tiistai 9. joulukuuta 2014

Luukku 9 : Tuotepaketti-arvonta

Teitä lukijoita senkun vain kertyy ja kertyy tiimiimme. Olen kyllä päivä päivältä aina vain otetumpi ja otetumpi, sillä teitä on ihan hurjan ihana joukko siellä ruudun toisella puolentää on niiin käsittämätöntä, että näin moni jaksaa seurata meidän blogia. Bloggerin kautta teitä on jo 278 ja Blogvinissa 45lukijaa. Suuri kiitos siis

On kuitenkin aika palkita teitä lukijoita edes jotenkin pienesti tästä kaikesta, ja tälläkertaa se tapahtuu arvonnan muodossa! 
Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla blogimme lukija!
1.Ekan arvan saat kommentoimalla tätä postausta. Voit kommentoida esim. mitkä tuotteet olet pimeällä todennut näkyviksi tai mikä saa sinut lukemaan blogiamme! Sana on vapaa :-) Muista laittaa kommentin perään oma sähköpostiosoitteesi!
2.Toisen arvan saat linkittämällä tämän postauksen blogiisi! Muistathan lisätä kommenttiisi osoitteen mihin lisäsit mainostuksen! Voit käyttää mainostuksessasi yllä olevaa kuvaa.

Ilmoitathan viestissäsi kuinka monella arvalla olet arvonnassa mukana!

Tuotepaketin arvo on noin 50euroa. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu 31.12.2014.

 Onnea arvontaan :-)

92 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukana! jajore@luukku.com

  Meillä on koirilla pimeää varten heijastinliivit ja heijastavat hihnat, mutta hankintalistalla on jotkut vilkkuvalot/pannat, jotta näkyvyys paranisi entisestään:) Kauheaa kun jo kolmen jälkeen tarvitsee kaikenmaailman taskulamppuja ja heijastimia lenkillä, pimeä tulee nopeasti!:(

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana minäkin :) kennelemmetfox@gmail.com

  Itse tykkään teidän blogista tosi paljon vaikka villakoirat eivät itselle kovin tuttu rotu olekaan, kirjoitat tosi sujuvia postauksia ja kuvitat niitä kauniilla kuvilla ja onhan sun koirat tosi kauniita kuvauskohteitakin :) Tää joulukalenteri on saanut mut lukemaan ja varsinkin kommentoimaan teidän blogia entistä tiheämmin kun on mielenkiintoisia postauksia päivä toisensa jälkeen :) Meillä on käytössä Hurtan heijastinliivit sekä heijastavat pannat/valjaat, Lisäksi oikein pimeillä keleillä olen kiinnittänyt valjaisiin erikseen heijastimen/vilkkuvalon.

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana!

  Mun koirat käyttää heijastinliivejä ja heijastavia valjaita + hihnoja, jotka on kaikki ihan must näillä keleillä! Jotkut vilkkuvalot voisi olla vielä hyvä lisä meidän varustukseen että varmasti näytään. :)

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukaan iida.k@hotmail.fi

  Tykkään teidän blogista, varsinkin tee se itse -postaukset ovat olleet mainioita ja täälläkin ruudun takana ollaan innostuttu hyvien ohjeiden avulla kokeilemaan vaikka ja mitä! Kiitos siitä :)

  Heijastintuotteita meillä on koirilla tällahetkellä Hurtan heijastinliivit ja toisella koiralla vielä hurtan heijastava kaulapanta. Taidankin joululahjaksi hommata molemmille vilkkuvalot tai jotain vastaavaa että näytään vielä paremmin pimeissä illoissa :)

  VastaaPoista
 5. yhdellä arvalla mukana!

  Blogiasi luen ehdottomasti monipuolisten ja mielenkiintoisten postausten takia.

  huiskuhantamme@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana venla2001@gmail.com
  Me ollaan todettu Hurtan Polarliivi hyväksi pimeällä.

