tiistai 2. joulukuuta 2014

Luukku 2 : TOP5-koiratuotteet

Ajattelin listata teille nyt omasta mielestäni meidän parhaimmat koiratuotteet - meiltä kun noita koiratuotteita löytyy oikeastaan jopa läjäpäin, niin auttamattakin joistakin tuotteista tulee käytetympiä kuin toisista. Olen ehkä hivenen materialisti tavaroiden suhteen, mutta toisaalta olen omistaja, joka satsaa mielummin koiratuotteisiin, kuin omiin juttuihin - ostan siis mielummin 50euron manttelin koiralle kuin esimerkiksi saman verran maksavan takin itselleni :-D ehkä toisaalta parempi niin!

Aloitetaas - varsinkin sadekeleillä, kun lenkit jäävät vähän lyhyemmiksi, on tytöillä läjäpäin energiaa, joten silloin tulevat esiin 1. aktivointilelut! Meiltä löytyy kongeja, aktivointipalloja ja -putkia sekä vaikka mitä muuta! Näkisittepä sen häntien huiskeen, kun tytöt tajuavat saavansa tälläisen! :-) Kannattaa käydä kurkkaamassa kaikenlaisia kivoja aktivointileluja täältä ja Kong-tuotteita täältä!
Niinkuin joku saattoikin jo lukea Instagramista, niin kävin ostamassa Hertalle uuden 2. heijastinliivin Mustista&Mirristä. Hertan edellinen pinkki heijastinliivi jäi turhan isoksi, kun tytöltä lähti oikeastaan kaikki karvat ja nyt aion pitää tytön kokonaan lyhyellä karvalla :-) Voin vain todeta näistä, että en vaihtaisi näitä mihinkään - nää näkyy, nää istuu, nää on hienot, nää on helppo laittaa päälle ja niin edelleen! Muunmuassa tälläisiä heijastinliivejä pääset tilaamaan täältä!
Kolmas tuote mille annan suositukset on 3. Orbilocin Safety Light-turvavalo. Nää on esiintynyt kehujen kanssa täällä blogissa aiemminkin, ja uskon, että tulee myös jatkossa esiintymään - on nää sen verran kestäviä ja näkyviä, vaikka suolainen 25euron hinta aikoinaan kirpaisikin. Nää on meillä käytössä nyt kolmatta talvea, eli laadukkaita on - tuosta punaisesta alkaa pikkuhiljaa tosin heiketä ekaa kertaa valo, eli patterit pitäisi saada vaihtoon! Näitä pääset tilaamaan täältä!

Huomatkaa, että tilaamalla Petenkoiratarvikkeelta uutiskirjeen, saatte -5€ pois tilauksestanne!
Eikä pidä unohtaa meidän ikisuosikkeja - 4. naruleluja. Nää kuvassa näkyvät lelut ovat olleet varmaan satakertaa kurassa, liassa, kuolassa sekä roiskeessa ja aina heitetty likaisena pesukoneeseen - vieläkin narulelut ovat kuin uudet! Halpoja ja helppoja leluja :-) Ohjeeseen pääset tästä! Joulukuun aikana on tulossa tosin uudistettu versio tuosta ohjeesta, joten stay tuned!
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä - 5. herkut. Meidän tyttöjen sydämen ovat vallottaneet Grilliherkut (Kananuggetit) sekä lihapullat eri maussa. Nää uppoo tyttöjen kitusiin alta aika yksikön!
Tälläisiä olivat meidän tyttöjen lempituotteet tälläkertaa. Mitä teidän koirien TOP5-listalta löytyy - kenties samoja juttuja kuin meiltä? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo hurtan heijastinliivi kuulu myös meidän suosikkeihin: Hyvät heijastimet, ulkonäkö on kaunis ja pysyy hyvin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Nuo Hurtan liivit on kyllä parhaat - ne istuu, pysyy, näkyy ja näyttää paljon paremmalta kuin muun merkkiset heijastinliivit :-)

   Poista
 2. Meilläkin on nuo Hurtan liivit kovassa käytössä. :)
  Kiva postaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)