sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14 : Testissä HHC Training Snacks

Saimme reilu kuukausi sitten Hau-Haulta testiin muutaman pussillisen Training Snackseja. Nää namit on nyt ihan uusinta uutta, eli nämä ovat vasta saapuneet/saapumassa kauppoihin :-)

Näistä löytyy kokoja 4 kappaletta : S (pieni), M (keskikoko), L (suuri) ja pentu eli jokaiselle koiruudelle löytyy omanlainen pussi! Nämä ovat tälläisiksi nameiksi yllättävän lihaisia (lihaa noin 15%), eikä näissä ole lisättyä sokeria.

Olen syöttänyt näitä tytöille nyt parisen viikkoa mm. lenkeillä, temppujen treenaamisessa sekä aktivointilelujen sisällä palkintona ja kyllä nää namit onkin tytöille maistuneet! Tytöt aivan lipovat suupieliään, kun syövät näitä :-) Meillä oli tälläkertaa käytössä nämä keskikokoiset namit, sillä pienet namit olisivat olleet ainakin Hertalle vähän turhan pieniä.

Voin rehellisesti sanoa, että nämä sai meidän herkkuhyllystä vakiopaikan - näitä ostamme jatkossakin!


+Sopii erikokoisille ja -ikäisille koirille (koko S, M ja L sekä pentu)
+Pakkaus on siisti ja kivannäköinen!
+Ei lisättyä sokeria ja paljon lihaa!
+Pussi on riittoisa - hyvä hinta-laatusuhde (~2,50€/pss)
+pussissa kätevä sulkemistarra!
+100% tyytyväisyystakuu - jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin ja yhden pakkauksen korvaukseksi
-namien ulkonäkö tylsä - kaupoista löytyy paljon samannäköisiä nameja!

10 kommenttia:

 1. Meillä on samoja, tosin L kokoa ja kyllä siinä pakkauksessa mun mielestä oli sulkemistarra :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla - nyt kun rupesin tarkemmin katsomaan, niin noista kolmesta pussista mitä meillä on, niin vain yhdessä on sulkemistarra :-D

   Poista
 2. Ehkä pitää jossain vaiheessa kokeilla, jos jopa meidän nirsolle puudelille kepaisi ;) Itse käytän treenatessa pihvitikkuja kun ne ovat pehmeitä ja helppo pieniä sopiviksi, sillä jos namit ovat vähänkin liian isoja niin Mimmi natustaa niitä todella kauan. Lenkillä ja aktivointileluissa käytän sydännameja, sillä haluan, että pihvitikut ovat oikein superherkkua treeneihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin olivat suosittuja - niin treeninamina kuin ihan lenkilläkin :-) Nuo pihvitikut on kyllä kivoja, kun saa laitettua näppärästi sopivankokoisiksi paloiksi - meillä vain jostainsyystä niitä ei ole ollut. Pitää varmaan lisätä ostoslistaan :P

   Poista
 3. Nää on kyllä tosi hyviä treeninameja, mutta mielestäni pakkauksessa oli kyllä sulkemistarra:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :-) meillä noista kahdesta ensimmäisestä pussista ei löytynyt tuota tarraa, mutta viimeisessä oli - mun moka siis! Kiitos siis tarkennuksesta :-)

   Poista
 4. Sisältääkö nämä vehnää? Mitä lihaa? Onko nautaa tai possua?

  Tää uusi ulkoasu on muuten sairaan kiva! :P Vitsi ku osais itsekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä ja ihanista kehuista :-) Bannerista saan kiittää Maijaa, mutta muuten ulkoasu on käsialaani. Eli eikun vain tilailemaan Maijalta ja googlettelemaan ulkoasu-ohjeita :P

   Yritin HH:n sivuilta ja pussin kyljestä selvitellä mitä viljoja nameissa on, mutta en saanut selville kuin, että nameissa on 4% riisiä. Tiedä sitten onko muuta..:/
   Nameissa ei ole ollenkaan nautaa eikä possua, vaan huikeat 15 % kanaa - yleensä kun koirannameissa saattaa olla huomattavasti vähemmän tuota lihaa.


   Poista
  2. Okei.. Meille ei tuo vehnä käy, niin siksi kyselin. Täytynee jostain selvitellä asiaa, niin mekin voitais mahdollisesti näitä herkkuja ostaa, kun ei oo nautaa ja possuakaan :)

   Poista
  3. Pidetään peukkuja, että namit sopii teille! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)