  VastaaPoista
 7. lovespeppi@gmail.com yhdellä arvalla :)

  Sulla on tosi kiva ja monipuolinen blogi, tykkään kovasti! Meillä on Nemolle heijastinliivi. :)

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla :)
  elli.kankanen@gmail.com

  Meillä käytössä heijastinliivi :) sun blogi on aivan mahtava ja kiva löytää koiramaterialisti sielun toveri :)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä koiriamaalta@gmail.com

  Meillä on kolmelle heijastinliivit, yhdelle heijastinpanta ja lenkit tassuihin, yhdelle vilkkuvalo ja kahdelle nimilaatat, joissa puhelinnumerot. Ai miten niin on vaikea ostaa kokovarustusta neljälle koiralle... :D No joo, vähän tarpeen mukaan, missä mikäkin otus pimeällä liikkuu.

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla minäkin mukana :)
  janitajokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana, tässä linkki mainostukseen; http://kettutytonkolttosia.blogspot.fi/2014/12/paineita-ja-kuumotusta.html

  Meillä on rukan heijastinliivit. Ennen oli trixien heijastinliivit mutteivät pysy päällä... Nyt on sopivat liivit joita on helppo säätää. Pysyy päällä vapaanaollessakin ja pukeminen on helppoa. Kuin myös riisuminen. Ja tän blogin löysin sillon kun toi oma villa tuli ja googlettelin trimmausohjeita. Tästä blogista löyty hyvä trimmausohje jonka oon sit tallentanu suosikkeihin ja jota aina välillä kattelen muistin virkistykseksi :) Muutenkin mielenkiintoinen ja mielekäs sisältö sai painamaan lukijaksi nappia!

  sp. Ida@Rimminen.fi

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana, sonja.kangasniemi@live.com.

  Meillä on käytössä heijastinliivit ja ledvalopannat, näillä saa hyvin näkyvyyttä koiraan :)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä mukaan :) Blogia luen ehdottomasti siksi, että siinä seikkailee kaksi villakoiraa. Lisäksi postaukset on aina mukavia. epolia10@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Yksi arpa, gringoesflashy[ät]gmail.com

  Ehkä parhaimmat yksittäiset heijastavat rojut, mitkä meillä on, on Laikan heijastavat Hurtta-valjaat, joissa on Police K9 -heijastintägit. :D

  (Uuuh, Kinder-suklaa, come to meeeee. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, kaksi arpaa: http://ihmekoirat.blogspot.fi/2014/12/arvonta-master-post.html

   Poista
 15. Arvalla mukaan :)
  Meillä haaveena olis heijastuttaa kaikki karvapallerot sellasella suikeella, joka turkkiin laitettaessa heijastaa <3 Mutta suihketta odotellessa mennään ihan heijastin liiveillä ja isoimmalla karvakkaalla on heijastin loimi, rintaremmit ja pientä heijastavaa sälää :)

  erika.laine@elisanet.fi :D

  VastaaPoista
 16. Noloa myöntää mut meil ei oo mitään heijastuksia tuol pimeydes :/ ainoastaan silloin kun käydään vetolenkillä niin koirilla on valopannat ja itellä otsalamppu.
  Teil on mielenkiintoiset vaihtuvat postaukset täällä! :) säh.posti soippa91@gmail.com

  Osallistun 2 arvalla ja mainostus tähän arvontaan löytyy http://karvakoirat.blogspot.fi/2014/12/hertan-ja-kertun-arvonta.html

  VastaaPoista
 17. Yksi arpa =)
  erja_eskelinen@hotmail.com
  Meillä käytetään pimeällä hihnalenkeillä ihan vaan heijastavia hihnoja sekä pantoja, mutta koirien ollessa vapaina on päällä huomioliivit sekä led-valot.

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana. leena1992@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana :) kiiajanhonene@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Niin on ihanat ja suloiset puudeloiset. Yhdellä mukana! jey@wippies.fi

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana! Pimeällä ei meinaa heijastinliivitkään näkyä, eli parhaimmat tulee sillä kun saa kirkkaan sekä kestävän vilkun pantaan tai valjaisiin :)

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana!
  säpo: lellu_nieminen@hotmail.com

  http://lellejakarvakamut.blogspot.fi/2014/12/osallistukaa-arvontaan.html
  Ja mainostus löytyy tuolta :)

  Noita orbilocin valoja oon hinkunut jo pitkään, mutta en oo toistaseks raaskinut ostaa ja huonoilla valoilla menty. Nyt ne huonotkin on joko tippuneet pimeeseen metsään tai lakanneet toimimasta, joten ihan heijastinliivi + taskulamppu yhdistelmällä menty. Lisäksi meiltä löytyy myös jalkaheijastimia, heijastavaa hihnaa, hihnaan lisättävä heijastinpätkä, heijastavaa pantaa, valjasta jne..

