perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19 : Testissä Rukan haalari

Kuten tuossa aiemmin jo mainitsin, niin tultuani viikonlopuksi kotiin työharjottelusta täältä Lappajärveltä, käytiin äitini ja Hertan kanssa ostoksilla Seinäjoen Mustissa&Mirrissä. Meillä on ollut jo pidemmän aikaa hakusessa Hertalle sadevaate - mallilla ei ole ollut väliä, kunhan vaate olisi toimiva ja ennenkaikkea sopivankokoinen. Hurtan haalareissa ja vaatteissa meillä on ollut ongelmana se, että puku on ollut joko liian suuri tai liian pieni - välikokoa ei siis ole löytynyt. No, ihanan ja avuliaan myyjän ansiosta löydettiin kuitenkin Rukan mallistosta Hertalle sopiva yksilö. Kyse on siis Rukan Thermal Softshell-haalarista.

Näin itse Rukka kuvailee tuotettaan:
"Pehmeästi koiran liikkeitä mukaileva Rukka Thermal softshell-haalari suojaa lemmikkisi sateelta ja kylmältä. Softshell-kankaan vedenpitävä kalvo ja asun lämmin sisävuori pitävät koiran lämpimänä hyisessä räntäsateessakin. Selässä vetoketju ja aukko taluttimelle. Pehmoinen pile-vuori."

Tää on ollut meillä aktiivisessa käytössä nyt muutaman viikon ja voin todeta, että olen rakastunut. Nyt haaveilenkin ostavani Kertulle myös tälläisen samanlaisen, sillä tytöltä puuttuu myöskin kunnollinen haalari - vanha sininen enstex-haalari kyllä löytyy, mutta se ei paljon suojaa kylmältä eikä vesisateelta. Lisäksi tytöille uudet manttelit tai remmit olisivat enemmän kuin paikallaan! Eikä kyllä nuo kurapyyhkeet ja -käsineetkään olisi pahitteeksi...;-)

Näitä Rukan tuotteita löytyy ainoastaan Mustin ja Mirrin valikoimista. Pääset kurkkaamaan haalariin tästä!

+heijastimet sijoitettu näkyvästi!
+puku istuu koiralle hyvin - paljon säätövaraa mm. selässä ja lahkeissa!
+kestävä ja pestävä!
+/- kirpeä hinta (tämä maksoi 51,9€), mutta toisaalta tuote on laadukas ja kestää koiralla vuosia
-vähän värivaihtoehtoja
-niukasti kokovaihtoehtoja - tarkoitettu lähinnä pienemmille koirille!

2 kommenttia:

 1. Annan pikkasen kyllä miinusta noista Rukan mantteleista. Nyt pidempään sitä omalla koiralla käyttäneenä, nuo tarrat ei ole kyllä kaikista pitävin vaihtoehto tossa mahaläpässä. Toki se on ihanan helppo pukea, mutta tuppaa vähän aukeulemaan, vaikka kuinka koittaa tarroja putsailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin noita Rukan mantteleita ja ihmettelin kun ei tuohon oltu laitettu mitään lukkoa..

   Ajattelisin, että tarra+lukko-yhdistelmä toimisi varmasti hyvin, mutta kuten sanoit, niin pelkkä tarra kuluu käytössä hyödyttömäksi.

   Nyt vain toivomaan, että Rukka tuotekehittelee mantteliaan :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)