaan tai ohitimme tietä. Ja olisittepa nähneet ihmisten ilon, kun autosta pomppasi mukaani kaksi iloista vesseliä! Syyskuu oli muutenkin touhuntäyteinen kuukausi - Kerttu varasti ja söi omenapiirakan, kävimme katselemassa eri koiraharrastus-esittelyitä koirapuistossa, valmistelin koira-aiheista valokuvanäyttely-työtäni sekä lenkkeilimme Lobon ja Tiian kanssa.
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_09_01_archive.html

Lokakuu - Testattiin Kongin täytetahnaa (klik) Tehtiin pitkiä lenkkejä, jolloin nautittiin syksystä ja syksyn ihanista väreistäTytöt pääsi Instagramin ihmeellisen maailmaan, joten eikun seuraamaan meitä @herttakerttu! Sieltä löytyy läjä aivan eri materiaalia kuin mitä esimerkiksi täältä blogista :-)
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_10_01_archive.html

Marraskuu - Mietin voiko onnea saada materian muodossa (klik). Ensilumi satoi maahan 8.marraskuuta, ja tytöt olivat lumesta enemmän kuin innoissaan (klik). Marraskuussa aloitin 6viikon työharjoitteluni Lappajärvellä huskysafarilla. (klik) Kokosin Linkitä Blogisi-postauksen parhaimmiston yhdeksi postaukseksi.(klik) Aloin keräilemään joulukalenterin aiheita ja kirjoittelemaan niitä pikkuhiljaa valmiiksi, että saisin väsätä postauksista mahdollisimman monipuolisia ja kivoja :-)
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_11_01_archive.html
JoulukuuJoulukalenteri alkoi - luukuista paljastui kaikkea tee-se-itse-postauksista mätsärin järjestämis-postaukseen. Voin kyllä suoraan sanoa, että tuossa joulukalenterissa oli tooosi paljon vaivaa, mutta oli se kyllä sen arvoista, sillä te lukijat jaksoitte aktiivisella kommentoinnilla tsempata loppuun asti- kiitos paljon! Joulu meni kaikenkaikkiaan hyvin - tytöt nautti rapsuttelijoista ja lahjoista. Välipäivinä me nähtiin Tiiaa ja Loboa, hengailtiin kotosalla ja nautittiin lumesta sekä ihanista keleistä.
http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014_12_01_archive.html

Mä varmaan jaksan postauksesta toiseen hehkuttaa teitä, heh :-D muttakun te olette todella tärkeä osa tätä blogia, joten mielestäni on vähintäänkin oikeus ja kohtuus, että teitäkin kehutaan ja muistetaan edes joskus jollaintapaa. Tuntuu, että nykymaailmassa se positiivisuus, kehut ja kiitokset jää turhan usein liian vähälle, vaikka aiheitta olisikin. Lisäksi on ollut kiva seurailla vanhoista postauksista blogin kasvua ja kehitystä näin jälkikäteen. Eli tänä vuonna meillä on bloggerin kautta lukijoita yhteensä huikeat 307 ja blogvinin kautta 46lukijaa. Instagramissa meitä seuraa 70 ja Facebookissa 86 ihmistä. Blogin katselukerratkin paukkuivat aivan jäätävän isoja lukuja tuossa syksyllä! Olette oikeesti maailman ihanimpia♥ KIITOS JA KUMARRUS - en voi teitä varmaan ikinä kylliksi kiittää siitä, että annatte päivä päivältä yhä enemmän motivaatiota, sisältöä ja iloa tähän blogiin! 

Nyt en voi muuta sanoa kuin, että ensi vuotta odotellessa. Saas nähdä mitä kaikkea kivaa se pitää sisällään ;-)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun blogehin alkaa tulla näitä vuosikatsauksia :) Kiva vuosi teillä ollut, liityin vasta lukijaksi. Oikein loistavaa uutta vuotta teidän koko poppoolle, jään innolla seurailemaan teidän touhuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä kiva väsäilläkin, sillä tulee samalla muistelleeksi kaikkia mukavia muistoja vuoden varrelta :-)

   Oikein paljon tervetuloa mukaan - toivottavasti viihdyt! Otamme mielellämme vastaan postaustoiveita, jos sellaisia löytyy :-)

   Sitä samaa teille <3

   Poista
 2. Komppaan edellistä!
  Itsekin törmäsin tähän blogiin vasta nyt ja liityin lukijaksi. Tykkään nätistä ulkoasusta ja postauksissa on ihanan paljon kuvia! :)

  gratusselma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihana kuulla <3 oikein paljon tervetuloa!

   Käyn kurkkailemassa blogiinne :-)

   Poista
 3. Edellinen kommentti hävisi, joten laitanpa uudestaan, siis...
  aivan ihana blogi ! Todella selkeä ulkoasu, sekä mukavat tekstit ♡
  Http://www.sussuntassut.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, minneköhän katosi :/

   Mutta voi kiitos noista ihanista sanoista <3 piristää päivää kummasti!

   Käyn kurkkimassa blogiisi :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)