  VastaaPoista
 23. Kahdella mukana! kkettunentk@gmail.com

  Oon jo kauan halunnut hankkia ton orbilocin, mutta ikinä en vielä ole saanut aikaiseksi. Se tosin on pomppinut ostoslistalla jo lähes vuoden :( nyt olisi kyllä korkea aika, kun on niin pimeä, mutta jos vielä tämän kuun odottaisin :)

  Ja mainostus alhaalla ---> http://pinserijakamera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisestasi, mutta en ainakaan äsken saanut mainostuksessa olevan arvontakuvan linkkiä toimimaan? Mikähän siinä on? :-)

   Voin antaa kyllä täyden suosituksen tuolle Orbilocin valolle - se on kyllä hintansa väärti! :)

   Poista
  2. Mulla se kyllä toimii ja kaverinkin laitoin testaamaan ja hänelläkin kuvan linkki toimii.. mikähän nyt. :/

   Poista
  3. Onpa kumma! Voi olla, että Bloggerkin jotain sekoilee, kun en tuota toistakaan arvontamainostusta saa toimimaan :/

   Poista
  4. Nyt toimii, kiitos paljon :-) en tiedä mikä siinä aiemmin oli, ettei mulla toiminut.

   Poista
 24. Yhdellä arvalla mukana! :) meidän koirien pimeässänäkyvyys-hommat on kyllä puutteelliset, lähinnä heijastinnauhallisilla vaatteillä mennään. Irtiollessa heijastinliivit. Pitäisi kyllä jotkut valot hommata valjaisiin! Blogissasi eniten ihastuttaa ihanat koiratytöt, itsellänikin on kaksi villistä, tosin mustia. Ja sähköposti on emilia.lehto@hotmail.fi

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mennään :)
  Palkinnon kaikki tavarat tulisivat hyvään käyttöön, koska Cindy tykkää naruleluista, herkkuja ja "hammasharjoja" menee yms :) Tuommonen valo olis kyllä hyvä ;) Rakastaan suklaata <3 XD s-posti tiia.posio@gmail.com
  Postauksen jossa mainostan arvontaa, näet huomisessa luukussa! cindyjafanny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://cindyjafanny.blogspot.fi/2014/12/luukku-10-arvonta-hertta-ja-kerttu.html?m=1

   Poista
 26. Olen lukenut pitkään jo teidän blogia, blogissa esiintyy hyviä kuvia, asia tekstejä, joita on kiva lukea. Ja silloin tällöin ihan perusarki höpinää.

  S-posti: pauliina.jaakkola2@hotmail.com

  Mainostus:
  http://jessenelama.blogspot.fi/2014/12/mainos-arvonnasta.html

  Eli kahdella arvalla mukana!

  ps. postausehdotus, olisi kiva saada jotain (esim. maksa)namien ohjetta :)

  VastaaPoista
 27. Yksi arpa meille, kiitos!
  anja.ninni@hotmail.com

  Meillä käytetään pimeällä heijastinliivejä ja vilkkuvaloa. Nyt on vain toisella koiralla valo, toinenkin kaipailisi sellaista. Luen teidän blogia upeiden kuvien ja hyvien tekstejen takia, erittäin mielenkiintoinen blogi! :)

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukaan ! / huskyyh@gmail.com

  Meillä on pimeällä käytössä Hurtan heijastinliivi sekä joskus muinoin Clas Ohlsonilta ostettu valopanta.

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukaan, jos pystyt lähettämään paketin Puolaan saakka, jos arpaonni osuu minuun :) aurelia.pesonen@gmail.com

  Meillä on pimeässä käytössä hejastinvaljaat ja toimivat hyvin, koska harvoin me myöhään illalla ollaan metsässä ja kaupungissa on paljon valoa. Itse aloin lukemaan blogiasi siksi, koska blogisi omistaa monipuolista tekstiä, jota on aina kiva lueskella, samoin ulkka on kiva, mutta bannerista en oikeen tykkää. Samoin omistat paljon hienoja kuvia, jonka takia eksyinkin blogiisi :)

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla lukijana mukana :)
  Minulla vain tavalliset pukuheijastimet koirilla, mutta tuo safety Light kiinnostaisi. Ensi viikolla ostan myös heijastin välikappaleet taluttimeen.

