tiistai 23. joulukuuta 2014

Luukku 23 : Puhelinkuvia osa 5

Kokosin ruokatunnillani puhelimesta kaikki koira-aiheiset kuvat kollaaseiksi ja ajattelin julkaista vielä ennen vuoden vaihtumista muutamat puhelinkuvat - voin siis luvata, että tämä on vuoden viimeinen puhelinkuvapostaus ;-)

Aiemmat puhelinkuvapostaukset voit lukea täältä ( 1 , 2 , 3  ja 4)
1. Uudet heijastinliivit on enemmän kuin hyvät! 2. Oi ihana luminen lenkkipolku3. Olin lapsenvahtina ja tehtiin mitäs muutakaan kuin koirapipareita :-D 4. Tuitui pentu
5. Nyt riittää koirilla ruoka siellä - monta sataa kiloa lihaa ja kananselkärankaa! Tästä satsista tytötkin sai vähän tuliaisia :-) 6. Ja niin vain mennään.. 7. 8. Voiko lauantai-iltaa viettää paremmin kuin Tiian ja koirien kanssa lenkillä? ;-)
9. #sneakpeak #yhteistyökumppanit 10. Hertalle sovittamassa uutta haalaria Mustissa&Mirrissä :-) Hertta tykkäsi, sillä sai rapsutuksia ja namuja myyjältä! 11. Ensi vuoden mätsäripalkintoja alkaa jo kertyä.. 12. Niin vain meni meidän lenkkipolut uusiksi, kun silta lähti..


13. Huskysafarilla koiria treenaamassa kärryllä - oli muuten hauskaa! 14. Tuo katse15. Tytöt kirjasto-autolla moikkaamassa..näkisittepä sen ilon kun nuo tajuaa mihin ollaan lähdössä :-) 16. Piparkakkuja - milläs muullakaan kuin villakoira- ja luumuoteilla!

17. Näkyykö? No kyllä näkyy! 18. Matkalla sinne jonnekin ;) 19. Ai mitenniin omenan ystäviä?! #kerjäämässä 20. Eilinen ilta sujuikin Hertan pesemisessä ja trimmaamisessa  - huh, mikä urakka!
Kääk, jouluaatto on jo aivan lähellä! Tänään olisikin luvassa vielä lahjojen pakkausta, valokuvausta, lenkkeilyä sekä Kertun pesu ja trimmaus. Pian mekin saamme siis rauhoittua joulun viettoon, ihanaa :-) Hassua ajatella, että vuosi 2014 on jo loppumassa...apua, mihin tää aika menee?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)