keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Luukku 10 : TOP5-omistajan tuotteet

Ja nyt päästäänkin siihen vaikeampaan aiheeseen - eli koiranomistajan TOP5-tuotteisiin. Listasin tuossa aiemmin jo TOP5-koiratuotteita (jotka osottautuivat jopa yllättävän helpoiksi näihin verrattuna:-D) ja nyt onkin aika esitellä mun itseni mielestäni kivoimpia tuotteita. Multa löytyy kaikenlaisia tuotteita treeniliivistä lenkkareihin, mutta silti tämä listaaminen tuntui jotenkin vaikealta - mistälie sitten johtuu :-D

Yksi koiranomistajan tärkeimmistä tuotteista on 1. namipussit. Kaiken a ja o namipusseissa on namipussin sopiva koko sekä likaa hylkivä kangas. Nää mun pussit ovat kaikenlisäksi jopa kivannäköisiä ja näppäriä kuljettaa mukana :-)
Mulla kulkee useimmiten koirien kanssa touhutessani mukana 2. ensiapulaukku ja punkkipakkaus. Yleensä nää on vähintään autossa mukana, jos mennään käymään esimerkiksi metsässä lenkillä. Näille on ollut kyllä käyttöä - näitä pitääkin muistaa täyttää ja täydentää käytön mukaan.
Täällä blogissa on jo aiemmin nähty nämä mun uudet 3. lenkkarit. Mielestäni on tärkeää satsata omiin lenkkikenkiin ja olen kyllä huomannut satsauksen hyväksi! Nää lenkkarit on ollut mulla jokapäiväisessä käytössä elokuusta lähtien ja kuten huomaatte, nää on pysynyt ihan samanlaisina kuin uudet - mitä nyt vähän toki kuraa ja rapaa on kertynyt pintaan. Nää onkin oikeastaan yks mun motivaattoreista lenkille lähtiessä :-) Ensiapupakkauksen löydät täältä ja punkinpoistopakkauksen täältä!
Talven tullessa myös hyvät ja lämpöiset 4. hanskat tulevat tarpeeseen. Itse satsasin ja kävin ostamassa Sportiasta 30euron lämpöhanskat, jotka taatusti ovat tarpeeksi lämpöiset ja kestävät. Koiranomistajan on hanskoissa hyvä olla edes pieni heijastin ja pitoa käsiosissa.
Ja viimeisimpänä - täällä huitelee koirakirjallisuuden himolukija. Oon käynyt läpi suurimman osan kirjaston 5. koirakirja-valikoimasta ja itseltäkin löytyy muutama opus (mm. Noora Valkilan Kasvata koirasta kunnon kaveri sekä Koiraharrastuksen abc). Tykkään lueskella monipuolisesti eri koira-aiheisia kirjoja ja ottaa asioista kunnolla selvää :-)

Tässä nämä nyt sitten oli - huh, onneksi tämä urakka on nyt ohi! Löytykö tältä mun listalta teille ihan uusia tuotteita vai oliko kaikki aivan tuttua juttua? :)

6 kommenttia:

 1. Joko olet testannut hanskat? Oliko hyvät? :)

  Nimim. Aina sormet jäässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli mulla kädessä kaikilla kerroilla mitä ulkona olin pakkasilla parisen viikkoa sitten ja kyllä noi muuten on lämpöiset! Ei tule tuuli eikä kylmä läpi, toisinkuin monista mun muista hanskoista, lapasista nyt puhumattakaan!

   Suosittelen lämpimästi - olen myös ihminen, jolla on aina sormet jäässä! :-D

   Poista
  2. Kiitos, täytyy lisätä vastaavat omallekin ostoslistalle :)

   Poista
  3. Suosittelen - ovat kannattava ostos oman mukavuuden vuoksi! :)

   Poista
 2. Onnistuikos nuilla hanskoilla myös palkkaaminen, kun kyseessä on pieniä nameja? Meillä on koirakoulu kylmässä maneesissa ja siellä meinaa aina sormet jäätyä ja hanskoihin ei namit tartu :D Vaikuttaa kyllä kivoilta mun kylmille käpälille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä onnistui! Oon ite sen verran mukavuudenhaluinen, että palkkailin koiria lenkillä nää kädessä - toki aina palkkaaminen on hanskat kädessä haastavempaa kuin paljain käsin :-D Mun mielestä näistä löytyy kivasti pitoa, joten namit pysyy kädessä, eikä nää ollut mitkään rohmut kädessä, eli pienienkin namien anto onnistui suht näppärästi :-)

   Voin siis antaa suosittelut, jos yhtään käsiä palelee!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)