  VastaaPoista
 31. Lukijana mukana /taru_lepisto@hotmail.com

  Meillä näytään heijastinliiveillä ja itselle laitan jalkaan vielä heijastinsäärystimet. Koiruudella on liivit, heijastinosat valjaissa ja pahimmissa pimeyksissä vielä panta kaulaan. Vilkkuvalo hyppäsi kaivoon, ja totesin sen olevan ärsyttävä koiralle.

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla! :) Meillä on pimeällä käytössä heijastava hihna ja panta, ja lisäksi pannassa roikkuu sykkivä ledivalo. Minullakin on pari heijastinta päällä, mutta heijastinliivi olisi varmaan kaikista näkyvin valinta!

  VastaaPoista
 33. Minäkin mukaan yhdellä, hapero@iki.fi, luen nimellä Hapero!

  Meillä laiminlyödään inhottavan paljon pimeässä näkymistä (joskin liikutaan hyvin harvoin autoteillä pimeässä...), siksi varsinkin toi vilkkuvalo olis tapeellinen! Yleensä yritän muistaa kiinnittää koiraan pari heijastinnauhaa ja itelle heijastinliivi. Koiralle tarttis hankkia kyllä heijastinliivi...

  VastaaPoista
 34. Lukijana mukana ja kahdella arvalla :) johanna0jamsen@gmail.com

  Pimeällä meillä on heijastinliivit ja jos ovat irti niin vielä joko vilkku tai valokaulapanta. Valitettavasti monesti heijastimet unohtuvat perushihnalenkeille...:)

  Arvonnan mainostus: http://contactgame.blogspot.fi/2014/12/hertan-ja-kertun-blogi-arpoo.html

  VastaaPoista
 35. yhdellä mukana! meillä on koiralla hihnassa heijastin! ja minulla takissa!
  arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Yksi arpa. Paras tapa näkyä on meillä ehdottomasti vilkkuvalo pannassa tai koko valottava panta, heijastinliivit ei näy tarpeeksi hyvin kun metässä rämpii.
  jeku-95@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukana kahdella arvalla! :)
  Meillä on pimeällä ihan heijastimia ja ajatuksissa olisi ostaa heijastinliivi koiralle.
  kirsi.ipana@hotmail.com
  Mainostus: heklamaista.blogsot.fi

  VastaaPoista
 38. 1 arpa.
  Pimeällä olen todennut heijastinliivit sekä vilkkuvalot näkyvimmiksi vaihtoehdoiksi. Frinillä hyvänä lisänä toimii myös Globus Sportin heijastinpanta, jonka heijastinlärpäkkeet näkyvät hyvin pitkän turkin joukosta: http://www.borjeskotimaki.fi/image_view.php?name=9%2Fn_kyv__heijastinkaulapanta_koiralle.jpg

  miraliisa90@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. 1 arpa. Vilkkuvalo ja heijastinliivi saa pienen mustan koirankin erottumaan pilkkopimeässäkin. Näiden lisäksi vielä heijastinhihna käteen niin ei kyllä voi olla huomaamatta :D

  abeiller@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukaan! Pimeällä luotamme valoihin/vilkkuihin ja heijastaviin vaatteisiin, mitä enempi sen parempi!

  sofia.maulammi@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukana! liisa.kurikkala@gmail.com (http://lambikoira.blogspot.fi/2014/12/hertta-ja-kerttu-arpoo.html)

  Pimeällä on luotettu valoihin ja vilkkuihin sekä erilaisten heijastintuotteiden apuun! :)

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana :)

  Kakella on käytössä ihmisten heijastinliivistä tehty oma heijastinliivi, joka hakkaa eläinkauppojen liivit 100 - 0. Orbiloc olisi oiva lisä sen kanssa ;)

  Linkki postaukseen

  karonmaili@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana! liputti@kotinet.com

  Meillä luotetaan heijastinliivien nimeen, joten koiralla ja omistajalla on saman sävyiset ;)

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla mukana: hei.strengell@gmail.com

  Meillä on käytössä heijastintuotteista Hurtan Polar-liivit molemmilla koirilla. Hyväksi olen todennut. Lisäksi meiltä löytyy Orbilocin vilkkuvalo, josta tosin patterit lopussa. Toinenkin pitäisi hankkia, yhdestä valosta kun ei ole kahdelle koiralle millään. Ja lisäksi meillä käytetään Hurtan nylonhihnoja, ei tosin alkuperäisenä tarkoituksena heijastavuus vaan se, että olen ne hyviksi havainnut. Siksi yllätyin, kun kaverini, joka meidät kerran autonsa kyytiin otti, sanoi, että mepä näytään hyvin - hihnoja myöten.

