maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 22 : Epäonnistuneet otokset osa 2

Epäonnistuneita otoksia kertyy yllättävästi kameran muistikortille - ainakin mulla! Aina jotain kuvassa on edes vähän vialla - milloin korvat on huonosti, tarkennus on hukassa, valottuneisuus on väärä tai koirat muutenvain ilmeilee. Kuvaaminen ei oo siis meilä mitenkään helppoa!

1. Voi missä tarkennus? Paitsi onhan noi lehdetkin kyl ihan kivoja..
2. No, tästä ei oo paljo sanottavaa - epänormaalius on välillä ihan jees!

3. Tässä Hertan pää on vähän turhan ylivalottunut. Aurinko porottaa taivaalta kirkastaen pään, mutta ei muuta kroppaa.
 4. Muuten mun  mielestä tosi kiva kuva Lobosta, mutta värisävyt jäävät vähän turhan hailakoiksi ja mitäänsanomattomiksi.
 5. Nuolaisu, häikäisy ja pakotettu. Noilla sanoilla voisi esimerkiksi kuvata tämän kolmikon ilmeitä :-D
 6. Jompikumpi kekkuloi kameran edessä tai vaihtoehtoisesti haahuilee taustalla...eli liiallinen poseeraus!


Tässä muutamia esimerkkejä millaiselta mun kameran muistikortti yleensä näyttää - voitte varmaankin kuvitella, kuinka epätoivoista on välillä saada oikeasti onnistuneita kuvia tänne blogiin! Ehkä ensi vuonna sitten paremmalla onnella..
Onko muilla koskaan ikinä vastaavia ongelmia? :-D

14 kommenttia:

 1. Meillä Paten kuvia saa välillä nauraa vedet silmissä ja ihmetellä miten siitä edes voi saada sellaisia otettua. Pate on mestari tekemään todella rumia ilmeitä. :D Tai sitten se ei pysy ollenkaan paikallaan ja kuvat on heilahtaneita, eli tuttu ongelma todellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin tunnistaa saman! Tyttöjen ilmeet on kyllä välillä ihan parhaita, vaikka välillä ärsyttääkin selata muistikorttia, kun huomaa, ettei yksikään kuva ole ilmeeltään fiksu..:-D

   Poista
 2. Meillä ongelmana on, että Mimmillä on lähes joka kuvassa silmät kiinni :D Ja salamaa en edes käytä kun pyrin kuvaamaan päiväsaikaan. Tai sitten Mimmillä on suu auki tai näyttää kieltä. Ja ongelma on myös mikäli haluan ottaa yhteiskuvan Mimmistä ja koirakaverista, niin vaikka olisi kyseessä todella hyvät ystävykset niin Mimmi tuumaa ''yök, ton vieressä en kyllä istu''. Ja toki tärähtäneet/ylivaloittuneet ja sameat kuvat ovat haasteena. Eli tyyliin yksi kuva sadasta onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :-D Mimmihän on sitten ihan samanlainen kuin tytöt! Koirien kuvauksessa on kyllä aina vähän turhan paljon haastetta, mutta kyllä se palkitsee, kun löytää muistikortilta jonkun onnistuneen kuvan :)

   Poista
 3. Tohon Lobon kuvaan sais varmasti pienellä kuvankäsittelyllä säädettyä paljon kivemmat värisävyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei varmaan riitä rahkeet sellaseen :-D t. kädetön

   Poista
 4. Tuo viides kuva :D :D :D hahahahahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä mitään - omistetaan normaaleja koiria kuulemma :Dd

   Poista
 5. Pääsit linkattujen blogien top viisikkoon! Käy tsekkaan postaus: http://pinja-sofia.blogspot.fi/2014/12/luukku-22-top-5-linkatut-blogit.html

  VastaaPoista
 6. Mulla oli aivan sama ongelma sillon kun vielä oli kunnon kamera ja putki :D Muistikortti oli täynnä kuvia mitä ei koskaan edes laitettu esille :'D Nyt tavoitteena olis yli vuoden tauon jälkeen hankkia uuteen kameraan vihdoinkin se uusi objektiivi jos saisi sen avulla herätettyä vähän omaakin blogia henkiin! Tää oli muuten kiva postaus :'D Pystyi samastumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Se on kyllä aivan totta - välillä tuntuu, että muistikortilla on enemmän epäonnistuneita kuvia kuin onnistuneita, heh! Mutta eikun obiska-ostoksille ja herättämään blogi uudestaan henkiin! Linkkailehan meille se sitten :-)

   Poista
 7. Meillä tulee myös melko usein noita epäonnistuneita otoksia. Yleensä Dinalla on outo ilme tai kuva on tärähtänyt tms. Käyppä kurkkaamassa meiän epäonnistuneita otoksia täältä http://silkkiturkit.blogspot.fi/2014/12/luukku-11-epaonnistuneet-otokset.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkailemassa - onneksi en ole ainut joka tuskailee hassujen ja outojen ilmeiden sekä epäonnistuneiden kuvien kanssa :-) jes!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)