  Rauhallista joulunodotusta! Ja todella upea tuo uusi banneri!

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla: postia.millalle@gmail.com

  Heijastintuotteita löytyy Rukan pinkki liivi, hihnaan laitettava vilkku ja heijastimellä varustettu hihna. Ja miksikö luen, kotoakin löytyy puudeli - hauska seurata muiden toilailuja, kyllä noissa kaikissa jotain samaa on :)

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukaan :)
  Me vannotaan heijastinliivien ja vilkkujen/pantojen nimeen :)
  aaste21@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla mukana :)!
  Itse käytän heijastinliiviä ja -pantaa, johon myös kuuluu jo parhaat päivänsä nähnyt vilkkuvalo. Varsin kätevä yhdistelmä jos on varustanut itsensä otsalampulla, kyllä näkee koiran sen vapaanakin ollessa :).
  laura.rajala@kymp.net

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla mukana, led-valopannat (sellaiset vilkkuvat) ovat tosi käteviä minusta koiralla, itselläni on vain heijastimia monta. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 49. » Osallistun kahdella arvalla!
  » S-posti: mirablog@hotmail.fi
  » Meillä on käytössä heijastinliivi sekä valopanta ja vilkkuvalo. Heijastinliivi tosin on hieman vääränkokoinen niin tällä hetkellä eniten olen käyttänyt valopanta tai vilkkuvaloa. Lisäksi hihnaan olen lisännyt kaksi heijastinlaattaa(:
  » Täältä löytyy mainostus: http://shetlandia.blogspot.fi/2014/12/joulukalenterin-luukku-10-vipstoren.html

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana. :-)
  Meillä on jo viime jouluna ostettu tuollainen Orbiloc-valo ja todettu tosi hyväksi, yksi tai kaks ois vielä tarkoitus ostaa lisää. Heijastin-liivi löytyy koiralta myös, heijastinpanta ja -jatke, eli hyvin ollaan näkyvissä!
  Mainostus löytyy täältä gadgetista: http://timinvaltakunta.blogspot.fi/
  holmoillen@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. > Kahdella arvalla mukana! Mainostus: http://kultatassut.blogspot.fi/2014/12/treenivideo.html
  > S-posti: emmi.sirainen@gmail.com
  > Tähän asti ollaan menty heijastimilla ja ledpannoilla, mutta orbiloc ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa, kun pannat tuntuu hajoavan käsiin :-)

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla, meillä käytetään heijastinliivejä, valjaita, hihnoja sekä vilkkuvaloja :) inka.rasanen[at]kotikone.fi

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla mukana!
  nea.saunamaki@gmail.com

  Meillä käytössä led hihna ja heijastinliivit. :)

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana.
  http://www.leuchtie.com/tl_files/leuchtie/inhalt/bilder/leuchtie/standard/standard_orange_200.png

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Muistattehan, että arvontaan voi osallistua vain meitä seurailevat :-) Seurailla voi joko Bloggerin, Blogvinin tai Blogilistan kautta.

  Valitan, mutta tälläkertaa näin!

  VastaaPoista
 56. Yhdellä arvalla mukana :)

  Meillä on pimeällä pojilla ollut heijastinliivit sekä vilkkuvalot. Nyt harmillisesti toinen vilkkuvalo meni rikki kun sitä liian kovaa kiersin... no tietääpähän, ettei seuraavalla kerralla osta tuommoista kierrettävää vilkkua :)

  Blogianne on miellyttävä lukea mm. ulkoasun ja kirjoitustyylin takia. Osaat kirjoittaa mielenkiintoisia postauksia :)

  marijohanna.hannuksela@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Yhdellä mukana :-)
  dozzye@hotmail.com
  Blogia luen mielenkiintoisten ja monipuolisten postausten takia. Paljon oon saanut ideoita sun DIY-postauksista ja kuten aiemminkin oon tainnut mainita, löysin sun blogin jo vuosia sitten, kun etsiskelin ohjetta koiran pannan tekoon. :)
  Meillä käytössä on tällä hetkellä heijastava hihna, sekä vilkkuvalo pannassa.

  VastaaPoista
 58. Kahdella mukana!
  siljakataas@gmail.com

  Luen blogianne koska ulkoasu on niin kaunis, teksti on aina mielenkiintoista ja blogin ansiosta olen alkanut tykätä villakoirista ja itselläni on nyt kauhea villakoirakuume! :)

  Mainostan sivupalkissa: http://siljuaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. Yhdellä arvalla mukana! tiia.ranninen@hotmail.com

  Miun koikulta löytyy heijastinjuttuja vähän joka lähtöön. On niin heijastinpantaa, heijastinvaljaat, heijastin jonka saa kiinnitettyä hihnaan, sellainen vilkkuva valo minkä saa kiinnitettyä pantaan ja kaikkein paras ja näkyvin on tietysti heijastinliivi! :D

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukana!
  ko@hotmail.fi

  Tykkään tästä blogista vaikken pitkän ole seurannut, postauksia tulee sopivasti ja ne on laadukkaita:)

  VastaaPoista
 61. Ihanan monipuolinen ja ulkoasultaan kaunis blogi!

  Kahdella arvalla mukana. addikti@live.com & http://snapshotartism.blogspot.fi/

  Mulla on koira yleensä vuorattuna kaikkiin turvallisuustuotteisiin. Löytyy heijastiniiviä, -pantaa, -hihnaa ja vilkkuva valopantakin. Monilta koiranomistajilta unohtuu hihnan toisen pään heijastimet. Autoilijana ärsyttää pimeät jalankulkijat.

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla mukana! salosen.janika@gmail.com

  Hävettää tunnustaa, että meiltä kolmen koiran kompanjasta löytyy vain yksi heijastinliivi. Oli toinenkin, mutta se hajosi. Paljon autoilevana tiedän tarkalleen, kuinka huonosti nuo jalankulkijat näkyvät ilman heijastimia ja silti itse syyllistyn siihen. No onneksi meillä on yleensä ainakin yhdellä koiralla heijastinliivi ja omissa takeissa pieniä heijastinviiruja. Tällä hetkellä hankintalistalla on kyllä ehdottomasti vilkkuvat/loistavat pannat kaikille. Ne näkyvät niin hyvin joka paikkaan ja ovat takuulla käteviä pimeillä metsälenkeillä, kun näkee missä koirat viipottavat.

  VastaaPoista
 63. Kaksi arpaa. Säpo: essi.vuor@hotmail.com

  Meillä on koirilla keltaiset/oranssit heijastinliivit, ne on todettu parhaiksi. Yleensä remmeissäkin killuu heijastimet, jos ei oo valmiina. Itse vihaan niitä pieniä vilkkuvia valoja, joita saa koiriin kiinnitettyä :D
  Täältä löytyypi mainos: http://metsaveriset.blogspot.fi/2014/12/mainostusta.html

  ps. toivottavasti ei tullu kahteen kertaan, jotain tää taas sekoilee.

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukana.
  liisa.leppasalo@gmail.com / http://joutavaa.blogspot.fi/

  Meillä on koirilla käytössä heijastinliivit ja valot. Lisäksi pimeään aikaan valitsen yleensä heijastavat pannat/valjaat ja hihnat.

  VastaaPoista
 65. Yhdellä arvalla mukana.
  Meillä on vaan heijastinpanta, valot on menneet rikki ja heijastinliiviä ei suostu pitämään... Tuommoinen orbilocin valo olisi kyllä ihan täydellinen, vissiin vähän laadukkaampi kuin halpikset!

  eevaa--@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Yhellä arvalla mukana! Meillä toimii ihan vaan perinteinen heijastinliivi pimeällä, pari kertaa on ollut sellainen vilkkuva valokin mutta aina ne on onnistuttu jotenkin rikkomaan :D

  annika.oj@live.fi

  VastaaPoista
 67. oon todennut orpiloc valot ja ihan best friendin heijastinliivit todella kattavaksi heijastinpaketiksi :) vaikka liivit ovat halpikset, niin ne ovat parhaimmat mitä ikinä on ollut!

  kahdella arvalla mukana, tässä blogin linkki http://eetununton.blogspot.fi/2014/12/elamaa-ei-voi-kasikirjoittaa.html

  VastaaPoista
 68. ja tosiaan s-posti on melissa.markki@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla mukana. :)

  Parhaiksi heijastintuotteiksi olen havainnut heijastinpannan sekä -hihnan. Meillä on myös Hurtan sekä Clas Ohlsonin heijastinliivit, mutta molemmissa on joitakin puutteita (Clas Ohlsonin liivi heijastaa hyvin, mutta tarrakiinnitys on karvaisella koiralla huono. Hurtta taas ei heijasta niin hyvin ja alkaa olla hieman pienikin tuolle koiralle). Täytyisi hommata jostain hyvä heijastinliivi vielä, mutta noilla mennään kun en ole raskinut ostaa kolmatta.
  Valopantakin on, mutta se ei näy joka suuntaan koiran karvojen alta. :(

  Täällä mainostus arvonnasta: http://kooikerhondje-cleo.blogspot.fi/2014/12/lumi-tuli-ja-lumi-meni.html

  ja sähköpostiosoite on anneh.92(at)luukku.com

  VastaaPoista
 70. Yhdellä arvalla mukana. Minusta on kiva lukea noista tuotetestauksista. Heijastinhihna on on meillä osoittautunut parhaaksi
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Kahdella arvalla mukana :)

  Meillä on Mimmillä käytössä Hurtan pinkki heijastinliivi, juoksuhihnasta löytyy heijastin ja sitten on toki takeissa painettuna heijastimet. Ja tietysti omistajallakin on joko heijastinliivi tai käsiin laitettavat heijastimet. Vilkkuvaloa olen miettinyt, joten jospa arpaonni osuisi kohdalleen :)

  jenni.tervonen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 72. Kahdella arvalla mukana
  http://villakoiranviemaa.blogspot.fi/

  Itselläni lenkeillä käytössä Hurtan pinkki treeniliivi, jossa on mahdottoman hyvät heijastimet. Koirilla on Hurtan heijastinliivit.

  fabxxjo at yahoo piste com

  VastaaPoista
 73. 2 arvella mukana!

  Ihania tämmöset arvonnat! Muutenkin Hertan ja Kertun kuulumisia on aina mukava katella ja lukasta :)

  s-posti: nallekarhu1@hotmail.fi

  http://hanjahanenkoiransa.blogspot.fi/
  Huomenna pistän postauksen tästä arvonnasta :)

  VastaaPoista
 74. Kahdella arvalla mukana! sara.lehtela@gmail.com

  Meillä on Elmolla käytössä heijastinliivi, sekä hihna, jossa kulkee heijastinnauha. Ne ovat osoittautuneet oikein toimiviksi. Toki itsellänikin aina heijastinliivi, kun on pimeää. Tuollaista valoa olen myös miettinyt, voisi olla oikein käytännöllinen :)

  http://lagottoelmo.blogspot.fi/
  Tuolta sivusta löytyy mainos arvonnasta :)

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukana! minsku9@hotmail.com

  Meillä on käytössä Sennillä valjaat, joissa on heijastinta joka puolella. Sen lisäksi remmissä on liimattuna heijastinnauhaa ja kaulaan laitetaan otsalamppu roikkumaan! Moni on kehunut tuota otsalamppua ja yksi autoilija pysähtyi kohdallemme ja sanoi, että kerrankin on panostettu koiran näkyvyyteen :)

  VastaaPoista
 76. Yksi arpa
  Meillä käytössä heijastinliivit ja vilkkuvalo.
  sohva_98@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Vilkkuvalo on näkyy ehdottomasti parhaiten todella kauaskin.
  Mukana yhdellä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Yhdellä mukana. Heijastinliivi ja vilkkuva kaulapanta on koiralla. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Yhdellä mukana. Heijastiiliivi ja otsalamppu. marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 80. Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Nyt vain peukut pystyyn ja arpaonnea toivomaan - julkistan voittajan seuraavassa postauksessa lähiaikoina :-)

  VastaaPoista
 81. Arvonnan voittajaksi selviytyi tälläkertaa Liisa - oikein paljon onnea voittajalle :-) Laitoin voittajalle sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)